Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

Barda5 ben tahmini rakam söylüyorsunuz sanmıştım kesin rakam
öylemi peki teşekkür ederim

Vakıflar genel müd maaşı :[font=&quot]2,4176988*400 : 967,079 tl olmuştur[/font]

arkadaşlar muhtaç maaşı daha alan olmadımı alan olursa
burdan paylaşalım

malesef muhtaç maaşı alanlara elektrik yardımı yok

arkadaşlar muhtaç maaşı alan yokmu hala

Cimere faydalanmak istediğimi yazdım umarım maaşı kesip elektrik yardımını baglamazlar.
Genel de ayın 10 u yatıyor Trabzon da, bu yüzden hâlâ yok

konya vakıflar bölge müdürlüğünden bana mesaj geldi neymiş
efendim muhtaç maaşı zamlandığı için önümüzdeki hafta içi
yatacakmış şimdiye kadar böyle bir şey yoktu yenimi çıktı bu
tuzu kurular tek derdiniz bize acı çektirmek yazıklar olsun

konya da muhtaç maaşı yatmıştır geçte olsa yattı şükür

saat kaç gibi yattı aydın da henüz yatmadı

[FONT=sans-serif]konya vakıflar bölge müdürlüğünden bana mesaj geldi neymiş[/FONT]
[FONT=sans-serif]efendim muhtaç maaşı zamlandığı için önümüzdeki hafta içi[/FONT]
[FONT=sans-serif]yatacakmış şimdiye kadar böyle bir şey yoktu yenimi çıktı bu[/FONT]
[FONT=sans-serif]tuzu kurular tek derdiniz bize acı çektirmek yazıklar olsun[/FONT]
Sen ne provakatör bir dil kullanıyorsun bu kadar yahu?
Her zam olduğunda gecikme oluyor senede 2 defa. Bunu daha önce de yazdım.
Vakıflardan maaş alan HERKES BİLİR, zam olduğu ay maaş ayın 15 ine sarkıyor.
Keşke her ay zam olsa, her ay gecikse.
Acı çekecek dert vermesin sana Allah, bundan acı çekiyorsan ne mutlu sana...
Devletin eksik ve haksız olduğu yerde yap eleştirini, bu yaptığın şımarıklık senin.
VAKIFLAR MAAŞI HER AYIN 8-10 ARASI YATAR.
Her ayın ilk günü burada yaygara yapıp nerdeeeeeee, nerdeee, NERDEEE bu maaş diye patırtı çıkarmanın ne gereği var.
Nankörlük diz boyu...

Jem

Nankorluk derken duyanda sanacakki resisiniz cebinden oduyor bu maasi ne nankorlugu bu 30 lira zammi hesaplayip veremiyolarsa hic aday olmasinlar ulke yonetmeye verdikleri 30 lira

Bugünde yatmadı yarın tatil perşembeye inşallah bir aksilik olmaz

[FONT=sans-serif]Nankorluk derken duyanda sanacakki resisiniz cebinden oduyor bu maasi ne nankorlugu bu 30 lira zammi hesaplayip veremiyolarsa hic aday olmasinlar ulke yonetmeye verdikleri 30 lira[/FONT]
Olayı saptırma yarışması olsa açık ara şampiyon olursun.
Benim eleştirdiğim, senelerdir tarihi belli olan ödemenin her ay yaygara ile çirkinlik yapılması.
YALAN SÖYLENMESİ...
Şimdiye kadar olmadı, vatandaşa acı çektirmek için kasten yapılıyor ÇAMURU!

Peki sizin mesajın manası ne?
Reis cebinden ödüyor hissi nereden geldi?
Bu ülkede 100 yıldır liderler cebinden ödemedi, şimdi mi dillendiriliyor?

Zam 53 lira, Reis düzenleme yapmıyor, memur yapıyor, bürokrasi çarkı yapıyor.
İçinde her ideolojiden olan, her telden çalan kişilerce yapılıyor, bir kaç günlük gecikme oldu diye ÜLKEYİ YÖNETMEYE TALİP OLMASINLAR sözü o kadar absürt (veya kasıtlı çarpıtma) saçmalığın dik alası.

Maaş keşke 1500-2000 aralığında olsa, zammın miktarı veya maaşın miktarı artsa bunda tabii ki aynı düşüncedeyim.
Rapor oranları, doktor ve hastanelerin heyet tavrı, haklarımız vs hepimizin ortak derdi.

Ama burada arkadaşın yaptığı akıl tutulması.
Bu maaş her ay 8-9-10 u gibi yatıyor, ayın ilk günlerinde velvele yapmak ne kadar mantıklı?
Bu maaşa senede 2 defa zam gelir, o ay 5 gün kadar gecikme olur YILLARDIR BÖYLE!
Üstelik İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü ayın 9 unda ödedi, normal zamanında?

Bu tarihler konusunda yapılan patırtıya benim tepkim, anladıysan ne ala, yok ülkeyi yönetmeye talip olmasınlar 3 gün geç maaş ödendiğine moduna devam sa Allah size kolaylıklar versin, zor muhalefet olmak...

Arkadaşlar aynı mahalle ve sokakta adres değişikliği olursa maaş kesilirmi yapmam gereken bir şey varmı

ibrahim118
Sanmıyorum birşey olacağını istiyorsan bildir vakfa sizin maaş yattımı temmuz ayı

Barda5 maaş yattı adres değişikliği konusunda vakıflar bölge müdürlüğünü aramak gerekiyor herhalde kesin cevap verecek kimse yok sanırım

aslında bildirmen lazım kanuni olarak ibrahim118
[FONT=sans-serif]aslında bildirmen lazım kanuni olarak . maaş ayın kaçında yattı burada yatmadıda bir sıkıntımı var acaba merak ettim yarın vakfı arayacağım[/FONT]

Barda5 Bu pazartesi yattı maaş adres değişikliğini bildirince ev ziyareti filan yapıyorlarmı

ibrahim118
Ben 5 yıldır hiç ev ziyaretine rastşamadım zaten her yıl muhtar onaylı ikmetgah belgesi gönderiyorsun zaten

Barda5 ilk maaşa başvurunca ev ziyareti yapıyorlar sonra her yıl ikamet belgesi veriliyor da adres değiştigi için diyorum en iyisi yarın arayıp sormak

Arkadaşlar 2022 engelli aylığı her aymı yatırılıyor 3 ayda birmi bilgisi olan varmı?

göksel75
Her ay yatırılıyor.

[FONT='inherit']2022 sayılı Kanun kapsamındaki yaşlı ve engelli yardımlarına ilişkin ödemeler 2018/Eylül döneminden itibaren üç aylık yerine aylık olarak gerçekleştirilmeye başlanmıştır.[/FONT]

Üst Alt