Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vee EKPSS bitti... Nasıl geçti?

önlısansta turkce bıle cok zordu..yada ben anlayamadım soruları..

emrecidi hukuk o, a+b derken obeb okek sorusundan mı bahsediyorsun

onlisans genel olarak gırdım cok kotuydu

oraöğretim genel tarih sorularında savaşa kurtuluş savaşına katılmayan ve cumhuriyet döneminde sıhhıiye diye bir soru vardı onlar ne olcaktı?

hıfzıssıhha sorusunu diyosan yeni netten baktım cevabı Sağlık

savaşa katılmayan damat ferit sıhhiyede sağlık olarak yaptım

bende nasıl bi baglantı yaptıysam askerlik yaptım onu ya :D neyse saglık olsun

Ha aklıma gelmişken Ulkemizde platoların geniş yer kaplama sebebi 3.jeolojik zamanda ülkenin toptan yukselmesi cevapıydı..

Tek emin oldum tarih sorusu damat ferit seçime katılma yaşı 18 kadınlara verilen hak türk medeni ve kanun hükmünde kararname anayasa mahkemesi tarafından denetlenir bide 12 dev adam sorusu vardı hadi hepimize geçmiş olsun :D

obeb okek sorusununda 16 yaptım

Gerçekten zordu lisanstan girdim , sorular baya seçiciydi , baya kişiyi seçip geçmiştir :)

arkadaşlar hangisi milli mücadeleye karşı isyanlardan değildir? demirci mehmet efe miydi

doğruyu silip yanlış işaretlediğim dört soru var mahvolduk

sorular bence geçen seneye göre zordu bazı soruları biliyordum ama yanlış olur diye işaretlemedim 43 soru yaptım gerisi boş hayırlısı

fransa ile olan dış sorunn yabancı okullar mı idi?

intihar cicegim ben onu milli aşiret yaptim

......

isyan sorusu şeyh sait cumhuriyet rejimine karşı çıkmıştı

Lise soruları bunlar galiba sanki lisans daha zor gibiydi

Lise soruları bunlar galiba sanki lisans daha zor gibiydi

arkadaşlar benim cografya kötü biraz bir soru aklıma geldi bitki örtüsünü etkileyen ..diye soru valla enlem - sıcaklık yaptim..hatırlayan varsa yazarsa seviniriz

bende önlisans işitme olarak girdim sınava.
genel olarak matematik mantığa dayalı , türkçe soruları uzun ve anlamaya dayalıydı.

aklımda kalanlar ,

kamu denetçiliği kurumu kime bağlı çalışır ?
expo 2020 nerede yapılacak ?
tüzük çıkarma yetkisi kimde vardır ?
1999 da devlet sanatçılığı ünvanını alan,benzemez kimse sana gibi şarkısı olan kadın sanatçı kimdir?
atatükün askeri ateşe olarak bulunduğu yer neresidir ?
uygur alfabesi ile ilgili sorular vardı ,

arkadaşlar milli aşireti ayaklanmasımı olacaktı cevap liseden girenler

oscar alan 12 yıllık esaret

40 neti bulann rahat atanır sınav aşırı zordu Önlisantan gırdımm normal Kpss ye yakındıı genel kultur soruları....

lisans genel sınavı mat ve türkçe zordu genel kültürde zoedu ama kültürü çok iyi yaptım güncelden hiç soru kaçırmadım 45 nete şükür ederim.

Üst Alt