Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye Organizasyonu] 26-28 Mart 2010: Antalya Falcon otelde 2 Gün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu konu neden bu kadar abartıldı anlamıyorum. hasan abimle konuşmak ve davet edilmenin ne tür bir sakıncası var anlayabilmiş değilim. ben denk getirebilirsem gelme düşüncesindeydim ama hayal kırıklığı içindeyim. üzgünüm..
sizlere iyi eğlenceler.

Rica ederim çorumlu abimm sadece ne amaçta olduğumuzu hatırlatmak istedim ve gelene kapımız sonuna kadar açık

bu konu neden bu kadar abartıldı anlamıyorum. hasan abimle konuşmak ve davet edilmenin ne tür bir sakıncası var anlayabilmiş değilim. ben denk getirebilirsem gelme düşüncesindeydim ama hayal kırıklığı içindeyim. üzgünüm..
sizlere iyi eğlenceler.

İsmayil dostum sende kırılma lütfen... Belliki yanlış anlaşıldın... Sende gel lütfen...

duyggu bahcesı ve ısmayıl lafım sızlere deıl arkadaslar yanlıs anlamayın..alınması gereken alınır muhakkak..

Veeeeee açıklıyoorum arkadaşlar süprizdi ama bu kadar konuşmanın üstüne ihtimalde olsa söylemek istiyorum kısmet olursa ayarlayabilirse aramıza onur konuğu olarak MELİH EKENER abimizde katılıcak işallah henüz net değil ama katılımını umut ediyorum:)

Ne kadar çok mesaj yazılmış ya...
Gündüzleri okulda olduğum için girme şansım pek olmuyor.Mesajlara şöyle hızlıca bir göz attım.Küçük bir alınganlık olmuş.Bu organizasyona herkes eşini dostunu arkadaşını davet edebilir.Bana gelen mesajlarda,Kız arkadaşımı getirebilirmiyim,abimle katılacağım,torunumla geleceğim,amcamla geleceğim diyen ve katılacak olan arkadaşlarımız var.Herkes birilerini davet etmiş.Ne var bunda.Hasan abide bir arkadaşımıza ''böyle bir org. var gel beraber katılalım'' demesinden daha normal ne var.Konunun üzerinde durmaya bile gerek yok.Herkes birilerini bu şekilde davet etmiş olabilir.Koca çorumlu abim çok güzel özetlemiş.Biz ev sahibiyiz katılan herkes ONUR konuğudur.Heyecanla bekliyoruz artık.
Ayşegül hanım ilgine alakana çok teşekkür ediyorum.Arkadaşınızın gelmesi biz çok mutlu edecektir...Gelemezse canı sağolsun.antalyadaki göstersiine mutlaka katılacağım...

ayşegül çok harika bir haber verdin gerçekten melih ekener aramızda olursa inanıyorumki unutulmaz bir buluşma olacak. umarım gelmesini sağlarsın..

ben elimden geleni yaptım o kendini ayarlamaya çalışacak bi kaç saatlinede olsa katılmaya çalışacak beni kırmayacağından eminim ama onunda işi bu sonuçta eğer gelebilirse böyle bi olaya vesile olduğum için ben de çok sevinicem umarım yüzüm kara çıkmaz kara kız olurum sonra :

Kayıtlar durdurulmuştur.Otel tamamen dolmuş.

elif_kız'ın kendi isteği üzerine listeden ismi çıkarılmıştır.

