Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vee EKPSS bitti... Nasıl geçti?

aşağıdakilerden hangisi hukuk kurallarından değildir vardı ya şahsi olması bağlayıcı olması gibi şıklar vardı galiba o soru?

Matematik sorusu p(2,5) = m+n =7 bu soru zordu belirleyici sorulardan olacaktır.Birde 6kök 5

aşağıdakilerden hangisi hukuk kurallarından değildir vardı ya şahsi olması bağlayıcı olması gibi şıklar vardı galiba o soru?

Evet kişilere göre düzenlenmesi cevaptı

Soru kitapçığı numarasını kodlamak için bir alan varmıydı ?
Sadece belli bir bölüm vardı oraya soru kitapçığı numarasını yazdım , fazladan bir kodlama yapmadım , aklıma takıldı şimdi ?

vallahi, sınavla sınava kayıt yaptırdığım andan itibaren sınav bitene kadar o kadar ilgisizdim ki sınavdan bir gün önce geldim istanbuldan (Gezmekten) :) cumartesi akşamı gidip giriş belgesini aldım. ve ertesi gün 10'u 1 geçe salona girdim kılı kılına, sınav bittikten sonrada 4 yanlışın 1 doğruyu götürdüğünü öğrenince zaten olmayan umudum iyice kayboluverdi. Benim için değişik bir tecrübe oldu. Matematik bende hiç yok olmadıda o yüzden matematikten 3 tane mi ne soru okudum. diğerlerini paso salladım işte 4 yanlışın 1 doğruyu götürmesi olayı burada canımı sıktı bilseydim sallamazdım hiç. neyse şimdiden bütün arkadaşlara başarılar diliyorum. umarım istediğiniz sonuçlarla karşılaşırsınız. Allah yardımcınız olsun

Lisansdan girdim..2012 ye göre(ben girmemiştim) sorular zordu..

Evet değildiri soruyordu. Üsteki bir yorumda gördüm. Bağlacıyı olarak işaretlemiş sanırım.

arkadaşlar önlisans türkçe sorularını hatırlayan var mı? o kadar belirsiz ki net bişey söyleyemiyorum sonav hakkımnda. genel görme işiteme önlisans

arkadaşlar ortaöğretim 2012 yılındaki sınavmı daha kolaydı bu sınavmı daha kolay?

lisans-2 den giren kimse yokmu ya hep başka sorular

murat6677;
daha çok kendi adamlarını alacaklar o yüzden eski sisteme geri dönülebilir ben öyle bir haber duymadım ama, büyük makamda dayısı eniştesi olan yaşadı

holosko;
sen hangi alandan girdin genel görme işitme ise 2012 göre sınav daha zordu. ben o sınava girmedim ama mattan ilk bakışta 8 tane yapmıştım gel gör bu sınavda 1 mat yapabildim vakit olsa anca 5 olurdu. senin girdiğin alan 2012 ye göre zor da olmuş olabilir. pizza kulesi nerde diye bi soru varsa tam genel kültür ilkokuldan beri bilincek bi durum italya da, sınav heyecanı insana unutturabiliyor. Allah hayırlısını versin diyelim

arkadaşlar genel kültür bildiğin bilgiydi 12 yıllık esaret pisa kulesi-italya gap ş.urfa sevr damat ferit tarihin zaten çoğu bilgiydi benim genel kültürden 17-18 civarında bir doğrum var genel yetenekten 27-28 civarı 80-85 civarı bir puan bekliyorum ama genel yetenekten standart sapma tek umudum oldu şu anda 85 civarı bir puana belki 2. bir atama yaparlarsa umudum var yoksa ortaöğretim olarak atanmamız çok zor

Üst Alt