Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye Buluşması] İzmir Piknik Organizasyonu 31 Ağustos 2014

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dilemma; Sen eli boş gel, yiyecekler yetmezse (her yer ağaç dolu) hemen bir ateş yakar seni haşlarız :D
nurrcan; Abla aşkolsun davete ne hacet, sen de atomla bizde kalırsın ister çizersin ister balkondan atarsın araya girmem :D
sağlamtürk; Otogardan piknik alanına ulaşımda arkadaşlarımız yardımcı olacak. Sabah erkenden otobüsten inecek şekilde bileti ayarlarsın.
Sselma; kotamız yok :) Gerekirse ormana taşarız :) Kek neyli olursa olsun, yeter ki kek olsun :p
onuray; Acı salçayla yapsın anneye söyle, oruç oruç düşünmekten helak olcaz kısırı iyi mi :)
Manisalı; Kaçırdık derken yakalamış oldun, bekliyoruz :)

Tüm dostlara slm olsun n güzel yiye bir birlıktelik .iyi eğlenceler şimdiden .

İnciraltı çok güzel bir yer.yakın olsa katılmak isterdim gerçekten. İyi eğlenceler diliyorum şimdiden :)

Harbiden ya jem bu tarihi çok aradınmı yada miko gelmesin diyemi yapıyorsun yaw o gun seçim var oy kullanacagım.bu tarıhı 1 hafta erkene yada 1 hafta ileri alma şansınız varmı ?

ikinci tur 24 Ağustosta yapılacakmış bence buluşmayı 1 hafta sonraya yani 31 Ağustosa erteleyelim tabii bu benim görüşüm.

merhabalar güzel izmirimizden. aranıza yeni katıldım ben ozan koçak. kabul ederseniz bu organizasyonda ben de varım

Eğer "geri dönülmez" ayarlama yapan yoksa (otobüs bileti almak, iznini ayarlamak vs.)
Seçimle ilgisi olmayan 31 Ağustos 2014 yani 1 hafta sonraya erteleyelim mi arkadaşlar?
Sanırım oy vermek isteyen veya sandıkta görev yapacak olan arkadaşlar için tarih önemli...

2,tura kalmaz rahat olun bunlar buyuk işler tesadufe yer yok.:mad:

Bir hafta ertelemek fena olmaz ama planı olan vardır onlar da görüş bildirsin bence.

Listede ismi olup, şehir dışından gelecek arkadaşların bir itirazı yoksa 31.08.2014 yapalım,
Eğer bilet ayırma vs. durumu söz konusuysa, tarih değişmesin.

Şehir dışından gelen biri olarak süper olur bir hafta sonraya ertelenmesi...

31 Ağustos olursa hem "yaza veda" gibi de olur gayette iyi olur bence :)

Organizasyon 1 hafta sonraya ertelendi arkadaşlar. Seçimlerde ne olursa olsun herhangi bir sebepten tarih oynaması olursa dahi, bizim buluşma tarihimiz artık değişmeyecek. Ona göre ayarlayabilirsiniz kendinizi, sevgiler.

Merhaba arkadaşlar

İnciraltında piknik güzel şey,
bu Salı oradaydım denizden gelen serin esintiyi,yeni sulanmış çimlerin kokusunu şu an bile tekrar hisseder gibi oluyorum.ve çocukların cıvıltısı,yeni evlenecek çiftlerin fotoğraf çekimleri ise ayrı bi güzellikti.
yalnız :
bu konuyu ayrı olarak Jem Beye iletmek istiyorum çünkü buraya en iyi sahip çıkan biri olarak tanıyorum kendisini
oraya pikniğe gelen aileler yanlarında getirdikleri semaverleri sağlı sollu yol kenarlarına ve ortalara çok dağıtıyolar ,bu durumda engelli arkadaşlarımızı ve koşuşturan çocukları yanık açısından büyük tehlikeye maruz bırakıyolar farkında değiller.yönetim-idare bu konuda uyarılmalı ve gereken önlem alınmalı.

iyi günler dileğimle

1 eylülde cıkıyom izne oldu mu simdi :(

31 Ağustos Pazar gününe denk geliyor ama.

Hera;
Biz kafeteryanın hemen bitiminde kendi alanımızı oluşturacağız. Mangallar semaverler vs. daha iç kesimlerde, bir tehlike söz konusu değil :)
Önüne bakmadan koşuşturan çocuklar ve aileleri düşünsün :)
Siz gelecek misiniz?

f-f;

Sende bir gün önce başlat, bir gün önce işbaşı yaparsın teklif et bir dene :)

Sadece 1 hafta ileri aldık; Yazılanları da okuduğun gibi seçim haftası olması bazı arkadaşlar için problem yarattı.

OOooooOOOooo, Güzel bir sürpriz olur, hadi inşallah :)

24 ağustos iyi idi keşke değiştirmeseydiniz + 4 gelebilirdik

DADAŞ06;

Tarih iyiydi ama Cumhurbaşkanlığı seçimleri eğer ikinci tura kalsaydı tam o tarihte yapılacaktı ve bir sürü kişi oy vereceğinden gelen sayısı azalacaktı. O yüzden bir hafta ileriye atıldı tarih yoksa kimsenin şikayet ettiği yoktu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt