Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 30 Eylül - 1 Ekim Konya Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aliye hnm merhaba
ayleyi nedenlerden dolayı organizasyona katılamayacağız
listeden bizi çıkarmanızı rica ederim
size iyi eğlenceler

şairin sevdası +1 çıkanın yerine yazarsan sevinirim selamlar sevgiler

merabalar şaiirin sevdasına 1 kişi eklermisiniz rica etsem çıkan arkadaşların yerine biz aslında 10 kişi gurptuk fakat yer olmayınca ismimizi yazdıramadık yr oldukça ilave ettiriyorum bu arada büyük buluşmaya 10 gün kaldı

Konyada olduğum için geziye katılmamda bir mahsuru varmıdır liste dolduğu için ismim geçmese sıkıntı doğarmı
iyi günler dilerim

arkadaşlar ne bu ya , bakıyorumda günlerdir, 90 kişi katılacak olmasına ragmen bu başlıkta hiç bir heyecan yok olmazki ama bu işe gönül veren arkadaşlarımızada destek vermek amacıyla bu başlıgı sıcak tutmak gerekmezmi. ben şimdi diyorumki hadi konya yolcuları ŞAFAK 8 diyorum.. ee hadi yorumlarınızı bekliyorum az kaldı ..( gez dünyayı gör konya yı ) diyenleri yalancı çıkartmamak gerekmezmi.... emegi geçen kocaman yürekli kızlarımızada HELAL olsun diyorum.. emeklerine saglık.. :)

Destek vermezmiyiz Koca Çorumlum Fenerlim,telefonda irtibat halindeyiz...Helal olsun kızlarımıza gerçekten dışardan göründüğü gibi hiçte kolay olmayan çoooook güzel bir buluşma düzenlediler bize de gidip eğlenmek gezmek kaldı.Teşekkürler emeklerine sağlık.

Ben Konya'da yaşıyorum.Cuma günü dersim olması dolayısıyla gelemesem de cumartesi günü olan etkinliklerinize katılmayı isterdim.:eek:

Eğer organizasyonu yapanları sıkıntıya sokmayacaksa cumartesi gelmeyi ben de istiyorum death_king.:)

şafak 7 gelioruz konyalı dostlar bekleyin bizi

merhaba rabia sendene zaman istersen bize katılabilirsin senide aramızda görmekden onur duyarız canımabilerim konyada sizin gibi degerli abilerimi ağırlamak bizeonur verir

Çok sağol aliyem.Ben de sizlere katılmaktan onur duyarım.İnşallah Cumartesi günü ben de size katılacağım:eek:

Insallah sızlerle cuma gunu ögleden sonra dersim bıttıkten sonra beraber olcam...
Saygılarr...

hadi hepinize iyi eğlenceler,bolbol fotoğraf çekip ekleyin ki bizde burdan bakıp, gitmiş kadar olalım.

Gelebilme ihtimalimi sevmiştim ama maalesef 2 saat önce belli olan şehir dışı görevinde olacağımdan gelemeyeceğim hepinize iyi eğlenceler diliyorum şimdiden.

Konya yolcuları hazırlanın bakim,hep beraber gezmeye eğlenmeye tanışmaya...Teşekkürler Aliye ve Reyhan Bacılar....

şuanda konyada olan. yolda olan yola çıkan herkese ii eğlenceler hayırlı yolculuklar :)kib aeo :)

Beni tanıyan tanımıyan bütün site sakinlerine selamlar .....
ilkl Amasyada bazı degerli insanlarla tanışdım sizle tanışdıgım gibi kezban. neşedolu bir buluşma gercekleşdiriyorsununuz.....
Sizlere iyi eglenceler diler sayğılar.....
Özleme selamlar.....

erdoğan bey a.s. Bir süredir işlerimin yoğunluğundan siteye giremedim. Evet nihayet beklenen konya buluşmasına ramak kaldı.Hepimizin içi kıpır kıpır dostları tekrar göre bilmek adına.Erdoğan bey böyle dediğinize göre sanırım gelemiyorsunuz.keşke gelebilseydiniz..Hayırlısı diyelim.İnşallah gelemeyecek olan arkadaşlarımızlada en yakın zamanda görüşmeyi temenni ediyoruz.Ben biletimi aldım bu akşam gece 11:30 da otobüsümüz hareket edecek inşallah.sevgili konya Güzel mevlana şehrim ve içinde yaşayan güzel dostlarım hasretler sabaha bitecek inşallah gönül dolusu selam olsun gözümüzün görmediği gönlümüzün görmek istediği herşeye herkeze....

sabah erken inecek olan arkadaşlar geç gelenlere bi karşılama töreni yaparsınız artıkın :)) çiçek böcek kırmızı halı falan yanii :)) benim kuzummm sabah 5 de orda olcak sanırsam hepimizi o karşılayacak :))

evett kuzucumm en erken gelenlerden olucam sanırımm keşke sende daha reken gelebilseydin :) napalım artık başka sefere daha erken gel..bide erken ayrılmaa:(... hayırlı gelirsiniz inşş.. bütün arkdaşlarda hayırlı rahat bir yolculukla gelirler inş..

ya kuzum biliyorsun mecburi erken ayrılış olcak..bende sizlerle daha çok zaman geçirmeyi istiyorum.ama hayırlısı hiç görüşememekten iyidir dimi canımcımm..herkeze hayırlı yolculuklar...

Herkese hayırlı yolculuklar,inşallah hepimiz sağ sağlim gider ve döneriz....

Ben özel sebeplerden dolayı gelemeyecegim. Inşallah başka zamaan konyayı gezmeye gelecegim. Aliye arkadasım ve emegi gecen herkese teşekkür ederm emeklerine sağlık inşallah güzel olur herkese iyi eğlenceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt