Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim hakkı elde ettim. Emeklilikte yeni rapor istenecek mi?

Anladım hayırlı olsun buarada emekli maaşınız güle güle harcamyı nasip etsin allahım...valaha senin yazını görücüncem bende öğretmenliği girmeyi düşünüyorum şuaralar atama olursa kafamda teredüt oluşmaya başladı emekliliği beklesem öğretmenliğemi girsem diye....

Teşekkürler darısı başınıza,
Valla durumlarınızı ve şartlarınızı bilmediğim için size bir öneride bulunamıyorum, ama ne karar alırsanız alın hayırlısı olur inşallah.

Merhaba Arkadaşlar,
Maaşımı aldım. Ve dün Pendik SGM 'e maaşın yeniden hesaplanması yönündeki dilekçemi iadeli taahhütlü posta ile gönderdim.
Bugün evrak takibe baktığımda aşağıdaki gibi durumda olduğu görülmektedir.
Sanırım işleme alındı, yakında cevabı çıkar.

[FONT=Times New Roman]
EVRAK BİLGİLERİ
VARİDE NO:[FONT=Verdana]2.211.705[/FONT]VARİDE TARİHİ:[FONT=Verdana]03.02.2012[/FONT]
GELDİĞİ YER[FONT=Verdana]ŞAHIS[/FONT]T.C. KİMLİK NO[FONT=Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]
SİCİL NO:[FONT=Verdana][/FONT]TAHSİS NO:[FONT=Verdana][/FONT]
ADI:[FONT=Verdana]BÜLENT[/FONT]SOYADI:[FONT=Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]
EVRAK NO:[FONT=Verdana][/FONT]EVRAK TARİHİ:[FONT=Verdana]03.02.2012[/FONT]
EK SAYISI:[FONT=Verdana]0[/FONT]GİZLİ:[FONT=Verdana]Hayır[/FONT]
GELİŞ ŞEKLİ:[FONT=Verdana]TAAHHÜTSÜZ POSTA[/FONT]GELİŞ NUMARASI:[FONT=Verdana]RR01452280453[/FONT]
KONUSU:[FONT=Verdana]DİĞER[/FONT]
[SIZE=-1]
[FONT=Verdana]1[/FONT][FONT=Verdana]03.02.2012[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM PENDİK SGM EMEKLİLİK İŞLEMLERİ TAHSİS 1 SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]2[/FONT][FONT=Verdana]03.02.2012[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM PENDİK SGM EMEKLİLİK İŞLEMLERİ TAHSİS 1 SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]3[/FONT][FONT=Verdana]03.02.2012[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM PENDİK SGM EMEKLİLİK İŞLEMLERİ TAHSİS 1 SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]4[/FONT][FONT=Verdana]03.02.2012[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM PENDİK SGM EMEKLİLİK İŞLEMLERİ TAHSİS 1 SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]Sıra No[/FONT] [FONT=Verdana]Tarih[/FONT] [FONT=Verdana]Birim[/FONT] [FONT=Verdana]İşlem[/FONT]

[/SIZE][/FONT]

Bülent Bey;
önce hayırlı olsun.
Ancak maaşınız beni hayal kırıklığına uğrattı desem yeridir,sizden çok daha yüksek bir maaş bekliyordum.
250.000 e dayanan bir kazanç miktarı için sonuç bu olmamalı kanımca.
İtiraz edin,kaybedecek birşey yok sonuçta.

Teşekkürler Ufuk Bey,
Evet diğer arkadaşlarda sizin gibi düşünüyorlar.
Bende itiraz dilekçemi yazdım gönderdim,bakalım hayırlısıyla ne olacak.
Gelişmeleri bende sizler gibi takip ediyorum.

İnşaallah güzel haberlerini alırız.
Bu arada aynı firmada çalışmaya devam ediyorsun değil mi?
Emekli olunca işyerinden aldığın maaşda herhangi bir indirime gitmeye çalıştılar mı,yoksa aynı ücreti almaya devam ediyor musun?

İnşallah Ufuk Bey,
Evet aynı firmada çalışmaya devam ediyorum.
Hayır hiç bir indirime gitmediler. Aynı maaştan devam ediyorum.

Bülent Bey,herhangi bir gelişme var mı?

Merhaba Ufuk Bey,
Dilekçem konusunda hala bir gelişme yok. En son yukarıdaki gibi o tarihte zimmetten çıkarıldı gözüküyor.

Günaydın Arkadaşlar,
SGK'ya yaptığım maaşa itiraz dilekçesine cevap dün posta ile gelmiştir.
Ekte sizlerinde göreceğiniz gibi "maaş hesaplamasında ve ödenmesinde herhangi bir hata bulunmamaktadır" ibaresiyle bitirmişlerdir.

Uploaded with ImageShack.us

Merhaba Arkadaşlar,

Pendik SGK'dan gelen yazı üzerine bu sefer dilekçemizi SGK Ankara, Sigorta Emekli İşlemleri Daire Başkanlığına yazdık.
Bu konuda sağolsun İlker arkadaşımız beni bu yolda yalnız bırakmıyor.
Bakalım orada nasıl bir cevap gelecek.

Bülent Bey Selamlar. Ben de 1 mart 2012 itibari ile emekli oldum . bugün posta eve geldi fakat ek ödeme tutarı yazmıyor ; sizin gelen evrakta bu bilgi varmıydı yoksa 1325 X %4 olarak siz mi ilave ettiniz
Teşekkür ederim.

Selamlar,
Bana gelen postada ek ödeme yazıyordu.
Emekliliğiniz hayırlı olsun.

Siz hiçbir işlem yapmıyorsunuz,sadece emekli olduğunuzu belirtiyorsunuz.
İnsan kaynakları departmanı ona göre işlem yapıyor işe alım bildirgesinde emekli çalışan olarak işaretliyor ve sigortanızı SGDP olarak ödüyor.
Ve hiçbir maaşınız kesintiye uğramaz merak etmeyin.

EVRAK BİLGİLERİ
VARİDE NO:VARİDE TARİHİ:26.06.2012
GELDİĞİ YERBUCA/İZMİRT.C. KİMLİK NO
SİCİL NO:TAHSİS NO:
ADI:SOYADI:
EVRAK NO:EVRAK TARİHİ:26.06.2012
EK SAYISI:0GİZLİ:Hayır
GELİŞ ŞEKLİ:ELDEN(VATANDAŞ)GELİŞ NUMARASI:
KONUSU:DİĞER

[SIZE=-1]
126.06.2012İZMİR SGİM BUCA SGM EMEKLİLİK SERVİSİNEELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
226.06.2012İZMİR SGİM BUCA SGM EMEKLİLİK SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI
328.06.2012KURUM DIŞINAÖ.KARGO İLE GÖN. ÜZERE İŞLENDİ
428.06.2012KURUM DIŞINAZİMMETTEN ÇIKARILDI

yukarıdaki olayların gelişimi nedir ? şimdiki süreci paylaşırmısınız.
[/SIZE]

Üst Alt