Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye Organizasyonu] 26-28 Mart 2010: Antalya Falcon otelde 2 Gün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaa..hersey ıyı guzelde..bu moderator arkadaslar ve bulent beyi hıç ıstanbul dısındakı bulusmalarda goremıoruz..rıca edıorum bulent bey ve moderatorlerımıze.. lutfen sızlerıde aramısda gormek ıstıoruz..

arkadaşlar beni listeden çıkarın bazı sebeblerden iptal etmek zorunda kalıyorum:(

evet son 20 gün artık geri sayım iniyor asagıya dogru artık

yoğun iş temposu nedeniyle maalesef aranızda olamayacağım..

herkese iyi eğlenceler

yoğun iş temposu nedeniyle maalesef aranızda olamayacağım..

herkese iyi eğlenceler
Çalış çalış nereye kadar dante :) .

arkadaşlar beni listeden çıkarın bazı sebeblerden iptal etmek zorunda kalıyorum:(
Üzülmeyin başka sefere inşallah..
Güncel liste...
1- Kuyucak (1)
2- Çiğdem Kuyucak + 1 (3)
3- Emiş ve eşi Tahir abi (5)
4- Mediha (6)
5- Emel (7)
6- Ömer_76 (8)
7- Resul (9)
8- Koca çorumlu+2 (12)
10- hasankrmn (13)
11-FLOFİ (14)
12-istanbuldan 3 kişi (17)
13-levent retinis pigmentoza+2 (20)
14-tolga06 (21)
15- güller diyarı +1 (23)
16-salim52 (24)
17-iremay (25)
18-konyalı (26)
19-Mehmet +1 [Konya] (28)
20-sırdaş (29)
21-rüzgargülü (30)
22- Elifkız (31)
23- taytıs(32)
24- Kaptan14 +1 (33)
25- son savaşcı +1 (35)
26- Princess (36)
27- freegirl (37)
28- derbeder (38)
29- ALİ DOĞAN (39)
30- kosavalı (40)
31- altuğ uygun (41)
32- 07 antalyalı +1 (43)
33-yares (44)
34- duygu bahçesi +1 (46)
35- burgazkartal +1 (48)
36- prensmickeymouse +1 (50)
37- UMUDUN (51)
38- ayfer kaya+1 (53)
39- UTOPYA +1 (55)
40- İstanbuldan 2 sürpriz misafir daha :) (57)
41- laleli + annes4i (59)
42- rodos1512 +1 (61)
43- murat01_80 (62)
44- denizkızı88 (63)
45- KRAL +1 (65)
46- bager_özlem (66)
47- benianlamak+2 (69)
48-

evet ya DANTE kardeşim hasan . çalış çalış nereye kadar bizler ev sahibiyiz olmadı ama senide aramızda görmek istiyoruz fırsat yaratmanı bekliyoruz sevgiler.. mazeret kabul etmiyoruz bilgilerine..

hasan hocam merhaba

senin bir konuda fikrini almak istiyorum.

ayın 26 sında sabiha gökçenden kalkacak 12.15 uçağında sanırım fazlaca kişi olacak. antalya ya inince otele gitmek için herkes ayrı ayrı taksi tutacağına bir minibüs kiralansa daha hesaplı olmaz mı acaba?

sevgili levent münübüs için yeterli sayıya sahipmiyiz?

aslinda bende düşündüm şehir dişindan geliçek arkadaşlar için bir okul servisini ayarlasak saat 1den akşam 5e kadar boş kalan okul servisleri var o saat dilimleri aarsinda bir servis bulunur kişi başi 10tl olur üçret hem o servisci arkadaş vaktini değenlendirir hem de ekstra bir kazanç sağlar kendine

yeterli sayıya sahip isek olabilir tabi fakat kaç kişi sandalyede bunuda bilmek gerekir çünkü normal şartlarda bir münübüse 1 sandalye sığabilir en fazla 2 sandalye olabilir.tüm detayları konuşup öyle karar vermek çok yerinde olur.

Levent abi merhaba;
Minübüs tutmaya şimdilik gerek yok.Otel ile havaalanı 6km biz diyelim 10 km.Mesafa kısa olunca sorun olmayacak.Doblo türü araçlarla transfer daha kolay olcaktır...

gelmeyi çok istiyorum ama imkansız gibi gözüküyor kaçamak yapabilirsem belki gelebilirim bakalım :) istanbuldan gidicekler bana ulaşsın gidebilirsem beraber gidelim.

bende aranızda aynı saatlerde olcakdım ama malesef sınavla aynı günlere denk geldi ayın 15de antalya manavgatta olcam 27 sinde bitcek egitimimiz var yalnız aksam 4de kadar 4den sonra mesafe yakınsa sizlerle olmnaya çalışcam tabiki antalyalı arkadaşlarda bu konuda yardımcı olursa sizlerle olurum hasan hocam özel attım ama sana görüşmedik malesefff bu konuyu gelemezsem bile gelmeye çalışcam ama size iyi eglenceler dilerim şimdiden:)

Tolga06 ne zaman istersen ara beni yardımcı olmaya çalışırız.manavgat ile antalya merkez yaklaşık 45 dk falan...
BU ARADA ON YEDİİİİİİ :)

buarada17 ne:?acaba hasan tşk ederimm ilginee :):)

Herkese iyi eğlenceler Mart ayı dert ayı muhasebeciler için malesef aklım orda kalacak :(

Haklısın Makri bitiyorda Cuma saat 23,05 de dersim bitiyor o kadar vergi beyanname dersten sonra ancak cumartesi gelebilirim o zamanda çok yorgun oluyorum yinede gelmek istiyorum düşüneyim ben yinede :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt