Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vee EKPSS bitti... Nasıl geçti?

Önlisans olarak giren arkadaşlar kuvay-ı milliye sorusunu ne yaptınız ve birde atatürk'ün komutan olarak görev yaptığı yeri

romulus;

valla bende çalıştım ama sanki başka yerden sordular :D
expo 2020 izmir yaptım:))) soruyu yanlış yorumlarsan böyle olur..))

arkadaşlar ortaöğretimde türkçe sorusu vardı hangisi düşüncenin akışını bozuyor diye ben yosunlu olan cümleyi işaretledim onun cevabı nedir?

Birleşmiş milletlerinin resmi dili değildir.....
İtalya yaptım..)

Şıklar neydi o surda hatılamıyorum tam olarak ama bencede yosunlu bir cümle vardı bende onu işaretledim.

Şıklar neydi o surda hatılamıyorum tam olarak ama bencede yosunlu bir cümle vardı bende onu işaretledim.

dostum çiçekleri anlatıyordu arada bi yosunu cümlesi vardı hatta soruyu anlamadım ikinci defa okudum yosun ne alaka diye sonrada soruya baktığımda hangisi akışı bozuyor diye okudum soruyu okumadan paragrafa daldım

peki hangisinde deyim vardır diyor o devede kulakmı olacaktı?

merhaba arkadaşlar herkese geçmiş olsun ben sınava görme-işitme önlisanstan girdim sınav zordu ben görme-işitme önlisansta sorularda 40 net felan yaptım istanbulda oturuyorum ve evliyim istanbula atanma şansım var mı?

FY71 ,

Ben birleşmiş millettler dilini çince yaptım ama soruyu unutmuştum şimdi hatırladım.tşk.

soru bildiğim kadarıyla aşağıdaki hangi diller bm dili değildir şeklindeydi.

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. allah hepimizin gönlüne göre versin saygılarımla.

sorular bana kolay geldi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.ama torpile başvurmadan alnımızın teriyle atanalım rica ediyorum ne olur torpile başvurmayın

merhaba arkadaşlar herkese geçmiş olsun ben sınava görme-işitme önlisanstan girdim sınav zordu ben görme-işitme önlisansta sorularda 40 net felan yaptım istanbulda oturuyorum ve evliyim 40 net doğrum var 40 net ile istanbula atanma şansım var mı?

Aslında sınavdaki sorular kolaydı ama çalışanlar için kolaydı, benim gibi meslek lisesi okursan zordu, düz lise mezunlar için kolay oldu, ben 15 yıl olmuş mezun olalı. Herkese hayırlısı olsun hak eden kazansın...

Ya bu sınavın son olduğu birdaha yapılmayacağı iddia ediliyor doğru mudur.?

Kpss nin kaldirilmasi icin basbakan talimat vermis denildi haberlerde ama ekpss kapsiyormu bilmem

Bende duydum sınav sistemlerinin değişeceğini yani her bakanlık kendi bazında sınav açacaklarmış KPSS de kalkacakmış, zaten bundan 3 yıl öncesine kadar bakanlıklar kendi bazında sınav yaparlardı sonra merkezi sınav sistemi yaptılar 3. sınav olmadan yine değişecek. Ya hükümetin ne yaptığını anlamıyorum yaa kafalar iyice karıştı şimdi valla...

Yani aslında bir yönden iyi bir uygulama olur çünkü şimdi hangi bakanlığa gireceğiz ne kadar alım yapacaklar belli değil.Bakanlıklar kendi sınavlarını yaparlarsa sınavlar hem daha özgün olur hemde hangi bakanlığın alım yapacağını biliriz.Böyle muallakta kalmayız.

Arkadaşlar bence bu sınavda hem bilgi hem de zeka becerisini ölçen sorular vardı. Sorular zor olmadığı gibi kolayda değildi. Biraz şans birazda bilgi gerektiren bir sınavdan geçtik. Bence kitabı açıp bilgiye dayalı konuları gözden geçiren arkadaşlarımın atamaları hayırlı uğurlu olsun:) Benim gibi bilgisine güvenipte kitaba bakmayan ve her gördüğü soru hakkında bilgisi olupta yapamayan ya da süreyi yetiştiremeyen arkadaşlarımında hakkında hayırlı olsun diyorum.

bu sınava hiç girmek istemiyorum zorlamalar sonucunda girdim ne yaptığımı hiç bilmiyorum bazı arkadaşlar net sayılarını söylüyor nereden öğrendiniz bilen var mı ?

net sayılarını sınavda yaptıklarını sorularının tahminlerine göre söylüyolar kesinleşmiş bir bilgi şuanlık yok.

amaç gereksiz bilgi ve işe yaramayacak şeyleri bilmemiz mi yoksa engellileri gerçekten istihdam etmek mi? çok daha esnek çalışma saatleri ve çalışma mekanlarına imkan veren düzenleme getirilmeli. engel yüzdesi yüksek olanlar evde istihdam edilmeli evden yürütülecek işler tasarlanmalı. mesela yalova belediyesi %70 personel evlerdeymiş. sadece yöneticiler belediye binasındaymış. yoksa bu sorularda tepemizde sürekli bir kılıç sallanır stres sıkıntı bitmez.

arkadaşlar Türkçede bi soru vardı hani bi kuşu veriyordu 2 soruyu o paragrafa göre cevaplamamızı istediler ben karşılaştırmaya son iki cümleyi işaretledim bide diğer soruda hangisinden bahs etmemiştir diye sorduğu soruya diğer hayvanlarla yaşam mücadelesine girmiyor şıkkını işaretledim hatırlayan varmı soruyu ve cevapları?

Ali_Gs;

bende lisanstan girdim bizde de ona benzer bir soru vardı da o yüzden sordum genel olarak Türkçeden zorlamışlar baya...

CEREN16;

Türkçesi paragraf soruları normal kpss sorularıyla aynıydı ben normal kpss denemelerine girdim 1-2 defa yıl içinde paragraf soruları hemen hemen eşit zorlukta ama ortaöğretime dil bilgisinden sadece 1 soru sordular bende onu yanlış yaptım :) avantajımız dil bilgisi sormadılar

Üst Alt