Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vee EKPSS bitti... Nasıl geçti?

farukkck

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar sinav bitti herkese gecmis olsun diliyorum. Insallah sinaviniz iyi gecmistir.

evet bitti inşallah sonuçlarda ıyı gelır :)

2012 sınavına göre daha zordu yada bana öyle geldi.

Sınavdan yeni geldim. Sınava hazırlanmadığım için benim için zor geçti. 2012'ye kıyasla soruların zor olduğunu düşünüyorum. Ama dediğim gibi sınava doğru dürüst hazırlananlar için çok da zor olduğunu sanmıyorum. Tahminim 60 sorudan ancak 40 tane doğrum çıkar. Özellikle 2.bölümde çok zorlandım.

herkes çok zor diyor bana mı çok kolay geldi anlamadım. YGS e girmiş biri olarak Türkçe soruları çok kısaydı YGS de uzun uzun sorular vardı bunları görünce çözmek çok kolay geldi. Matematikte aynısıydı hepsi mantıkla yapılabilecek matematik soruları vardı 30 genel yetenek sorularından 25 doğru çıkar diye hesaplıyorum 2 tane boş var :D genel yetenekte ATATÜRK ile ilgili soruları full yaptım fakat osmanlı tarihi ve çoğrafya biraz zorladı onlarda yanlışım çıkabilir.

Son olarak Türkiye Büyük Mİllet Meclisi seçimleri kaç yılda bir yapılıyor 4 mü 5 mi :D

Matematik, türkçe, güncel bilgi, vatandaşlık, coğrafya kolay, tarih ezbere dayanan sorulardı.

iyi guzel

Son düzenleme:
TBMM seçimleri 4 yılda bir yapılır.2007-2011-2015

Ama katogori olarak değişitiryor genel işitme engellilerin zordu
ruhsal olan görme olan kolaydı tabikide onların olması gerek...

ARKADAŞALR HERKEZ HATIRLADIĞI SORULARI YAZABİLiRMİ MERAKIMIZ DİNER BİRAZ DAHA

Göktürklere Ait Destan: Ergonekon
90 liralık ceketin %20 li hali 78
12 dev adam gibi saçma bi soruda vardı
seçimler 4 yılda bir yapılır
TBMM nin tanımadığı antlaşma sevr
Müslüman olmayan türk devleti uygurlar

vs vs sizde varmı bişeyler

arkadaşlar ben önlisans olarak girdim 2012deki sınav nazaran iki katı zordu diyeibilirim 300 tane güncel bilgiye çalıştım tek çıkan 202 expo oldu başkası çıkmadı var mı böyle bir şey

ÇİÇEKLİ BİTKİ SORUSU
3. Satır yosun olayına giriyor cümlenin akışını bozuyo, ama iki seçeneklimiydi o hangilerimi diyodu hangisimi diyodu tam hatırlamadım

arkadaşlar ben önlisans olarak girdim 2012deki sınav nazaran iki katı zordu diyeibilirim 300 tane güncel bilgiye çalıştım tek çıkan 202 expo oldu başkası çıkmadı var mı böyle bir şey

aynen..muazez sorusunu bıle yanlıs yaptım..olcak iş degıl..

Atatürkün bulunduğu yerlerden biri değildir sorusu vardı o soruyu düşünürken 20 dakika geçti zaten nasıl olsun :D

Pisa külesi -- İTalya
Akdenize dökülen nehir ---NIL
OSCAR ODULU 12 YILLIK ESARET
ILK kapitülasyonlar ---KANUNU SULTAN SULEYMAN

önlisans genel görmeden girdim ve ters köşe oldum. hepsi zordu. hepimize zor geldiyse eğer ümidim olur yoksa bu kadar çalışmaya hüsran olur ve üzülürüm. hakkımızda hayırlısı.

Son coğrafya sorusu a+b li olan 10 muydu ? Birde Tamamlayıcımı yoksa emredicimiydi ?

oraöğretim genel tarih sorularında savaşa kurtuluş savaşına katılmayan ve cumhuriyet döneminde sıhhıiye diye bir soru vardı onlar ne olcaktı?

Üst Alt