Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
paket et yollayuci anam bir kurabiye yapacak ki kimsede parmak kalmayacak hatta sende bile millet kurabiyeden parmağını bile yiyecekler dikkatli ol:d:d:d:d:d
gel gel orada rahat edersin hepimiz birbirimizin halinden anlıyoruz çünkü
1 eylülde cıkıyom izne oldu mu simdi
Hera;
Biz kafeteryanın hemen bitiminde kendi alanımızı oluşturacağız. Mangallar semaverler vs. daha iç kesimlerde, bir tehlike söz konusu değil
Önüne bakmadan koşuşturan çocuklar ve aileleri düşünsün
Siz gelecek misiniz?
f-f;
Sende bir gün önce başlat, bir gün önce işbaşı yaparsın teklif et bir dene
vay be iyimiş müzikde olacakGENÇLER'ÇOK GÜZEL Bİ GÜN BİZLERI BEKLIYOR LÜTFEN HERKEZ KATILMAYA ÇALİŞSIN....
GEREKİRSE BEN ORG' MU ALİP' DA GELICEM SİZLERE ORG'DA ÇALİCAM SES SİSTEMİM İLE ROMAN HAVASİ....
Ayrıca araci ile bornova'dan giden varsa eğerki
ses sistemini getiricem ve orgu
Araba ile benide bornova'dan alma şansı varsa çok iyi olur
Telefon numaram 0531 709 03 03
Saygılarımla
ULUSAL'RADYO GENEL YAYIN YÖNETMENI
D.GÜNEŞ
Tüh keşke sende aramızda olsaydın tanişirdik.
başka sefere artık
Jem abi Orgumu ve ses sistemi getiricem kabinimi komple tesisatı çalarim orda sizlere
beni Araba ile bornova'dan almanız mümkünmü ?
birde laptop' da lazım olcak ve miktofon ve elektirik alabilecegimiz biryer varmı orda ?
0531 709 03 03 AYRINTILARI TEL'DEN KONUŞALİM ULAŞABİLİRSEN BANA SEVİNİRİM.
Gelicem amcaoğlu ( soyisimlerimiz aynıymış )
Peki Karşıyaka'dan en rahat nasıl gelebilirim? Metro çalışıyor mu artık Üçkuyular'a kadar ? Ben sağlamken daha hastaneye düşmeden önce çalışmıyordu sanırım henüz
gökhan arkadaşım karşıyakadan en rahat vapurla gideblrsin ben öyle yapıyorum,hiç trafiğe girmiyorum deniz havası mis gibi,bostanlı iskeleden üçkuyulara giden arabalı vapur var,bence öyle git,hatta istersen iskelede buluşup beraber gideriz.
JEM ben seni bi arayacağım bir daha böyle organizasyonlar yapamayacaksın.Trenden in beni ara