GÜNCEL LİSTE:
[FONT=Verdana]1- Kuyucak (1)[/FONT]
[FONT=Verdana]2- Çiğdem Kuyucak + 1 (3)[/FONT]
[FONT=Verdana]3- Kaptan14 +1 (5)[/FONT]
[FONT=Verdana]4- Mediha (6)[/FONT]
[FONT=Verdana]5- Emel (7)[/FONT]
[FONT=Verdana]6- Ömer_76 (8)[/FONT]
[FONT=Verdana]7- Resul (9)[/FONT]
[FONT=Verdana]8- Koca çorumlu+2 (12)[/FONT]
[FONT=Verdana]10- hasankrmn (13)[/FONT]
[FONT=Verdana]11-FLOFİ (14)[/FONT]
[FONT=Verdana]12-istanbuldan 3 kişi (17)[/FONT]
[FONT=Verdana]13-levent retinis pigmentoza+2 (20)[/FONT]
[FONT=Verdana]14- UMUDUN (21)[/FONT]
[FONT=Verdana]15- güller diyarı +1 (23)[/FONT]
[FONT=Verdana]16-salim52 (24)[/FONT]
[FONT=Verdana]17-iremay (25)[/FONT]
[FONT=Verdana]18-konyalı (26)[/FONT]
[FONT=Verdana]19-Mehmet +1 [Konya] (28)[/FONT]
[FONT=Verdana]20-sırdaş (29)[/FONT]
[FONT=Verdana]21-rüzgargülü (30)[/FONT]
[FONT=Verdana]22- ayfer kaya+1 (32)[/FONT]
[FONT=Verdana]23- taytıs (33)[/FONT]
[FONT=Verdana]24- erdemli (34)[/FONT]
[FONT=Verdana]25- son savaşcı +1 (36)[/FONT]
[FONT=Verdana]26- Princess (37)[/FONT]
[FONT=Verdana]27- freegirl (38)[/FONT]
[FONT=Verdana]28- derbeder (39)[/FONT]
[FONT=Verdana]29- ALİ DOĞAN (40) [/FONT]
[FONT=Verdana]30- kosavalı (41)[/FONT]
[FONT=Verdana]31- altuğ uygun (42)[/FONT]
[FONT=Verdana]32- 07 antalyalı +1 (44)[/FONT]
[FONT=Verdana]33- yares (45)[/FONT]
[FONT=Verdana]34- duygu bahçesi +1 (47)[/FONT]
[FONT=Verdana]35- burgazkartal +1 (49)[/FONT]
[FONT=Verdana]36- prensmickeymouse (50)[/FONT]
[FONT=Verdana]37- bager_özlem (51)[/FONT]
[FONT=Verdana]38- ayfer kaya+1 (53)[/FONT]
[FONT=Verdana]39- UTOPYA +1 (55)[/FONT]
[FONT=Verdana]40- laleli + annes4i (56)[/FONT]
[FONT=Verdana]41- rodos1512 +1 (58)[/FONT]
[FONT=Verdana]42- murat01_80 (59)[/FONT]
[FONT=Verdana]43- denizkızı88 (60)[/FONT]
[FONT=Verdana]44- benianlamak+2 (62)[/FONT]
[FONT=Verdana]45- ayşegül_01 (63)[/FONT]

[FONT=Verdana]listeyi hızlı bir şekilde editledim hata varsa lütfen uyarın.[/FONT]

hasan arkadaşım,eğer otel dolmuş ve dışarıdan katılmak isteyipde katılamayan var ise ben hakkımı tamamen devredebilirim,sonuçda antalyayı bilen biri olarak ben kalacak yer bulurum,yeterki il dışından gelecek engelli arkadaşlarıma yer açayım,onlar mağdur olmasın,sevgi ve saygıyla kalın

Herkesin başımızın üstünde yeri var..
Hiç kimsenin yeri ayrı değil..
Oturanboğayı kişisel olarak davet ettim.
Baben Babayı aramızda çok görmek istedim..Hala umutluyum gelebilir diye..
İsmayili özellikle davet ettim.. İsmayil yeni nikahlandı.. Evlendi yani.. Ancak düğün yapmadı daha.. Yengeyi al getir beraber düğün yapalım dedim.. Düğün hediyemde bu olsun dedim.. Arkadaşlar İsmayilin tek ayrıcalığı bu..
Varsa başka aynı durumda olan onlarda özel misafirim olsun..

Kesin liste doldumu.Ben karar veremedim.Ayrıca bu buluşma işi için kesin kararımı önümüzdeki hafta içinde vereceğim.Ben nasip olursa Bilecikten katılacağım onun için harcama hesabını yapmaya çalışıyorum...

dostlar,
aslında ben ayrıcalığı olan birisi olarak görmüyorum kendimi. sadece hasan abimi yeni tanımama rağmen, çok uzun yıllar önce tanıyormuşum gibi yakın bir hisse kapıldım. yani yakın buldum. onun daveti de benim için bu yüzden önemliydi. belki bu yüzden bu şekilde yazdım. ama bizim camia nedense çok alıngan. hiç opsiyonları yok. ama dert değil. takılmam olur biter. benim kafama uygun arkadaşları, kendi şartlarımda, kendi hesabıma bir araya getirebilme imkanım var.
ben, şahsen hasan karaman, dante, mediha gibi arkadaşlarla tanışmayı istiyorum. gerisinin bir önemi de yok. sadece biraz kırıldım o kadar..
bir dahaki sefere böyle boş bulunmam. herkese iyi dostluklar.( 22 sayfalık bölümde , sadece benim mesajımla ilgili 5 sayfa bulunmasına epey üzüldüm.)

gerisinin bir önemi de yok.

