Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim başvurumda raporum %40'tan %18'e düşürüldü! Ne yapabilirim?

Yazılanları tam olarak okumadım ama % 64iken sonra% 40 sonra da% 18. İyileşmemi var acaba. Keşke benim de düşse de indirim mindirim istemem.
Beni para değil sağlık zengin eder

1 yıl dolmadan itiraz edemezsin maalesef engelliler zorluk çekiyorlar su vergi indirim belgesi için neden bu vergi indirim belgesi kalkmıyor hastanenin verdigi rapor zaten geçerlidir

Ama Ankara maliye raporları düşürmekte ve engelliler için zor şartlar başlıyor vergi indirim belgesi kalksın yeter artık neden dernekler bunun için çalışma yapmıyorlar o kadar dernek var

ersin_67 sonuç hakkında bilgi verebilir misin. Ankara maliye itirazını kabul etti mi? Polio sekeli rahatsızlığın için emg testi yaptırmış mıydın.

ortapedik engelliler engelli kadrosunda calışıyor ama emekli olalım derse vergi indirmi bahanesiyle hakları gasp ediliyor ..engellilerin en buyuk sorunu suanda bu lakin torba yasından birgün tavsan cıkacak

Selamlar Arkadaşlar,

Bencede @selo_selo07 kardeşim gibi düşünüyorum. Neden herkes kendi sorununu çözmek için ne yapmalıyım nereye gitmeliyim nasıl yapmalıyımın peşine düşüyor. Ya koca engelli biz sitemiz var ama birlik olup sesimizi duyuramıyoruz. bir elin nesi var iki elin sesi var hesabı sesimizi hep beraber duyurabiliriz.

@selo_selo07 dedigi gibi her yerde paylaşalım nasıl bir şey facede göndem olup çumhurbaşkanına kadar gidiyorsa bizde paylaşımlarımızla sesimizi duyuralım. Bende doguştan ortepedik engelliyim ama şuan bizim raporlarımızın dereceleri dü.şü.rü.lü.yor. birlik olamktan başka şansımız yok.
Selamlar.

Kabul etmedi kardeşim tekrar rapor almamı istedi benden test filan istenmedi

Üst Alt