Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

Merhaba hem 2022 engelli aylığıı alıp hemde vakıflar genel müdürlüğünden muhtaç aylığı alabilirmiyim ?

2022 maaşları bayramdan önce ödenecekmiş bizim vakıflar maaşı ödenecekmi acaba bilgisi olan varmı

Erken yatacağını sanmıyorum ama Pazartesi vakfı arayıp sormak lazım

vallah arkadaşlar ben 4 senedir vakıflar genel müdürlüğünden muhtaç maaşı alıyorum
hiç bir zaman bayram öncesi maaş yatırılmadı yani günü geldiği halde ödenmedi
inşallah bu sefer onlarda insafa gelirde maaşımızı yatırırlar keşke yatsın
pazartesi vakıfı ariyalım

arayalım bakalım ödeme niyetleri varsa öderler yoksa bizim dememiz bişey ifade etmez

Bakan açıklama yapti 29 da hem engelli aylıkları hemde evde bakim maaslari yatiyor arkadaslar

VGM Aylık ödeme sistemini beğenmeyip kınayanlar, sildirin isminizi 2022 ye başvurun ve bir kaç gün daha erken alın maaşı :D

Barda5 1000 TL yardımdan bizim aileden sadece kardeşim aldı, yanlış hatırlamıyorsam birinci fazdan almıştı. Ben vgm den muhtaç aylığı alıyorum ben basvursam bana çıkar mı ?

Barda5 vgm aylığımi filan keserler diye endişe duyuyorum. Landemi başvuru formunu incelediniz mi siz

[FONT=sans-serif] [/FONT]@Demirrresul
[FONT=sans-serif]
1000 TL yardımdan bizim aileden sadece kardeşim aldı, yanlış hatırlamıyorsam birinci fazdan almıştı. Ben vgm den muhtaç aylığı alıyorum ben basvursam bana çıkar mı ?[/FONT]

Aylığını neden kessinler ki NE ALAKA?
Başvursaydın keşke, ilk başvurulduğunda VGM maaşı alanlara da 1000 er lira adrese gelip elden teslim dağıtıldı.

Hemen başvurun.

Jem vgm şartı olarak hiçbir aylık ve gelir olmaması gerekiyor maddesi vardı bu yüzden bir yere başvuru yaparken bunun korkusunu yaşıyorum. Aldığım yardımı gelir falan sayarlar diye korkuyorum. Aylık sosyal yardım alıyor musunuz alıyorsanız ne kadar alıyorsunuz yazıyor. Oraya bu maaşın miktarını mi yazıyoruz.bir de yardımı hangi kurumdan alıyorsunuz seçeneği var ama orda vakıflar genel müdürlüğü yok ne yapmam gerekiyor.
Bir de üniversite öğrencisi kardeşimin 1 faz da almış olması sorun yaratmaz değil mi

arkadaşlar muhtaç maaşı alan olursa burda paylaşsın bir zahmet

Demirrresul
Aldığın maaşı yaz sıkıntı olmaz.
Ben de VGM Maaşı alıyorumve 1000 lira yardımı da aldım, bu alacağın 1000 lira herhangi bir kıstasa alınmayacak.
Sürekli alacağın bir yardım olmadığı için maaşı riske sokmaz.
Belediyeden bayram parası, kaymakamlıktan arada alacağın diğer yardımlar da maaşı ETKİLEMEZ.
1.Fazda kardeşinin aynı haneden olması sanırım dikkate alınır ama sen yine de başvur.
derbeder47
Cuma günü %40
Pazartesi günü %60 maaş yatar.
Ağustos VGM Maaşı ayın ilk 7 günü YATMAZ bekleme.

Ağustos VGM Maaşı için ay başı (aylık günü) 10 Ağustos günüdür.
Eylül VGM Maaşı için ay başı (aylık günü) 10 Eylül günüdür.
Ekim VGM Maaşı için ay başı (aylık günü) 10 Ekim günüdür.
Kasım VGM Maaşı için ay başı (aylık günü) 10 Kasım günüdür.
Aralık VGM Maaşı için ay başı (aylık günü) 10 Aralık günüdür.

Jem bey çok sağolun. Başvuru formunda sosyal yardım alıyor musunuz vs yazıyor alıyorum işaretledim ama vgm seçeneği yoktu sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları yazıyordu onu seçtim. İban vs yazılıyor onu yazdım bakalım kaç gün içinde çıkıyor

Aydın da vgm maaşı yatmıştır

Merhaba iyi günler engelli muhtaç aylığı alıyorum. Öğrenciyim diğer özel kurum ve vakıflardan burs alsam maaş kesilir mi?

mrt2626
Alamazsın VGM den vermezler çünkü iki yerden olmaz diğer özel kurumları bilemem

mrt2626
gelır krıterını geçersenız kesılır
Soru 58: 2022 sayılı Kanun kapsamında verilen aylıklara başvuruda bulunan kişinin hanesine ait şnt yardımları ve burslar muhtaçlığın hesaplanmasında dikkate alınmakta mıdır?
Evet dikkate alınmaktadır.
aldığınız burs karşılıksız yani geri ödemeli değilse 2022 aylığı gelir hesabına dahil edilir.
ama burs alıyorum derken, geri ödemeli KYK öğrenim kredisini diyorsanız, dahil edilmez.diğer yani özel kurumdan aldıklarınız dikkate alınır
Soru 59: 2022 sayılı Kanun kapsamında verilen aylıklara başvuruda bulunan kişinin hanesine ait burslar ve vakıflardan alınan nakdi yardımlar muhtaçlığın hesaplanmasına dâhil edilmekte midir?
Evet, dâhil edilmektedir.

arkadaşlar muhtaç maaşı çeken olursa haberleşelim bir zahmet

derbeder47

Şehirden şehire değişiyor ödeme tarihi cumaya kadar yatar sanırım herkesin ki

muhtaç maaşını daha alan yok herhalde geçen ay sekizinde yatmıştı
yarın yatar inşaallah

Üst Alt