Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye Buluşması] İzmir Piknik Organizasyonu 31 Ağustos 2014

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cep telefonum var, telefonda kamera da var ama wifi bağlantısı orada var mı bilemem muhtemelen yoktur kendi internetim de yok haliyle anca telefona kayıt eder akşama koyarım siteye. Laptopta var gerçi ama annem izin vermez ikiyle çarpar dörde böler beni :D

YUCi;

ikiyle carpip bölsün sen yeterki ortami güzel cek neseli eglenceli uzun uzun cek bizde orda olmus gibi olalim

Arkadaşlar, iki durak ilerideki Türkevi Kafede olacağız.
Aynı şartlar orada da var, denize sıfır ve aynı ormanın içinde olacağız.
Buranın sahibi tekerlekli sandalyeli iki arkadaşımız, dolayısıyla tüm saha düzenlemesi-vc vs. sandalyeliler için uygun.
Elektrik sıkıntımız olmayacak.
Pazar günü tüm İzmir ormana "saldırıyor"
Burada çok daha rahat olacağız.
Haritadan da anlaşılacağı gibi, arada 2 durak mesafe var.
811 Otobüsü ile merkeze gelecek arkadaşları, 11:00 ve 13:00 seferlerinden inenleri merkezin içinden alıp, mekana getirecek aracı ayarladık.
Yani kendi arabası olmayan 811 ile gelen merkezde inecek, bizim aracımızla Türkevi'ne getirilecek.
486 Numaralı otobüsle gelecekler, engelli merkezinden 2 durak sonra inip gelebilirler.
kendi aracı olanlar, otopark görevlisine ENGELLİ KARTINI GÖSTERMEK SURETİ İLE ücret ödemeden kafeterya önüne kadar giriş yapabilecek.

Jem abi bir ara istanbulda'da kadroyu toplayıp organizasyon yaparmısın :D :D :D

Organizyasyona Katılan Herkeze İyi Eglenceler Dilerim Bi Başka Buluşmalarda Görüşürüz İnşallah.

Şu mesaj yukarıda kalsın da organizasyona gelecek olanlar görsün bari uplatayım şunu.

Harita güzel olmus hazine sandigi arayis cok kolay sizlere bol bol eglenceler dilerim ....

Bol eglenceler sayili gün geldi catti kapiya....

Jem, Barbiebarbie ve Liljan'a; buluşmaya saatler kala önemli bir hatırlatma yapmam gerek. Şehir dışından İzmir buluşmalarına en çok katılan üye olaraktan bir talepte bulunmuştum unutmadınız dimi ;) :D

Valla ayşe hanım ve liliş hanım :D
dün facede etiketlene etiketlene bir hal olduğunuz...
yani ben anlamam resimlerinizi bekliyorum öle kuru kuru eğleniyoruz yok konserdeyiz yok bimlenme bana sökmez :D
piknik resimlerinin harici resimler gelsin :D
Resminiz kadar etiket yapın :D :D :D

Şirinim Ayşe çektiğimiz resimleri ona güzel çıkmamış bu böyle olmuş diye diye sildi :D ama bir kaç tane var atacağım

pes.... :D :D :D
sadece özçekim kusuru değilmiş demek :D :D :D
ahahaha ah ayşem ah :D :D
ayşem ayşem şarkısını atom karınca için armağan ediyorum :D :D :D

Almanyadan selamlar izmir pikniyinden nehaber nasil geciyor ah ah gurbet yaktin beni :)

Güzel bir gündü .emeği geçenlere çok teşekkürler.kendi adıma çok eğlendim.

Öncelikle gelen herkesin gönüllerine sağlık arkadaşlar.
Gün stresli başlamıştık, sen kalk Avrupa 35 yaş üstü maraton koşusu organize et, bizim bölgede tüm trafiği kapat! Caddede dedeler neneler koşuyor dilleri dışarıda, kiminin tansiyonu fırlamış kaldırımda çökmüş, kimi yalpalıyor. Ama arkadaşlarımız sağolsun tüm engellemelere rağmen J buluşma noktasına gelebildi. Bazılarımız için oldukça meşakatli oldu, ama birlikte olduğumuz anda sıkıntılar unutuldu.
Neredeyse İzmirli kadar, Denizlili arkadaşlarımız vardı sağolsunlar.
Sohbette sanal olan tanışmalar dostluğa döndü pekçok arkadaşımız için.
Telefonlar alındı, faceler eklendi, arkadaşlık adına bir level daha atlanıldı…
Sonradan gelen canlı müzik ile her yöreden şarkı ve türküler söyledik, denizdeki balıkları bile besledik :)
Denizli ekibi İzmir’i gezeceği için daha erken ayrıldı.
Biz de mekan değiştirip, her zamanki yerimiz Engelli parkına geçtik.
Mangal kokuları altında çay kahve içerek günü tamamladık [FONT=Tahoma]:)[/FONT]

İsim isim sayarsak unuttuğum olur, buradan katılan herkese teşekkür ediyorum.
Ve son olarak, mayolarınızı hazırlayın diyorum :)

Albüm forumunda günün resimlerini paylaşacağız.
Şimdilik manzaramız ve beslediğimiz balıkları, 2 poz da engelliler.biz ailesini ekliyorum.

Yine çok güzel, çok keyifli günlerden birini yaşadık biz..
Yine, yeniden, yepyeni dostluklara imza attık biz.. :)
Sohbet keyifli olunca, zaman yine çok çabuk geçti ve gün biz. lere yetmedi.
Geldiğiniz ve renk kattığınız için, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Sizleri tanımak gerçekten çok güzeldi.
En yakın zamanda, ilk fırsatta, yine, yeniden,
Yepyeni dostluklara imza atmak dileğiyle..

__Işık ve Sevgiyle kalın dostlarım.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt