Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye Organizasyonu] 26-28 Mart 2010: Antalya Falcon otelde 2 Gün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ekledim erdemli...

1- Kuyucak (1)
2- Çiğdem Kuyucak + 1 (3)
3- Emiş ve eşi Tahir abi (5)
4- Mediha (6)
5- Emel (7)
6- Ömer_76 (8)
7- Resul (9)
8- Koca çorumlu+2 (12)
10- hasankrmn (13)
11-FLOFİ (14)
12-istanbuldan 3 kişi (17)
13-levent retinis pigmentoza+2 (20)
14-tolga06 (21)
15- güller diyarı +1 (23)
16-salim52 (24)
17-iremay (25)
18-konyalı (26)
19-Mehmet +1 [Konya] (28)
20-sırdaş (29)
21-rüzgargülü (30)
22- Elifkız (31)
23- taytıs(32)
24- Kaptan14 +1 (33)
25- son savaşcı +1 (35)
26- Princess (36)
27- freegirl (37)
28- derbeder (38)
29- ALİ DOĞAN (39)
30- kosavalı (40)
31- altuğ uygun (41)
32- 07 antalyalı +1 (43)
33-yares (44)
34- duygu bahçesi +1 (46)
35- burgazkartal +1 (48)
36- prensmickeymouse +1 (50)
37- UMUDUN (51)
38- ayfer kaya+1 (53)
39- UTOPYA +1 (55)
40- İstanbuldan 2 sürpriz misafir daha :) (57)
41- laleli + annes4i (59)
42- rodos1512 +1 (61)
43- murat01_80 (62)
44- denizkızı88 (63)
45- KRAL +1 (65)
46- bager_özlem (66)
47- benianlamak+2 (69)
48- erdemli
49-

yaf 15 gün kaldı gelenler azalmaya başladı bakalım son gün kaç kişi olacağız :)

öyle duygu fıreler olacaktır kalan saglar bızımdır..:Dadanada 3 ekım bulusmasındada 20 cıvarında fıre oldu..ama adanadakı sıteye uye olmadıgı halde bızlerı yanlız bırakmayan arkadaslar sayesınde bı ara sayımız 130 a kadar cıktı ortalama 110 du....inşallah cok guzel gececek bu organızasyonda..eee duzenleyenler guzel olunca öle olacak tabii:D

Merhaba hasan listeye benide ekleyebilirsin tam netleşmedi ama gelicem allahın izniyle o bahsettiğim arkadaşımda gelmeye çelışıcak gelemesssede artık ben bişeyler yaparım görüşmek üzere:)

öyle duygu fıreler olacaktır kalan saglar bızımdır..:Dadanada 3 ekım bulusmasındada 20 cıvarında fıre oldu..ama adanadakı sıteye uye olmadıgı halde bızlerı yanlız bırakmayan arkadaslar sayesınde bı ara sayımız 130 a kadar cıktı ortalama 110 du....inşallah cok guzel gececek bu organızasyonda..eee duzenleyenler guzel olunca öle olacak tabii:D

Murat aynen kardeşim,ayrıca çok teşekkür ederim.Düzenleyenler güzel katılanlar daha güzel.

Merhaba hasan listeye benide ekleyebilirsin tam netleşmedi ama gelicem allahın izniyle o bahsettiğim arkadaşımda gelmeye çelışıcak gelemesssede artık ben bişeyler yaparım görüşmek üzere:)
Ayşegül hanım gelmenize çok sevindim.İnşallah o arkadaşınızda gelir.Onun gibi ünlü sevilen birinin aramızda olması bizi çok mutlu eder.Gelemezsede canı sağolsun.

ON BEŞŞŞŞŞŞŞŞ :)

tm o gelmezse ben solistlik yaparım sadece şarkı söyleme ve darbuka çalma yeteneğim var kabul edermisiniz:)

hasankrmn,
Sırf meraktan soruyorum. Bu toplantının onur konuğu kim olacak? Tanışma kokteyli olacak mı? Olacaksa ne zaman?

cnm benim sen baş tacısın sende benim gibi salla okulu ben hazırlık olduğum için 4 ders var amann ne yapım yaa her zaman olmuyo bu organizasyonlar:);)

ben de hasan abimin (kuyucak) özel davetlisiyim. ama gelebileceğimi sanmıyorum. malum iş-güç. katılacak tüm arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler ve sıcak dostluklar diliyorum.

valla kıskandım şimdi :( şöyle bizi telefonla davet eden olmadı gitmesekmi acaba ....:)

biz yane murat ben mesut01 ve alidoğan abimde HASAN KARAMAN hocamın davetlisiyiz bende reklam yapım yav :D

Ben ortada kalmış garibim kimse bana kimsin demiyo yanlızca git öte diye azarlıyoo.neymiş tekerlekli sandalya ile yolun tıkıyomuşum birde otelin önündeki kırmızı halıyı kirletiyomuşum sen gelme yaşlısın senin ne işin var dediler hasan hocam..

ya arkadaşlar bu organizasyona telefonla yada özel davetlemi katılanacak.gerçekten böyleyse bence isim yazdıranları silin sadece özell davetlilerle geçirin.

arkadaşlar, alınganlık ediyorsunuz. ben hasan abimle bizzat tanışırım. olaya katılmak da isterim. sadece sizlere iyi dostluklar dilemek istemiştim. abartıyorsunuz bence...

yok benimki alınganlyık yada abartma değil arkadaşlar sizde okursanız yazdıklarınızı benim anladığımı anlayacaksınız.asıl sizin yaptığınız abartma .

elif kız sende benim misafirim ol beni yalnız bırakma hem kendini de üzme lütfen:)

aaa ayşegül yok canım benim ben böyle basit şeylere üzülecek değilim hatat üzülmedimde.ben sadece burda yazılanların normal olmadığını söyledim.ayrıca hasan bey benimde arkadaşım.

bu özel davet olayı garip geldi.biz davet edilmedik kendimiz istedik katılmayı kötümü ettik yoksa gereksiz kalabalıklık mı oluşturduk acep..bak elif ayşegül de seni davet etti gördünmü hadi size iyi eylenceler :)

duygu canım sana katılıyorum.bu organizasyonda özel davet edilmeyenler bencede gereksiz kalabalık yapacak.özel davet edilenler size iyi eğlenceler.

hıhı çatlıcam özel davet gelmedi diye değil beya bukadar basit şeyleri buraya yazılmasına

yaa arkadaslar abartmıssınızz espri mahiyetinde sölenen şeyler bunlarrr nie alındınızki bu kadar :) amacımız hep beraber engelssiz bir yaşam için el ele deilmi ...
sizlerlede tanıscaz cok güzel arkadaslıklar kurcaz güzel zaman geçircezz ...
İNŞALLAH COK GÜZEL OLCAK hasan karaman abim benm cok sevdiğim abimdir cok deger veriyoruz kendisine sizlerede öle :):);) pire için yorgan yakmayın ya :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt