Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 30 Eylül - 1 Ekim Konya Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kolay gelsin Aliye hanım mevlana şehri engelsiz yüreklerle birlikde atıp eminim çok güzel bir atmosfer buluşma olacakdır...
kayseri grubu olarak gelme durumumuz ilerleyen günlerde kesinlik kazanınca size bildireceğiz ...

Sevgili Jetset,Kayseri gurubunu Konya'da görmek güzel olacak.

inşallah abi nasip kısmet olursa bizde sizin gibi değerli dostlarımızı tekrardan görmeyi çok istiyoruz... bakalım kısmet ilerleyen günlerde kesinlik kazanır inş...

beni 1 kişi ilave edebilirmisiniz bu arada bütün arkadaşlarımın bayramını en içten saygılarımla kutluyorum

ben de geleceğimi bildirmiştim Aliye ama ismim yazılmamış hala :) KAlbiye .Mardinden

İstanbuldan gidecek arkadaşlarla birlikte gidebiliriz ;)

Selamlar Aliye hanım 10 kişilik bir ekiple bende Ankara,dan katılmak isterim ancak otelde rezervasyonumuz dolu diye yazmışsınız başka bir misafirhanede filan kalmak mümkün değilmidir?.  gündüz iletişime geçeceğim sizle inşallah verdiğiniz telefondan. ayrıca böyle güzel bir organizasyonu yaptığınız için teşekkürlerimi belirtmek isterim başarılarınızın devamını dilerim..

rezervasyon çoktan bitmiş ama ben konyada yaşadığım için cumartesi günü buluşmaya gelmek istiyorum tekerlikli sandalye ile... acaba bir şansım varmıdır...

arkadaşlar ömrünüze bereket maşallah kotejan ful katılamıyanlar üzülmesin hepsi gönlümüzdeki kral köşkünde agırlanacagından şüphe duymasın aliye hanım sevgi işte böyle bir şey sevilmek müthış bir keyif verir insana sende bu keyfi doya doya yaşa çünkü biz seni çok seviyoruz rabim yardımcın olsun konyada buluşmak üzere tüm emegi geçenlere selam olsun.

Geçen hafta Konyadaydım. Mevlana'yı gezdim. Etli ekmeğinizden yedim eşim ve çocuklarımla birlikte.
Ama yer olsaydı bir daha gelirdim doyamadım çünkü şehrinize.

canım mahmut abim bizde sizleri çok seviyoruz sizin gibi birbirinden degerli dostları aramızda görmek bize onur verecek. arkadaşım sizde tabikide cumartesi günü geziye katılabilirsiniz derya hanım inan otelde yer olsa ben herkezi ağırlamak isterdim ama malesef şebri aruz zamanı yakın olunca her oteller dolu ama daha zaman var o zamana kadar ismini listeden sildiren olursa sizide ekleriz aramızda görmekden onur duyarız

Aliye hanım peki günübirlik gelecek olanlar nasıl katılacak

yaw hep konya-izmir-ankara-istanbul oluyo ... bir kezde samsunda yapın canım...:D

dayııı orda illa kalcan diye bişey yok sanırımm bende gitcem ama büyük ihtimalle bi arkadasda kalcam :)

heee bizimoldumuz yerde sıkıntı olmaz sıkıntıyı çözerizzzz:):)

şüphem yok gara yegenim ama ankaradan kafa dengi kimsede yokki gidecek :)

ben varım nann edip dayıı serkan gardaşımm garaa abilerımm benıı unutmayın yaw xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt