Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vee EKPSS bitti... Nasıl geçti?

türkçe ilk baştan şaşırtıcı bi soruyla başladı türkçe değil sanki zeka testi :)

Son düzenleme:
ve ayrıca 4 yanlış 1 doğru yu götürüyor mu ??

dem yerine şıkları koyarak okudum a şıkkı mantıklı geldim onu yaptım

inşallah herkez ıcın ıyı olur

orta öğretim olarak girdim genel yetenek 25 genel kültür 15 netle atanma şansım var mı. Ayrıca o dil bilgisi sorusunun cevabı neydi ben bağlaç yaptım birde matematikte koordinat sistemi sorusunda a+b=7 miydi

İngilizlerin işhal ettiği yerde musul olsa gerek diye düşündüm

evet arkadaşlar birde musul hatay vardı lisede dogru cevap hangisi

orta öğretim olarak girdim genel yetenek 25 genel kültür 15 netle atanma şansım var mı. Ayrıca o dil bilgisi sorusunun cevabı neydi ben bağlaç yaptım birde matematikte koordinat sistemi sorusunda a+b=7 miydi

soru sıfatı yaptım ben onu

lisans olarak girdim matematik full gerisini tam bilmiyorum. avrupa donem baskani yunanistanmis ben belcika dedim. genelkurmay ve kuvvet komutanlarini yuksek askeri mahkemesi dedim yuce divanmis yeni degismis busene. arasecimleri bos birakmistim 30 aymis. atasozu anlami savmis onuda bos biraktim. ins 45-50 arasi net gelir diye dusunuyorum.

bende şu 12 yıllık esareti işaretlemedim galiba :( sildim

2014 fıba bayanlar baskt şampıyonası hangi illerde yaplacak?????sorusunun cevabını bılen varmı nete baktım bulamadım...

Mustafa Kemal’in fikir hayatının gelişiminde dört tane şehir etkili ve önemli olmuştur.

Bunlar: Selanik, Manastır, İstanbul ve Sofya’dır. :(

çok zordu diyenlere şaşırıyorum, böyle kolay bir sınav yapmalarına çok şaşırdım. bildiğin ilköğretim 4 düzeyinde bir sınavdı. türkçe desen bir tane doğru dürüst dil bilgisi sorusu yoktu, paragraf soruları ise ilkokul 5 düzeyindeydi. matematik desen dört işlem bakkal hesabı, geometri neredeyse hiç yoktu. genel kültür desen pizza kulesi hangi ülkededir gibi basit basit sorulardı.

reciss matematikte ben hemen hepsini C şkkı yaptım..senin işaretlerdiğin şıklarda kaç tane C şıkkı yaptın

lisans olarak girdim matematik full gerisini tam bilmiyorum. avrupa donem baskani yunanistanmis ben belcika dedim. genelkurmay ve kuvvet komutanlarini yuksek askeri mahkemesi dedim yuce divanmis yeni degismis busene. arasecimleri bos birakmistim 30 aymis. atasozu anlami savmis onuda bos biraktim. ins 45-50 arasi net gelir diye dusunuyorum.

reciss matematikte ben hemen hepsini C şkkı yaptım..senin işaretlerdiğin şıklarda kaç tane C şıkkı yaptın

Lisans tan girdim gerçekten zordu bu kadar beklemiyordu aklimda kalan nazi cevaplar şöyle..halide edip.yunanistan.Tokyo İstanbul Madrid.yer şekilleri su bulabilirlik.ilkokul.yüce divan.

Soruların cevap yerleri herkeste aynı değildir. Benim kağıdımda 1. yerde olan soru başkasında 10. yerde benim sorumun A çıkkında yazan cevap senin sorunun D şıkkında yazar

Üst Alt