Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye Organizasyonu] 26-28 Mart 2010: Antalya Falcon otelde 2 Gün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
organizayon günününü sabırsızlıkla bekliyorum ordaki samimiyeti görmek için elbette bende gelmek istiyorum

şafakk 14 antalyaa antalya duy sesimizi bu gelen bizlerin ayak sesleri :D:):) inşallah güzel olckak ;)

bak yaf hasan bey herkezin arkadaşıymış bi ben tanımıyormuşum.ben kimseleri tanımıyorum orda ne edcem amen yarebbim :) ..ben öksüz ben yetimmi ben kimsesizmi oldum yani :(

duygu bizz senide senin gibi yeni arkadaslaırmızıda tanımak istiyoruz eminim güzel olcak :) şimdiden söleyim mikrofon benim ben karaoke yaptırcam herkese :D:):)hehehe

kara uyusu gelmeyeceksen tanımam neyi değiştirecek :) esracım mikrofonu bana tuttuğunda ben öksüz ben yetim türkümü çığırammmı :)

iyi olur erdemli iyi olur takılma sen.rezarvasyon yapılır bi tarafa telefonla davet edilenler diğer tarafa da bizim gibi kendi katılanlar oturur mikrofon gelince başlarız biz öksüz biz yetim türkümüzü çığırmaya :)

kusura bakma denizkızı bu sefer mikrofunu sana vermicem mikrofon benim hem darbukam da var gitarımda var ona göre yani

Arkadaslar inşallah sizlerlede beraber güzel anlar dakilklar geçircezz dostluklar kurcaz allahın izniyle cok heycanlıyım valla :)

ama bende saz çalmayı bilirim.çalmayı bildiğim tek şey ben bir garip keleoğlanım :) banada fırsat verirsin değilmi ayşegül :)hadi ama bi tanecik

aysegül ablam :D sen çal ben sölerim beraber sölerizz ben ortamı yaparım :):D

tm cnm ama bak benim sesim senden daha güzel ona göre:):)
bide ünlü rakadaşım gelecek kısmet olursa kopucaz işte o zaman
gelmessede ben onun taklidini yapıcam:):D:D

oooo benimde güzel değil ne yani sesmiz güzel değil diye türküde mi çığıramayacağız.hem zaten herkez kendi telaşından bizim sesimizi duymaz bilem çaktırma sen :) boş ver içinden geleni yap annaştıkmı :)

Süper bir eğlence olacak yanınızda olmayı çok isterdim.

hasankrmn,
Sırf meraktan soruyorum. Bu toplantının onur konuğu kim olacak? Tanışma kokteyli olacak mı? Olacaksa ne zaman?
Antalya'da buluşacak arkadaşlara,
Sanırım bir yanlış anlaşılma var ve düzelteyim. Makri yukarıdaki soruyu hasankrmn'a sordu. Orada da yazmıştım ama tekrarlıyorum. Merakımdır sadece.

yaa bi şaka yapıldı arkadasım sizlerle tanısmak bizleri cok mutlu edicek inşallah süper dakikalar geçircez böle bulusmalartı düzenleyen ve katılan biri olarak sölüyorum iyki gelmişim dedik hep iyki düzenlemişizz dedik eminim buda öle olcak HAYDİ CANLAR ANTALYAYA ;):):)

arkadaşlar bizlerde antalya gurubu olarak şunu söyleyebiliriz. bu buluşma kaynaşma ve tanışmak üzere düzenlenmiş bir buluşmadır. konuyu bilmeyenler lütfen sulandırmasın. burda tek olarak kimse özel bir onur konugu degildir buraya gelen ve burda ki güzel ortamda bulunmayı düşünen herkes bizlerin antalya gurubu olarak ONUR konugudur ve bizlere katılımlarıyla ŞEREF verirler. zaten cok az kalan bu buluşmayı bizler heyecanla bekliyoruz.. sevgiyle kalın..

yani bu kadar uzatmanın bulandırmanın bi alemi yok insanlar uğraş veriyolar emek veriyolar ne kadar araştırma yapıldı bu otel olayı için bunların hepsi zaten dostluk adına arkadaşlık adına değilmi engelleri yıkmak adına değilmi biz kendi aramızda böyle dağılırsak toplumda bir olmayı nasıl düşünebiliriz lütfen bir adanalı olarak söylüyorum hepimiz bir olalım ve gelebilecek olan herkesi bekliyoruz.ayrıca bu buluşma için katkıda bulunan tüm arkadaşların daha şimdiden emeğine ve yüreğine sağlık:)

hasan abım kuyucak abım hasanla cok guzel bı organısasyon ıcındesınniz gene cok güzel ah antalyada olsam gelırdım ama
ben artık amasyadayım size bol eğlenceler

ayşegül_01 kardeşim teşekür ederim düşüncelerine cok güzel özetlemişsiniz. bu antalya buluşmasını takip eden arkadaşlarımızın şunu bilmesini istiyorum bunu düzenlemek için hasan kuyucak ve hasan hocam ın ne zor koşullarda uğraş verdiklerini bilmelerini istiyor ve lütfen emeğe sayğı diyorum .. bütün uğraşlar dostluk ve arkadaşlık için. sevgiyle kalın..

yav her bulusmada bı tatsızlık cıkaran olur zaten..3 ekımdede gorduk yasadık takmayın gelecek olan daGLARI DELER YINE GELIR GELMIORUM ÖZEL DAVET ETMEDINIZ DIYENDE ZATEN GELESI YOKMUS DERIM BEN..EVINDE OTURSUN EGLENDIGIMIZ RESIMLERE BAKMAKLA YETINSIN..

ya arkadaşlar ben şaka sözler sarfettim kusura bakmayın muzipliğim üzerimde bugün.benden dolayı bi sıkıntı olduysa özür dilerim sizlerden.ve sıkıntı olucaksa vaz geçebilirim gelmekten ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt