Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

Yarın bir ihtimal inşallah yatırırlar ama her bölge için geçerli değil görelim bakalım yarını nolacak

Cuma günü vgm maaşını çekiyodum. Bankamatik arızalandı parayı önce ayarladı sonra geri hesaba yatırdı bı işlem iki kez tekrarladı. En son parayı vermeyince içerden çektim parayı. Hesap özetinde hesaba 7300 lira iki kez giriş gözüküyor. Hesaba para girişi olunca maaşı kesiyorlar o yüzden sorayım dedim arıza olduğunu ekstreden anlarlar mı diye? Biliyorum biraz garip bir soru oldu ama obsesif bi insanım kasımda hesap özeti vercez sıkıntı çıkar mı diye merak ettim

@Avb,

Sorun olacağını sanmıyorum, aldığımız tutar belli belki eksrada açıklamasında mutlaka bişi yazar onun atm arızası yeniden yatırılması gibi bilemiyorum sonuçta hesap bakiyen ortada

Dostlar selamın aleyküm iup ye basvuru yapsak bizim vgm maası kesilirmi bilgisi olan var mı

• Beğen
Reaksiyonlar: Avb
Memur maaşlarına, taban aylıklarına 1000 tl zam yapılacak. Bizede yansırmı? Bilgisi olan yazsın acil!

Bu vakıflar müdürlüğünün muhtaç aylığına başvurma kanalı sadece posta ve şahsen başvuruyla mı oluyor? Benim ilimde şubesi yok şahsen başvuru için Istanbul'a gitmem gerekiyor..E devletten başvuramıyor muyuz?

arkadaşlar hangi ayda vgm banka hesap hareketlerini gönderiyorduk? 9 ay mı 11 ay mı

@Barda5,
Merhaba,

Benim de vgm ye başvurum bu hafta onaylandı fakat bu banka hesap hareketleri gönderme konusu hakkında bilgim yok, nedir acaba detayı bilgi paylaşabilir misiniz rica etsem ?

@UmbertoEco,
İlginçlik bir durum yok, başvuran kişinin geliri varmı, sgk lı mı vgm tarafından incelenmesi vs maaş bağlama sürecine ek olarak kontenjan ile sınırlı. Kontenjan dolu ise aylık bağlanan birilerinin prosedürlere aykırı davranıp maaşının kesilmesi ya da aylık bağlanmış birinin aylık almaktan vazgeçerek aylığının iptalini istemesi sonucunda açılacak olan kontenjana eklenmeyi beklemen gerekecek.

VGM ye kasım ayında neden hesap hareketleri gönderilmesi gerekiyor ? Bilgi sahibi arkadaşlardan konu hakkında detaylı bilgi rica ederim.

@İstanblue34,
Başka geliri vs varmı ekonomik durumunu kontrol ediyorlar güya öyle durumda kişi banka da para bulundurmaz ki iş olsun bence bir mantığı yok

@Barda5,

Teşekkür ederim, sağol dostum. Yani yatan maaşı sadece kart kullanarak mı kullanacağım başka bir hesabıma eft yapsam bunun hesabını mı soracaklar neden eft yaptın diye, öyle birşey olmaz heralde :)

Üst Alt