Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye Buluşması] İzmir Piknik Organizasyonu 31 Ağustos 2014

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Organizasyon çok güzel görünüyor...Orada olup katılmayı çok isterdim...Herkese sevgiler selamlar ve de iyi eğlenceler...:)

İzmir gezip görmeyi en çok istediğim şehirlerden biri ama bir türlü nasip olmuyor (Aydın Buluşmasında görmem dışında).....katılanlara iyi eğlenceler :)

mrb kısmet olursa bende geleceğim

Güzel bir organize olacak ben şimdiden heyecanlıyım...

Uçakla izin verirlerse getireceğim aksi halde getirmem mümkün olmayacak...

heyecan dorukta bende sizlerle tanışmaya hazırım allah nasip ederse ben ordayım

Usta bi düşünelim ;) ekibe bi soriyim:)

Real ve onon;
Diyecek söz bulamıyorum, süper olur düper olur :)

JEM ; Abi kısmet olursa bende gelmek istiyorum ama bakalım yine söz vermiyeyim işimi ayarlayabilirsem gelmeyi sizlerle tanışmayı çok istiyorum...

izmirde misafirin böyle ağırlandığını bilmiyordum CEM. bilgin olsun, biz buralarda misafiri aç bırakmamak için gerekirse kendimizi haşlarız ;)

Haydi bakalım çok sabirsizlanıyorum sizlerle tanişmak için büyük gün' BEKLİYORUM....

Saygılar

bu sefer biz de geliyoruz bilğinize

ben eşim ve iki oğlumuz

CEM Abi AŞK Olsun,bensiz mi piknik yapacaksınız? Küstüm Size :(

OrhaN82 pikniğe herkes davetli yanılmıyorsam hatta bazıları silah zoruyla gelecek :D

hay bende bir heyecan bir heyecan ki allah hayra cıkarsın :D
şafak 18

özer çok heyecan bu yaşta başa bela.Sakin ol:eek:

şimdi "günler geçse de piknik günü gelse" diyoruz ama bitince "oha ne çabuk geçti" diyeceğiz :) Heyecan yapmak normal yani :D

kaldı geriye 14 gün :) Hatta 14 günden bile az :D

yuci anam bir kurabiye yapacak ki kimsede parmak kalmayacak hatta sende bile millet kurabiyeden parmağını bile yiyecekler dikkatli ol

:d:d:d:d:d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt