Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
ve ayrıca 4 yanlış 1 doğru yu götürüyor mu ??
aşama olacak otürkçe nin ilk sorusu şaşırtıcıydı her demle başlayan soru ben dönem yaptım siz ne yaptınız
a şıkkındaydı sanırım aşama öyle hatırlıyorumaşama olacak o
türkçe nin ilk sorusu şaşırtıcıydı her demle başlayan soru ben dönem yaptım siz ne yaptınız
orta öğretim olarak girdim genel yetenek 25 genel kültür 15 netle atanma şansım var mı. Ayrıca o dil bilgisi sorusunun cevabı neydi ben bağlaç yaptım birde matematikte koordinat sistemi sorusunda a+b=7 miydi
musul cevabı foreverevet arkadaşlar birde musul hatay vardı lisede dogru cevap hangisi
hangisi yoktur diyodu ama soruda bağlaç vardı soru sıfatı birde soru fiili arasında gittim geldim nerde durdum hatırlamamıyorumsoru sıfatı yaptım ben onu
lisans olarak girdim matematik full gerisini tam bilmiyorum. avrupa donem baskani yunanistanmis ben belcika dedim. genelkurmay ve kuvvet komutanlarini yuksek askeri mahkemesi dedim yuce divanmis yeni degismis busene. arasecimleri bos birakmistim 30 aymis. atasozu anlami savmis onuda bos biraktim. ins 45-50 arasi net gelir diye dusunuyorum.
yok son soru geometride birleşme noktalarının toplamı şeklindeydi galiba y=2x+1 y=3x-1