Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vee EKPSS bitti... Nasıl geçti?

Kanun hükmünde kararnamaleri Tbmm onaylar veya reddeder onaylanırsa anayasaya uygunlugu anayasa mahkemesince denetlenir sorunun cevabıda anayasa olması lazımdı yanlısım varsa kaynak yazarak yanlısımı düzeltirseniz sevinirim.

Denetim Unsuru Anayasaya göre KHK’ler, Danıştayın değil, Anayasa Mahkemesinin yargısal denetimine tâbidir. Anayasa Mahkemesi KHK’lerin Anayasaya uygunluğunu hem şekil, hem de esas bakımından denetleyebilir (m.148/1). Keza, Anayasa Mahkemesi KHK’lerin hem Anayasaya, hem de yetki kanununa uygunluğunu inceleyebilir.

Karışıklık olmasın diye belirtiyorum.......
SEÇİLME VE HALK OYLAMASINA KATILMA İKİSİ BİRDEN 25 değil,olamazda

o sorunun cevabı 18 çünkü artık Cumhurbaşkanıda halk tarafından seçilecek ve onun seçilme yaşı en az 40 yani 2 tane cevabı olan bi soruyu sormazlar herhalde

arkadaşlar ortaöğretim analatik sorusunu kaç buldunuz 7 mi?

2 denklem eşitlenip x ve y bulunuyor oda zaten a,b toplam 7 .

20 yetenek, 25 kültür neti, lisans olarak bekliyorum hatta toplam 40 netede razıyım.

Tbmmnin tqnimadigi antlaşma demiyordu arkadaşlar hatirladigim kadariyla gidilipte TBMM bin kabul etmediği aanlasmayi soruyordu hani gitti geri geldiya ismet inonumuydu o

nufus artmasına ragmen hayvancılıgın azalmasının nedeni olarak;
otlakların azalması mı
yoksa
köyden kente göç müydü lütfen emin olan biri yazabilir mi cevabı

kentleşme ile otlak alanlarının azalmasını işaretledim ben tam emin değilim

bu soruyu biraz salladım hayvan ahır bilmem ne yetersizliği vardı onu işaretledim ama tabi salladım

75-80 arası alırım diye düşünüyoeum.En kötü ihtimal 70-75 arası.80'in üstüne çıkabilirim bir ihtimal.Lisans mezunuyum.Genel engelli sorularını cevapladım.2012'ye göre bayağı zordu.Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun.İyi geceler.

Türkçe mat toplam 22 tane yaptım tarih coğrafya vatandaşlık toplam 25 tane yaptım sallamaya bile vaktim olmadı 30 35 net anca çıkar ondanda ne gelir belli değil tekrar çalışmaya başlamak en iyisi :D

hiçbir işe yaramayacak bir sürü lüzumsuz soru vardı

arkaslar sonuclar ne zaman acıklanacak her kafadan bı ses cıkıyor osym de cevapları vermemıs daha

sorular zordu. 70-80 alırız diyen arkadaşları direkt kim milyoner olmak istere alalım bence. çünkü bilgi ve ayrıntı gerektiren hayatta hiçbirşeye yaramayacak sorulardı. amaç engelli istihdamıysa başka yol bulunmalı bence.

2012 sınavına göre zordu. genel görme işitme o alandan girdim. vatandaşlık ve güncel olaylardan soru kaçırmadım. tarihte zordu 1-2 yanlış bekliyorum. türkçe iyi geçti matematik fiyasko 2012 de 8 net varken bunda baya düşük. 2012 ye katılmadım bu arada mata çalışmadan ilk bakışta 8 tane yapmıştım. bunda birazda heyecanlandım :) 35 -40 arası net bekliyorum. puan olarak bişi diyemicem vatandaşlık güncel olaylardan dolayı iyi puan gelebilir, mattan keşke 7*8 yapsam rahat olcaktım

Siz hangi sınava girdiniz bilmem....bu sorularlada memur oamyan varsa hiç ağlamasın gitisn tekstilde çalışsın...2012 resmen kazıktı bu sorular bebe sorusu gibiydi...pizza kulesini nerde diye soru bile hesap edin işte...kazıktı zordu diyen ..benim nazarımda zaten memur olmasın... Byeeee

Siz hangi sınava girdiniz bilmem....ben 2012 de 78 aldım 100 de alsam sadece düzce tercih ediyorum o yüzden şansızm az .bu sorularlada memur olamyan varsa hiç ağlamasın gitsin tekstilde çalışsın...2012 resmen kazıktı bu sorular bebe sorusu gibiydi...pizza kulesini nerde diye soru bile hesap edin işte...kazıktı zordu diyen ..benim nazarımda zaten memur olmasın demmeki devlete yatmaya gidiceksiniz o kadar bilgilerle..... Byeeee

tek keimeyle berbat geçti geçen sınavda önlisanstan 65 aldım bu defa onuda alamayacam

Önlisanans gerçekten c-4'tü resmen tutannın elinde patladı atatürk'e şarkı söyleyen iki tane şık vardı madem soracaksın böyle bir soruyu bari şıklara safiye ayla'yı koyma kardeşim bu kpss sınavı değilki

ABD'nin 1867 de Rusyadan aldığı kara parçasını soruyor.. Şaştım kaldım bu soruyu görünce....

arkadaşlar kapsamlı ve geniş anayasa sorusu vardı onu ne yaptınız sanki kaüstik diye hatırlıyorum şıklarda yoksa birde kazüistik mi vardı böyle bir aldatmaca sormuş olabilirler mi ben a şıkkında görünce diğer şıklara bakmadım dahi bunuda yaparlarda yuh derim şıklarda böyle ikili bir aldatmaca hatırlayan var mı yoksa ben kazüistik yerine kaüstik mi gördüm

Yuh dedim ben görünce böyle sorumu olur dedim ilk defa duydum ama alaska ismi yakın gelince salladım tuttu :))

anlaşılan sınavı pek iyi geçen arkadaşımız yok.... :)

Türkiye ortalaması düşük gerçekten yani 30 nete dahi güzel puanlar gelebilir...

Ortaöğretim geçen sınava göre çok kolaydı arkadaşlar herkese geçmiş olsun rabbim hepinizin gönlüne göre versin , lisans ve önlisans arkadaşların genel olarak sınavlarının zor geçtiğini duydum sorular zordu diye yorum yapan arkadaşımız çok kimse üzülmesin ortalamalar düşer hepsi bu arada çok yüksek alan daha kolay atanır hepsi bu yani bu atamada çok düşük puanlarla atanabilirsiniz sıkıntı yapmayın...

FY71 ,

o soruya bende şaşırdım ama cevap alaska olacaktı.hatırladığım kadarıyla rusya o bölgeyi zamanında nüfüs yoğunluğu az diye amerikaya sattı.

ayrıca önlisansta bende girdim , çok zor değildi sorular.normaldi.biraz çalışınca kolay geldi.
beni en çok expo 2020 şaşırttı.meğer dubai kazanmış.:)
birde müzeyyen senar :))

Ben çalıştım dershaneye gittim ama alakasız şeyler geldi güncel ezberledim alakasız şeyler geldi sınav kolaymıydı açıklanınca görecegiz zor mu kolay mı :))

önlisans soruları zordu her ne kadar çalışılsada ben nerden bileyim abdnin rusyadan satın aldığı şehri kansas dedim alaska'ymış galiba... 70 e felan razıyım artık

Üst Alt