Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye Buluşması] İzmir Piknik Organizasyonu 31 Ağustos 2014

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçim de görevliyim 2.tura kalır ise imkansız.. ama ilk turta iş biter ise şartları zorlayacağım

inş bekliyoruz o zaman şartlar uyarsa sözü aldık :)

biz katılıyoruz 2 kişiyiz
özer özkan
birgül karahan

İzmir dışından otogar yoluy ile gelecekler başbakanlık yada aile ve sosyal politikalar engelli kartını göstermek şartı ile 302 otogar-konak hattına binip konağa gelip 10-12-14 gibi çift saatlerde 811 nolu otobüsler kalkıyor ona binip inciraltı engelliler merkezine gelebilirler

Resimleri gördükten sonra kesin oradayım :)

2010 Buluşmasında bende varmışım.. Kesin olmasa da gelmeyi düşünmekteyim :)

Özer Abii beni izmir tren gardan alırmısın ben izmiri bılmıyom yaw kaybolurum bak :S

cem, bu sefer gelmek istiyorum yaa. yalnız bir sorun var. tee burdan börek çörek
getirmem imkansız. sizden hacılayıp karnımı doyurabilir miyim. bu düşündürüyor ;)

Jemmm beni de davet etsenee

Atomm senin ustune bir cizik attim

ya arkadaş haziran ayında görme engelliler goalball yükselme gurubu müsabakaları için manisa geldim oradan takım halinde izmire de geçtik bayağı güzeldi şimdi piknik organizasyonu varmış inşallah gelmeye çalışacağım samsundan geleceğim gelirsem bu sitenin ilk defa bir organizasyonuna katılacağım ama kiminle nasıl irtibata geçebilirim arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

Siz gelmeye karar verin biz yardımcı oluruz :)

Vayy ! resimler çok eğlenceli görünüyor, gelmek için daha çok çaba sarfediciyymm :) (yanımızda arkadaşımız olabilir mi? kontenjan var mı +1 +2 gibi??)

özer aldım numaranı arayacam zaman yaklaşsında

bende tee Angaradan bişey getıremıycem ama ordan soğuk içecek falan alırım.barbie ablamın pastaları bana yeter :D

Sselma İstediğiniz gelebilir sınır elbette yok ama yerde güzel ben de ilk jem ve Barbie ile gittim buraya :) sizlerlede güzel bir gün geçirip tanışmak bizleri çok mutlu eder ...

Kazadan bir ay önce ilk ve son gidişim olmuştu... Aslında içim biraz buruk ama bunu önlemenin yolu yok, motorumla döndüğüm virajlarımı şimdi arabalar geçmiyor mu görmüyor muyum sanki.. Neyse üzerine yürümekte fayda var diyip çıkıp gelelim :) benim de niyetim hoş sohbet güzel vakit geçirip tanışmak :) İnşallah görüşmek üzere gelirsem kekler bendenn :)

tamam selma keklerini yemek için değil değerli arkadaşlarla tanışmaya gelecem :D

Lilijan ;

Benim de en sevdiğim ceviz yada fındıklı olanı, portakallı da yaptım oldu, limonlu nefis.... ayy hangisini yapsam :)

Ceviz üzerinde yoğunlaşıyorum :)

Özer Özkan;

Bakın ! Kek istersiniz vermem :) :)

şaka tabii :) Tanışalım inşallah..

Sselma sen gel hoş sohbet edelim yeter yorulma :)

sohbetimiz tatlı olsun ceviz aromalı :)

sevgiler..

engelliler merkezine bazen gideriz ama burdaki arkadaşlarla tanışacağım için oraya gitmek beni şimdiden heyacanlandırdı,kısırıda ben getiricem,tabiki anneme yaptırıcam.

Tüh kaçırdık abicim yaw bidahakıne artık inş... :)

İyi ozaman ben tarih yanliş görmüşüm Jem Abicim Benide yaz ozaman listeye geliyorum ( KESİN)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt