Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye Buluşması] İzmir Piknik Organizasyonu 31 Ağustos 2014

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizlerde süpriz konuk ola biliriz cem abi :)allahtan bişey çıkmassa

3 gündür kimse yazmıyor unutulmasın diye bari bir iki satır karalayayım :D

Sokağa çıkamıyorum pek ama sizlerin arasında olmayı çok istiyorum. %90 gelicem, beni de yazın :)

gel gel orada rahat edersin hepimiz birbirimizin halinden anlıyoruz çünkü :)

Bir aksilik olmazsa bende geleceğimmmm:)

gel gel orada rahat edersin hepimiz birbirimizin halinden anlıyoruz çünkü :)

Gelicem amcaoğlu ( soyisimlerimiz aynıymış :) )

Peki Karşıyaka'dan en rahat nasıl gelebilirim? Metro çalışıyor mu artık Üçkuyular'a kadar ? Ben sağlamken daha hastaneye düşmeden önce çalışmıyordu sanırım henüz :)

Son düzenleme:
GENÇLER'ÇOK GÜZEL Bİ GÜN BİZLERI BEKLIYOR LÜTFEN HERKEZ KATILMAYA ÇALİŞSIN....

GEREKİRSE BEN ORG' MU ALİP' DA GELICEM SİZLERE ORG'DA ÇALİCAM SES SİSTEMİM İLE ROMAN HAVASİ....

Ayrıca araci ile bornova'dan giden varsa eğerki
ses sistemini getiricem ve orgu
Araba ile benide bornova'dan alma şansı varsa çok iyi olur

Telefon numaram 0531 709 03 03

Saygılarımla
ULUSAL'RADYO GENEL YAYIN YÖNETMENI
D.GÜNEŞ

1 eylülde cıkıyom izne oldu mu simdi :(

Tüh keşke sende aramızda olsaydın tanişirdik. :(

başka sefere artık :)

Hera;
Biz kafeteryanın hemen bitiminde kendi alanımızı oluşturacağız. Mangallar semaverler vs. daha iç kesimlerde, bir tehlike söz konusu değil :)
Önüne bakmadan koşuşturan çocuklar ve aileleri düşünsün :)
Siz gelecek misiniz?

f-f;

Sende bir gün önce başlat, bir gün önce işbaşı yaparsın teklif et bir dene :)

Jem abi Orgumu ve ses sistemi getiricem kabinimi komple tesisatı çalarim orda sizlere

beni Araba ile bornova'dan almanız mümkünmü ?

birde laptop' da lazım olcak ve miktofon ve elektirik alabilecegimiz biryer varmı orda ?

0531 709 03 03 AYRINTILARI TEL'DEN KONUŞALİM ULAŞABİLİRSEN BANA SEVİNİRİM.

gökhan arkadaşım karşıyakadan en rahat vapurla gideblrsin ben öyle yapıyorum,hiç trafiğe girmiyorum deniz havası mis gibi,bostanlı iskeleden üçkuyulara giden arabalı vapur var,bence öyle git,hatta istersen iskelede buluşup beraber gideriz.

GENÇLER'ÇOK GÜZEL Bİ GÜN BİZLERI BEKLIYOR LÜTFEN HERKEZ KATILMAYA ÇALİŞSIN....

GEREKİRSE BEN ORG' MU ALİP' DA GELICEM SİZLERE ORG'DA ÇALİCAM SES SİSTEMİM İLE ROMAN HAVASİ....

Ayrıca araci ile bornova'dan giden varsa eğerki
ses sistemini getiricem ve orgu
Araba ile benide bornova'dan alma şansı varsa çok iyi olur

Telefon numaram 0531 709 03 03

Saygılarımla
ULUSAL'RADYO GENEL YAYIN YÖNETMENI
D.GÜNEŞ

Tüh keşke sende aramızda olsaydın tanişirdik. :(

başka sefere artık :)

Jem abi Orgumu ve ses sistemi getiricem kabinimi komple tesisatı çalarim orda sizlere

beni Araba ile bornova'dan almanız mümkünmü ?

birde laptop' da lazım olcak ve miktofon ve elektirik alabilecegimiz biryer varmı orda ?

0531 709 03 03 AYRINTILARI TEL'DEN KONUŞALİM ULAŞABİLİRSEN BANA SEVİNİRİM.
vay be iyimiş müzikde olacak

son 7 gün beklerken asır gibi geçiyor ama etkinlik günü çabuk geçiyor.heyecan dorukta allah bana ömür verirse bende orada olacağım tanışmak önceden tanıştığım kişilerle hal hatır sormaya hazırım.muğla dönüşü piknikdeyim

Gelicem amcaoğlu ( soyisimlerimiz aynıymış :) )

Peki Karşıyaka'dan en rahat nasıl gelebilirim? Metro çalışıyor mu artık Üçkuyular'a kadar ? Ben sağlamken daha hastaneye düşmeden önce çalışmıyordu sanırım henüz :)

onuray arkadaşımız en güzelini tarif etmiş. Metro Fahrettin Altay meydanına kadar çalışıyor. Ancak dediğim gibi onurayın dediğini yapar Bostanlı iskelesinden vapurla Üçkuyular iskelesine gidersen daha kolay zira Engelliler Merkezi iskeleye Fahrettin Altaydan daha yakın. Fahrettin Altaydan kalkan 486 nolu otobüste Engelliler Merkezinin önünden geçiyor. 811 nolu otobüs ise Montrö durağından kalkıyor ve Engelliler Merkezinin içinde duruyor zaten en son durağı orası.

YUCi;

Ok, kolaymış. Feribotla gelirim Bostanlı'dan. 486 ya binerim sonra. Zıplaya zıplaya hop hop zıplaya :)

YUCi bu arada geri sayım yapıyordunuz bak bir hafta kalmış hatta 158 saat :D

Ankaradan gelecek olan varsa beraber gıdelim tek başıma seyehat sevmiyorum yanıma birini bulamazsam gelemiyecegim.

Yokmu Orkestramı taşiyacak biri arabasi ile Sizlere CANLİ MÜZİK' de yapicam Heralde pek tutulmadi ? :)

Arkadaşlar Konak'tan engelliler merkezine kalkan araç numarası 11 olarak mı değişti bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

Yada üç kuyulardan geçen bir araç varmı

ada;

11 nolu otobüs yok ama 811 var Konaktaki Atatürk Kültür Merkezinin oradan yani Montrö durağından kalkıyor. Üçkuyulardan ise Fahrettin Altay aktarma istasyonundan kalkan 486 var yanılmıyorsam. Aşağıdaki linkten 486 nın güzergahını bulabilirsiniz. Sağda "Hareket Saatleri-Güzergah" yazan yerde GÜZERGAH yerine tıklarsanız ve fare imlecini mavi otobüs simgelerinin üstüne getirirseniz bulursunuz.

Hareket Saatleri

Jem in daha önce paylaştığı bir iki resmi paylaşayım bulması kolay diye ilk olarak 811 nolu otobüsler nereden kalkıyor onu göstereyim. Bu arada bu resimdeki 11 nolu otobüs o tarihte vardı ancak sonradan kaldırıldı ESHOT sitesinden baktım ama bulamadım.

http://u1312.hizliresim.com/1j/r/vtv4m.jpg

İkinci resim ise Engelliler Merkezinin nerede bulunduğunu gösteriyor. Üçkuyular İskelesinin yanındaki Levent Marinanın hemen öbür tarafında bulunuyor. Resimdeki "GİRİŞ OTOPARK" yazan yerde aynı zamanda 486 nolu Fahrettin Altay-İnciraltı otobüsleri de duruyor.

http://u1312.hizliresim.com/1j/r/vtwfm.jpg

O
lur da yukarıdaki iki resim görünmez o zaman aşağıdaki linkte geçen sene 29 Aralıktaki mini buluşma sırasında Jem in yazısı var birinci sayfada resimleri oradan aldım zaten. :)

http://www.engelliler.biz/forum/sit...lti-mini-izmir-bulusmasi-29-aralik-pazar.html

ada; Üçkuyular yani Fahrettin Altay Aktarmaya gelince 486'ya binebilirsin.
Manisalı, bugün İnciraltı'na gideceğim son kontroller için, elektrik o tarafta bildiğim kadarı ile zor...
Ama birşeyler yapılabilir mi, müdüre bir sorarım.

Peki Üçkuyular Vapur İskele'sine yakın görünüyor. Arada bir tek marina var. Oraya feribotla gelsem az çok zor da olsa yürüyebilirim ama daha mantıklı başka alternatifi var mı ki?

gökhan arkadaşım karşıyakadan en rahat vapurla gideblrsin ben öyle yapıyorum,hiç trafiğe girmiyorum deniz havası mis gibi,bostanlı iskeleden üçkuyulara giden arabalı vapur var,bence öyle git,hatta istersen iskelede buluşup beraber gideriz.

onuray arkadaşım mesajını daha yeni farkettim de walla buluşup gitsek çok iyi olur. İnanır mısın ben de keşke birileri olsa da beraber gitsem diyordum çünkü daha dışarıda tek başıma hareket kabiliyetim sınırlı. Çünkü normal şartlarda evden çıkamıyorum henüz tam iyileşemedim.Tekerlekli sandalyem de yok artık değneklerle idare ediyorum. Ben sana özelden mesaj atarım arkadaşım... Sağolasın teklifin için çok sevindim gerçekten...

gokhan.35;

Vapur dışındaki alternatif Montrö durağına gidip 811 nolu otobüse binmek. 811 nolu otobüs merkezin içinde duruyor çünkü. 486 da o durakta duruyor ama yine biraz yürümen gerekebilir zira 811 gibi merkezin içinde durmuyor.

sizle olmak çok güzel olurdu.Daha önce ki yıllarda katılmış ve sizle olmaktan çok mutlu olmuştum. Ben ancak 4 yada beş eylül de orda olacağım. Keşke tarihler uyuşsaydı.size iyi eğlenceler arkadaşlar

Aynen ben de Eylülde ordayım inş, yetişemiycem o yüzden :(
Eylülde de bişiler yapamazmıyız aceba JEEEMmMMMMmmMM ? :)

Ekim'de de yapsak? ) OB da gelse.. )
Yuzsuzluk gibi oldu bu dedigim lakin ben de Ekim'den sonra oralarda olabilecegim.

Trenden in beni ara :)
JEM ben seni bi arayacağım bir daha böyle organizasyonlar yapamayacaksın.
ne bu kardeşim, sitenin tamamını alıp götürüyorsun :) biz ne yapacağız tek başımıza bu sitede.
derhal bir şart koy organizasyona. ''herkes lap-top, tablet bunları olmayanlarda masa üstünü kucaklasın gelsin'' diye. bizi yanlız bırakmayın burada. sizlere katılamasakta, gelen fotoğraflarla bizde sizlerle birlikte olmuş gibi oluruz.
mümkünse sadece bu organizasyon için foto sayfası açılsın, herkes o anını resmetsin. eminimki çok eğlenceli bir gün olacaktır.
keyifler sizlerin olsun
sevgiler.

Bizede güzel bi vidiyo izlemek düser kamera vekim olsun yada güzel kareler :)

JEM bu gidişle turizm şirketi kuracak :D Şaka bir yana keşke herkesin katılabileceği bir organizasyon olsaydı daha güzel olurdu eminim. O bölgede ücretsiz wifi falan olsaydı benim cep telefonundan foto vs falan çekip gönderirdim ama eminim laptop falan getiren olacaktır :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt