Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] Amasya 03-04 Haziran yatılı buluşma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba Duygucum;
ben katılıyorum diye belirtmiştim ama maalesef torunumun 5 haziranda yıl sonu müsameresi varmış. ilk gösterisi olduğu için de kaçırmak istemiyorum.Üzülerek katılamayacğımı bildirmek istedim. İnşallah bir daha ki etkinlikte birlikte oluruz. herkese iyi eğlenceler..

leyla ablam ne deyim hayırlısı olsun kısmetten öte köy yok.nasipte nerde ne zaman karşılaşmak varsa o zamanda görüşmek dileğiyle inş.tşk ederim..

Duygu, beni de +2 olarak ekler misin listeye. Bir mani çıkmazsa orda olmayı çok istiyoruz.

Kadir duygu bahçesi kendi elindeki listeyi sürekli güncel tutuyor.Herkesten haberi var.....Bir sorun mu var ??? Güncelliğini neden sordun.....

baharcım seni ve arkadaşlarınıda ekledim inşallah seni ve değerli arkadaşlarınla tanışmak bizlere nasip olur canım.ekledim sizi..
gökhan arkadaşım kendi elimdeki listeye ekledim sizi.
kadir arkadaşım listeyi son haliyle güncelleyim paylaşmıştım burda fakat listeyi sildiler.o yüzden bende elimdeki liste de gerekli güncellemeleri yapıyorum.tüm arkadaşlarıma duyurulur.

sonn 23 gün diyorum arkadaşlar... az kaldı heyecan dorukta bekle bizi AMASYA... :)

baharcım seni ve arkadaşlarınıda ekledim inşallah seni ve değerli arkadaşlarınla tanışmak bizlere nasip olur canım.ekledim sizi..
gökhan arkadaşım kendi elimdeki listeye ekledim sizi.
kadir arkadaşım listeyi son haliyle güncelleyim paylaşmıştım burda fakat listeyi sildiler.o yüzden bende elimdeki liste de gerekli güncellemeleri yapıyorum.tüm arkadaşlarıma duyurulur
Sevgili duygu bahçesi; ilk sayfadaki liste ile sizin elinizdeki liste aynı değil mi?
Başlığa yazıp, ismini ekletenleri ekleyor, sildirenleri silerek sürekli güncelliyoruz.
Eğer senin elindeki liste ile ilk mesajdaki liste farklı ise hemen düzeltelim.:)

hemşomm evet az kaldı.sizlerin heyecanının 2 katı bende var.hem sevdiğim dostlarımı göreceğim,hem yeni dostluklar edineceğiz hep beraber ve birbirinden değerli onca güzel insana ev sahipliği yapacağım inş. çok mutlu ve heyecanlıyım.sabırsızlıkla sizleri bekliyorum hepinize sevgiler.....

cem tşk ederim ilgine.gelemeyecek olan bir kaç arkadaş telefonla bana haber verdiler.bende biriki düzeltme yaparak eklemiştim buraya silindi.ben sonrasında size mesaj atmayı unuttum kusura bakma.ha bu arada sevgili cem sen gibi güzel insanı hala listede göremedim.ama temmuzda ben izmirde olacağım gelmemenin cezasını artık daha önce piknik yapmış olduğumuz yerde bir çay ısmarlayarak ödersin anlaştık mı :))
listeyi mesajla sana yolluyorum arkadaşım teşekkür ederim...

Ah ah sorma, inan arkadaşlarımızın düzenlediği organizasyonlara katılmayı çok istiyorum. Ancak işim gereği uzak bir yere gidemiyorum. Her an oluşacak sorunlarda başında olmam gereken bir dükkan olması ayağımı bağlıyor. Biliyorsunuz internet kafeler emniyete bağlı denetim altında, her hangi bir kontrolde gıcık bir polis varsa mutlaka çağırılıyorum.

Heyecanını anlıyorum, bende sık sık yaşadım:)
İnan çok keyifli oluyor. Ufak tefek aksaklıklar, beklenmeyen sorunlar olsa da sakın telaş yapma. Bizlerin arasındaki bağ, herkeslerden çok daha başka.
Sen de, katılacak olan arkadaşlarda anı dolu dolu yaşayın. Ayrılık vakti gelip, herkes evine giderken ne konuşulacak biliyormusun?
"Hemen bir daha buluşalım"
"Şu şu organizasyona gelecekmisin?"
Ve buna benzeyen yüzlerce cümleler kurulacak.
Ayrılırken gördüğün o mutlu yüzler, sahte olmayan o içten bakışlar seni mest edecek. İnan akşam eve dönüp tek kaldığında, daha farklı ve daha büyük neler yapabilirsin onun hesabını yapmaya başlayacaksın...

Neyse çok dağıtmayım ve toparlayayım:)
Sen listeyi verince ben de buradakini hemen güncelliyorum...

her ikinizede çok teşekkür ederim.inşallah dediğiniz gibi olur.şuan için heyecan ve korku hepsi bir arada bende :). sanırım sizleri görünce unuturum o anın mutluluğuyla :)

inşallah canım ya ..sizlerin yardımı ve duasıyla bu işin üstesinden geleceğim inşallah.

Herkes eğlenmeye geliyor sen rahat ol,sana herkes böyle bir buluşma tertip ettiğin için teşekkür edecek,iyikal hoşkal.....

Ahmet Abi(Koca Çorumlu) kaçtan itibaren geriye doğru saymaya başlıyacaksın:)

ha gayret bi bakmışsın hep beraber oradayız inan ozaman tüm yorgunluk heyecan vestersin bitmiş yerine mutluluk neşe ve gurur sarmış yüregini hadi bakalım yuregine saglık sana ve orada yardımcı olan herkese sonsuz teşekür ederim kolay gelsin

İnşallah Şef hepimiz sağ sağlim gider geliriz,
Not:Araç kullanırken sigara sağlığa zararlı demi......

hepinize teşekkür ediyorum.inşallah gelişinizle herşey daha bi güzel olacak....

sadece araç kulanırken mi zararlı güzel kardeşim ben yinede senin geçmişte içtigin günlerin hatırına sana kızmıyorum ama benim içmeyenlere nasıl hoş görülü davranıyorsam benim gibi zıkımlanlar da hoşgörü bekliyurum ve seni seviyorum araçta görüşürüz caaaaanııııım

mrb lar bende uzun zamandır yoktum sitede Amasya bizim memleketimiz inşaallah gelecek olan arkadaşlarımız beğenecektir sultanlar şehri Amasya mızı...

hadi arkadaşlar biraz hareket diyorum şurda ne kaldıki yani bu günü saymazsak ŞAFAK.. 15.. diyoruz... musa geri sayım başladı uyuma .. amasyada her şey hazır sadece misafirlerini bekliyor.. bekle bizi inşallah canım hemşom yorma kendini.... :)

evet canım hemşom geri sayım başladı.heyecan artmaya başladı.herşey hazır şükür.tek eksik siz değerli dostlarım. Amasya sabırsızlıkla değerli dostlarını bekliyor.meraketme canım hemşom sizin için yorulmuşum çokmu....

koca çorumlu;

Ahmet abi şu an saate baktım hala 15 gün şafak saat 22.00 olmasına rağmen,çaktırmadan ileri mi alsak saati:)

koca çorumlu 13ten geri sayımmı :eek:

koca çorumlu : Ahmet Bey Sizlerle tanışmayı çok isdemişdi nasip Amasya imiş inşallah ben Haziran 3. Cuma sabahdan Amasya dayım .

Çorum dan katılacak arkadaşlar bana yazabilirler.

evet güzel dostlarım azcık kalmış şaka gibi :)) her şey hazır eksik olan sizsiniz geri sayım bitince herşey tamamlanacak ve inşallah herşey çok güzel olacak.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt