Alemin KRAL nından alıntı.....
Listede yer alan ve gelecek olan sevgili arkadaşlarımın dikkatine;
Biliyorsunuz ki organizasyon yapmak zor,meşakkatli ve özveri isteyen bir iş.Organizasyon yerine uzağız ve duygu bahçesi'ne sevgili Özlem'e yardımcı olamadık.Sizlerden birşey rica ediyorum.İsminizi yazdırdınız gelmek için , eğer gelemiyecek gibi bir durumunuz olursa arkadaşımızla iletişime geçmenizi rica ediyorum.Çünkü Otel'de kalacağımız için gelecek kişi sayısı verildi ve otelin diğer müşterilere ayırdığı oda opsiyonunu biz kullandık.
Bu konuda gerekli hassasiyetinizi göstereceğinizi biliyor ve inanıyorum.Engelsiz yarınlarda görüşmek dileğiyle..
YAŞASIN BİZ..!
Eğce .....
Arkadaşlar ve Bu buluşmada Arkadaş kalabileceğim degerli katılımcılar belki üstüme düşmeyen bir tespitde nazicane bir vikir verecek olursam sanal ortam la gercek ortam çok varlı oluyor !. Katılacak kişiler elbetde aylar önce söz vermişlerdir bu sözler ken dilerini bağlar buluşmaya bir haftata kalada katılamayacagını bildirmek abesle işdikal. mazereti yoktur. bir başka deyişlede bun dan sonra organizasyon yapabilecek arkadaş ların gözünü korkutuyor zaten gelemeyen kişilerde bu ayrıntıyı anlamak isdemiyor olaçakki efden püfden mazeretin biri bin barça....!