Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

@derbeder47
Yok hayır henüz bir ses yok

Slm Konya dan başka maaş yatan il var mı arkadaşlar

Yoklama kağıdını doldurup gönderdiniz mi ? Göndermediyseniz vgm sayfasından hemen çıktı alın doldurup muhtara onaylatip gönderin, bu işlemi yaptıysanız e-devlet ten vgm muhtaç aylığı durumunu bak, kesilmemişse, önümüzdeki ay iki aylık birlikte yatacaktir.
Bu üçünden biridir

Aliye Yağcı
Aydın da yattı bir hafta önce denizlide Aydın a bağlı diye biliyorum vakıf olarak siz vakıf ı bir arayın isterseniz [FONT=arial]Telefon: [/FONT][FONT=arial](0256) 225 94 56 Aydın numarası bu merkez orası oraya sorun bir .[/FONT]

aradım şimdi ödeme talimatı verildi banka bazen gec gecirebiliyor hesaba cumaya kadar alırsın dediler babakilim.

Aliye Yağcı
gENELDE CUMALARI YATAR AMA SEN YİNEDE HERGÜN ARA ARA BAK İNERNETTEN VAKIFBANK HESABINA GENELDE AKŞAM SAAT 5 GİBİ YATAR

arkadaşlar muhtaç maaşını çeken olursa burda bir zahmet paylaşalım

Diyarbakır vgm muhtaç aylığı saat 12 gibi yatmıştır..

konya vakıflardan bana bugün mesaj geldi teknik arızadan dolayı engeç
haftaya cumaya yatacak diye okadar bekledim cepte beş kuruş yok yaptıklarına bakarmısınız
herkesin maaşı gününde yatar bir tek bizim muhtaç maaşında ayarsızlık var
ama umut ediyorum inşaallah hafta bitmeden yatar

bu arada maaş alan arkadaşlar güle güle harcayın

Kasım ayı yoklama kağıdını verdik her ay 10 da yatardı bugun yatmadı maaş istanbuldan alamayan başkası varmı

Arkadaşlar merak etmeyin durumunuzda olağanüstü bi şey yoksa gelecek hafta ici kesin alırsınız sabredelim..

Arkadaşlar ben Trabzon'da ki vakfı aradım, sistemdeki sorundan dolayı salı günü yatacak dedi. Bir sıkıntı yok merak etmeyin, bu hafta içi yatar.

konyada da muhtaç maaşı yatmadı vakıftan mesaj attılar teknik arızadan dolayı
en geç cumaya yatar dediler yarın yatar inşaallah

Asgari Ücrete bayağı iyi zam geldi. Bizim VGM aylığı ne kadar olur ? Bilen tahmini olan var mı??

yüzde 6 ile 7 arası tahminim 1020 ila 1030 tl diyorum ekstra bir zam yapmazlarsa eğer normal şartlarda bu kadar olur şu an tüfe 5 aylık 7,84 bu ocak 4 ünde yeni tüfe oranı açıklanacak ona göre hesap yapılacak şu anki haliyle yüzde 6,84 zam olur ocak tüfe si hariç

Arkadaşlar benim rapor süresi nisanda bitiyor rapor aldığım hastane şuan covid hastanesi heyet filan yok bu durumda yeni rapor alamayacagım yasakdan dolayı rapor süreleri uzatıldı deniyor geçen yıldan beri bu uzatma işi nedir bilen varmı rapor süresi dolunca maaşım kesilir herhalde rapor süresini uzatsa ne olur maaş kesildikten sonra

rapor süresini e nabız kontrol edebilirsiniz uzatma var dediler

Msu2421

rapor süresi uzatılınca maaş devam ediyormu onu öğrenmek istiyorum yoksa uzatmanın bir anlamı yok

Onu bağlı bulunduğun vgm bölge müdürlüğü ne sorsan bence daha iyi

Ocak 2021 itibari ile vakıflar genel müd maaşı %7,36 zam oranı ile yaklaşık 1038 lira olmuştur hayırlı olsun

Üst Alt