Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vee EKPSS bitti... Nasıl geçti?

hayatımda bu kadar saçma sorular görmedim ya genel kültürüm iyi diye geçinirim 8 tane boş bıraktım. matematik sinir bozucu derecede basitti bu yüzden kat sayısı düşük olur heralde :( 45-47 arası netim var gibi görünüyo. hepimiz gibi ilk atamada gitmek en büyük hayalim. sizce olma ihtimali var mı genel nasıl acaba?

Ozd;

hangi branşta girdiğini bilmiyorum ama 45-47 net ile büyük ihtimalle ilk atamada gidersin 3 daldada

Ali_Gs;

paragraf sormaları benim için daha iyi dilbilgisi bizde de bir soru vardı genel olarak ygs olsun-kpss olsun Türkçede paragraf soruları soruluyor...

ortaöğretim Türkçe sorularını hatırlayan varmı soru sorcamda :)

CEREN16;
bu sınavda lisans mezunlar gecen yıl 60 puanla dahi atanmış galiba bu yılda öyle olursa şimdiden size hayırlı olsun :)

Ali_Gs;

evet ikinci soru doğru bencede son 2 şık ama diğer soru zamanım yetmedği için biraz sallama olmuştu ve gagasının sivri olduğu yazmıştım hassas diyodu paragrafta ama şıklarda sivri olduğu yazıyodu ondan

hasas gagayla bende arada kaldım ama sadece yemek konusunda diğer benzer kuşla rekabet etmeyeceği yazıyordu diğer hayvanlarla olan yaşam mücadelesi hakkında bişey yazmıyordu

valla bende keskin gagayı işaretledim toprağı kazması için cok keskin gagası olması şart değilki orada bariz bi keskinlik bahsedilmiş onu işaretledim hayırlısı.

karargahx;

doğrudur iki şık arasında kaldım bende :)

Ali_Gs;

diğer hayvanlarla yarışa girmesi zaten hayat mücadelesi anlamına gelmiyormu:S

Jixex;

yarılı hatırlamıyorum sadece beslenme konusunda bi kuşla benzer olduğunu o kuşun başka yerde yaşadığını bu kuşun ise gagasının gözlerinin ve kulaklarının (duyma hissinin) yüksek olduğunu hatırlıyorum yani ne onu avlamak isteyen başka bi hayvandan nede doğal koşulların kötülüğünden bahs edilmediği için yaşam mücadelesini işaretledim

Ali_Gs;

Hakkımızda hayırlısı olur inşallah süre az olduğu için bende tam hatırlamıyorum soruyu yani ya sen doğru yaptın ya da ben zaten diğer şıklar olmasına imkan vermiyorum:D

Gagasının narinliğinden bahsediyordu. Dediğiniz gibi o şık doğruydu.

tabi ki doğru kesinlikle bi tane ya siz ya ben ama çoğunluk o şıkkı işaretlediyse büyük ihtimal o cevap doğrudur diğer şıklar büyük konusmak gibi olmasın ama imkansız gibi bişeydi :)

mssql;
karargahx bende aynı düşünce ile o şıkkı işaretledim

Ali_Gs;
aynen:)

Jixex;
peki bir sayının 3/4 'ü 5'e eşittir.

bu sayının 9 katı aşağıdakilerden hangisidir diye bi soru vardı hatırlayan cevap bilen varmı tek çözemediğim matematik sorusu buydu:D

60 diye hatırlıyorum

bu sayının 9 katı aşağıdakilerden hangisidir diye bi soru vardı hatırlayan cevap bilen varmı tek çözemediğim matematik sorusu buydu:D[/QUOTE]

teşekkür ederim Ali_Gs muhasebe mezunuyum önlisanstan girdim genel özürlüden.
türkçe sinirimi bozuyo işte cevapladığım hiçbir sorudan emin değilim.

kesinlikle :) tarihten ziyade güncel bilgileri en ince ayrıntısına kadar ezberledim ama ne bileyim abd nin rusyadan satın aldığı eyaleti soracaklarını :( ya da venedik film fesativalinde verilen ödülün adını

Ozd;

bende güncel o kadar spor olaylarına baktım hiç biri çıkmadı erkek milli basketbol takımımızın lakabı çıktı :)

serkanmalkoc;

teşekkürler serkan malkoç ben üniversite sınavına girdiğimde 2 milyona yakın kişi girdi sınava ve 1 hafta sürmedi açıklamaları ama ablam gecen hafta 8 bin kişinin girdiği TUS sınavına girdi onu 10 gün içinde açıkladılar bizde ayşenur islam'ın dediğine göre 66 bin kişi giriyor 10 gün içinde açıklarlarsa öpüp başıma koyarım ösym sınav kayırıyor :)

60 diye hatırlıyorum

bu sayının 9 katı aşağıdakilerden hangisidir diye bi soru vardı hatırlayan cevap bilen varmı tek çözemediğim matematik sorusu buydu:D
[/QUOTE]

3/4 ü 5 se === x.3/4 = 5 3x=20 olur x = 20/3 bunun 9 katıda 9la carpıcaksın cevap 60.

herkes full çekmiş anladık tamam. sonuçlar gelsin burdaki yalancılar bi ayıklansın sonra görücez kimler 30 soruda 27 net yapanlar

Ali_Gs benim de kaygılarım var ama ösym yapmaz öyle birşey diye düşünüyorum..İnşAllah :)

3/4 ü 5 se === x.3/4 = 5 3x=20 olur x = 20/3 bunun 9 katıda 9la carpıcaksın cevap 60.[/QUOTE]

ben 48 yapmıştım karargahx doğrusunu bulmuşsun tebrikler :D

arkadaşlar hepimize tekrar geçmiş olsun bizim en çok ihtiyacımız olan şey sağlık olsun demek kalıyor bizlere sınavdan sonra umarım hepimiz atanırız sağlıktan sonra tek isteğim bu ama bakalım hadi hayırlısı

[FONT=Helvetica]1 - Atina
2 - 12 yıllık esaret[/FONT]
[FONT=Helvetica]
3 - Nil nehri
4 - 12 dev adam
5 - Pisa kulesi italya
6 - Kanuni Sultan Süleymn
7 - Musul
8 - Seçimler 4 yıl
9 - Uygurlar
10 - Anayasa Mah.
11 - Madencilik coğrafya sorusu
12 - Emredici Hukuk
13 - Eşit Oy İlkesi
14 - Sağlıkla ilgili
15 - Şeyh Saitt
16 - Yağış Bakı
17 - 18 Yaş oy kullanma
18 - Bağımlı Nüfus
19 - Şanlıurfa
20 - Ergenekon
21 - Mudanya ateşkes
22 - Medeni Kanun
23 - Kırsaldan Kente Göç
24 - Yabancı Okullar
25 - Geleneklere Bağlı
26 - 3. Jepoltik zamanda yükseliş
27 - Astrnot
28 - Damat Ferit
29 - Sevr
30 u hatırlayamıyorum var mı hatırlayan ? diğerlerine verdiğim cevaplar bu boşta yoktu ama soru bi türlü aklıma gelmiyor o kadarda forum gezdim ama [/FONT]

Üst Alt