Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

@derbeder47
Slm e devlete girdiğimde vgm maaş ı sorguladığımda kişi bilgisi doğrulanamdı diyor bu gün baktım sizde de öylemi bakarmısınız bir e devletten ten size zahmet Ekim ayı nı almıştım

[FONT=sans-serif]normale döndü arkadaşlar sağolun[/FONT]

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar yıllık vgm vakıf yoklama kağıdı gelen var mı ? adresine

Demirrresul
Posta gelir muhtara onaylatıp geri göndermesi Kasım ayını buluyor ilk defa geçen yıl 2 aylığı birlikte vermediler burada Kasım ayının aylığı Kasımda yattı

Barda5 ben 3 yıldır aylık alıyorum hiç yoklama kağıdı gelmedi. Sitelerinden kendim indirip onaylatip gönderdim. Hiç 1 ay yatmayıp iki ay toplu yatması vs olmadı. Şimdi yine siteden indirip göndericem. Sizde aynısını yapın bence kağıt geç gittiği için 1 ay yatmıyordur.

Demirrresul
Bize yoklama kağıdı gönderiyorlar aynı site de ki gibi benim geçen yıl kağıt gelmedi görevliye dedim siteden indirip onaylatsam dedim yok olmaz dedi mail yoluyla gönderdi bende onayylatıp elden teslim ettim . aslında görevlide bilmiyor neyin ne olduğunu bence aynı kağıt sonuçta

Barda5 bu kağıt o kağıt diye gönderebilirsin. Araştıracaklarini sanmam,bizim burda aylığı ilk aldığım sene kağıt gelmedi napim dedim sitede aynısı var indir gönder dediler

Barda5
[FONT=sans-serif]
Bize yoklama kağıdı gönderiyorlar aynı site de ki gibi benim geçen yıl kağıt gelmedi görevliye dedim siteden indirip onaylatsam dedim yok olmaz dedi mail yoluyla gönderdi bende onayylatıp elden teslim ettim . aslında görevlide bilmiyor neyin ne olduğunu bence aynı kağıt sonuçta[/FONT]

Görevli görevini bilememiş.
Ben her sene internetten indirip muhtara kaşeletiyorum, sıkıntı olmadı hiç.

İndirin, onaylatın ve götürüp teslim edin, kimse olumsuz birşey demez, diyemez...

Belgeyi buradan indire bilirsiniz:
https://cdn.vgm.gov.tr/genelicerik/genelicerik_225_260519/muhtacyoklama.pdf

Jem Barda5 28 yaşındayım ve bu sene 2 yıllık sağlık bölümü kazandım. Bunu da yoklama kağıdına yazdım. Bir aylıkla ilgili bir sıkıntı çıkar mı? Çalışabilir gibi bir anlam çıkarırlar mı?

Barda5 gelir olmayacak zaten ve üniversite yaşadığım şehirde, üniversiteyi de bu aylıkla okicam. burs kredi yurt başvurusu yapmıyorum

Burs içinde başvur VGM ye.
Sanırım şuan başvurular alınıyor.
Yasal kayıtlı gelir gelmediği sürece aylık alırsın.

Bana vermediler bu maasi kac ay bekledim sonra 2022 masi balandi %40 ti raporum kontenjan acilacakmis

Muhtaç aylığı alınırken vgm bursu da alınıyor mu ? Ben alınmıyor diye biliyorum Jem

zafer8484

Her ilde belli bir kontenjan vardır ona göre verilir ama 2022 ve v.g. müdürlüğü maaşını aynı anda alamazsın ancak vgm maaşın çıkarsa ilerde 2022 ye dilekce verir kestirirsin maaşını

Zaten 2022 kesmeden vgm başvurusu almıyorlar. Büyük risk var. 2022 kestirirsen vgm çıkmazsa tekrar 2022 için yeniden rapor istiyorlarveya 6 ay sonrasına tekrar başvuru alıyorlar

Demirrresul
Saçma olmuş eğer dediğin gibiyse risk yani . Sonuçta bir süre maaş alamayabilir pirince giderken evdeki bulgurdan olmak gibi bir şey

Barda5 her vakıfta kural aynı mı bilmiyorum ama 2022 yi kestirmeye gittiğimde bana böyle demişlerdi. Ben vgm deki memurdan aldığım bilgi üzerine göze alıp kestirmistim. Yani iki tarafla da konuşup yaptırmak gerekiyor çok riskli

Arkadaşlar kasımda ayında vakıf verilen yoklama kağıdını vakıflar gönderiyormu yoksa internet üzerinden indirip bizmi gönderiyoruz

Barda 5 ben yoklama kağıdını verdim hatırlattığın için teşekkür ederim

ibrahim118
İlden ile değişiyor sanırım bana postayla geliyor kimi arkadaşlar vgm sitesinden indirip onaylatıp gönderiyolarmış senin ilk senen mi bu

Barda5 bu ikinci yıl bende internet üzerinden indirip onaylatıp vakfa veriyorum herkes böylemi yapıyor yoksa vakıfmı gönderiyor onu öğrenmek için sordum ekimin 18 de teslim ettim

Bende sizin gibi yapıyorum çünkü 3 yıldır aylık alıyorum bir kere bile yoklama kağıdı gelmedi

derbeder47
Vakıfı aradınmı bu ay vereceklermiymiş yoksa bir dahaki ay ikisini birliktemi verecekler burada bazen 2 aylığı aralıkta veriyorlar

Üst Alt