ŞİMDİ AYIP ETTİN NEDEN GERİSİ SANA ZARARI MI DOKUN DU ??

dostum kosovalı, gerisinin derken, biraz,''diğer söylenenlerin '' manasında söyledim. çünkü, olur-olmaz bir sürü laf yazıldı. kalay değil, 22 sayfalık bölümde 5 sayfalık laf yemek. biraz hazım sorunu yaratıyor.
eminim az sabırlı düşünürseniz anlarsınız. bunu hak etmedim.

hasan arkadaşım,eğer otel dolmuş ve dışarıdan katılmak isteyipde katılamayan var ise ben hakkımı tamamen devredebilirim,sonuçda antalyayı bilen biri olarak ben kalacak yer bulurum,yeterki il dışından gelecek engelli arkadaşlarıma yer açayım,onlar mağdur olmasın,sevgi ve saygıyla kalın
Musa abi sen en başından beri bu organizasyona destek olup.Gelmek istediğini belirttin.Evet kontejyan sorunu var ama gerekirse ben otelin dışında arabada yatarım.Sana gerek yok.Planda bir değişiklik yoksa bekliyorum abi.

Kesin liste doldumu.Ben karar veremedim.Ayrıca bu buluşma işi için kesin kararımı önümüzdeki hafta içinde vereceğim.Ben nasip olursa Bilecikten katılacağım onun için harcama hesabını yapmaya çalışıyorum...
Kesin liste malesef doldu.Aslında beklenmedik bir durum bu.Otel bütün rezervasyonları doldurmuş.Nevruz haftasına denkgeldiği için sanırım.

Eğer ismini yazdırıp ta gelmeme durumu olan arkadaşlar varsa.Lütfen bildirsinler.Listeyi güncellememiz gerekiyor..

iptal durumu olursa bildirirmisiniz bende gelmek istiyorum

Hasan abim denizkızı88 in yanına +1 eklermisin??? Iptal olmaz umarımm yaa cok heveslendik hazırlandık inşallah olmaz :(:(

iptal söz konusu değil sevgili esra sadece kontenjan dolduğu için artık isim yazılamıyor.

iptal durumu olursa bildirirmisiniz bende gelmek istiyorum

Tamam takipte olun ama şuan için çok zor gözüküyor.

Hasan abim denizkızı88 in yanına +1 eklermisin??? Iptal olmaz umarımm yaa cok heveslendik hazırlandık inşallah olmaz :(:(

Esracım org. iptali gibi bir durum söz konusu değil.Ama kontejyan sorunu var.Tek bir oda bile kalmamış.

ARKADAŞLAR ANLAYIŞINIZA SIĞINARAK BİR RİCADA BULAUNACAĞIM.TEKRAR LİSTEYİ GÜNCELLEMEMİZ GEREKİYOR.

KESİN AMA KESİN OLARAK GELECEKLER BU BAŞLIĞA TEKRAR GELECEKLERİNİ YAZSINLAR.

Bunu şundan dolayı istiyorum...Listeye ismini yazdırıpta uzun zamandır gözükmeyen arkadaşlar var.Eğer ki gelmeyeceklerse isimlerini silelim.Tek kişilik yer bile bizim için önemli....ANTALYA GRUBUNUN YAZDIRMASINA GEREK YOK ZATEN ONLARLA SÜREKLİ İRTİBAT İÇERİSİNDEYİZ...

Bu organizasyonda emekleri geçen kişilere saygılı ve özverili olmak açısından daha özenli davranılmasını rica ediyorum... Kesin gelebilecek kişiler bilgi versinler...
Aksi taktirde kimsenin üzülmesini istemeyiz...
Maksat eğlenmek ve güzel vakit geçirmek...

yahu gelemiyecekler bildirsede bizde gitsek biletim hazırdı ya :) simdi gidemiyecekmiyim:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt