Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

Yarın bir ihtimal inşallah yatırırlar ama her bölge için geçerli değil görelim bakalım yarını nolacak

İstanbul 1. Bölge yattı çok şükür. Öz babadan görmediğimiz parayı Devlet babadan görüyoruz. Allah emeği geçenlerden vesile olanlardan kat kat razı olsun.

Cuma günü vgm maaşını çekiyodum. Bankamatik arızalandı parayı önce ayarladı sonra geri hesaba yatırdı bı işlem iki kez tekrarladı. En son parayı vermeyince içerden çektim parayı. Hesap özetinde hesaba 7300 lira iki kez giriş gözüküyor. Hesaba para girişi olunca maaşı kesiyorlar o yüzden sorayım dedim arıza olduğunu ekstreden anlarlar mı diye? Biliyorum biraz garip bir soru oldu ama obsesif bi insanım kasımda hesap özeti vercez sıkıntı çıkar mı diye merak ettim

@Avb,

Sorun olacağını sanmıyorum, aldığımız tutar belli belki eksrada açıklamasında mutlaka bişi yazar onun atm arızası yeniden yatırılması gibi bilemiyorum sonuçta hesap bakiyen ortada

Dostlar selamın aleyküm iup ye basvuru yapsak bizim vgm maası kesilirmi bilgisi olan var mı

• Beğen
Reaksiyonlar: Avb
Bu vakıflar müdürlüğünün muhtaç aylığına başvurma kanalı sadece posta ve şahsen başvuruyla mı oluyor? Benim ilimde şubesi yok şahsen başvuru için Istanbul'a gitmem gerekiyor..E devletten başvuramıyor muyuz?

Üst Alt