Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim hakkı elde ettim. Emeklilikte yeni rapor istenecek mi?

mehmetyılmaz bulnes ve forsa arkaşlarımız

arkadşlr hepinize hayırlı ugurlu olsun emekliliginiz mehmet yılmaz bulnes ve forsa kaderşimiz iyi günlerde harcamak nasip olur inşallah emekli maaşlarınızı şöyle bir derin offffffff çekip rahatlayın artık bence :) hepinizinde işlemleriniz olmuş bitmiştir müracat tarihinizi takip eden ay başı itibariyle maaşlarınız çalışmıştır eminimki sizlere topluca ilk maaşınızla verilecektirr bence siz artık emeklilik sonrası planlarınızı yapın hepinizin adına çok ama çok sevindim NOT : BU ARADA BENDE GEÇEN AY İLK MAAAŞIMI ALDIM YANİ SİZİNLE AYNI MÜCADELEYİ BENDE VERDİM :) Bİ NEVİ DAVA ARKADAŞLARIYIZ SİZİNLEE DARISI DİYER TÜM HAK EDEN ENGELLİ ARKADAŞLARIMIZA OLSUNN

Çok teşekkürler nazisam arkadaşım.
İnşallah hayırlısı olur.

Nazisam iyi dilek lerin için teşekürler. Allh sanada güle güle ve saglık ile emekli paranı yedirmeyi nasip etsin işallah..

Merhaba Arkadaşlar,

Dün Pendik SGK'ya şirketin işi için giden arkadaşım benim emekliliğimi sordu.
Oradaki bayan demiş ki işlemleri tamamlandı, buradan gönderildi dedi.
Ne zaman sonuçlanır deyince bizim arkadaş, oradaki bayan 1 ay içinde demiş.
Sanırım bana posta göndermişlerdir diye tahmin ediyorduk ama sanırım bunlar merkeze (artık Ankara'mıdır İstanbul'mudur) göndermişler sanırım.
Çünkü şu ana kadar ne posta geldi ne de e-devlette bir gelişme var.
Bu gidişle sanırım maaşımızı ocakta 3 aylık birden alacağız :)

bulentbey artık ıslemler ankaradaolmuyor burda oluyor sana bır tavsıyem olacak tahsısnumaranla dosyana bakan memura sor maasını ogrenırsın tellebıle ogrenırsın

Günaydın Arkadaşlar,
Biraz önce www.turkiye.gov.tr den baktım.
4a emeklilik kaydı aşağıdaki gibidir.

4A Emekli Kaydı Bilgileriniz:
Ad: BÜLENT
Tahsis Kodu:2100
Aylık/Gelir Durumu:Aylık/Gelir ödenmektedir.
Aylık/Gelir Türü: Yaşlılık Aylığı

4A Emekli Aylık Bilgileriniz:
Ad: BÜLENT
Doğum Tarihi:1972
Aylık Başlangıç Tarihi: 01.11.2011
Durum Kodu-Aylık Bağlama Oranı: 53.00
Göstergesi: 14175
Hisse Oranı: 1/1
Sigortalının En Son Çalıştığı Sektör: Özel
Aylık Tutarı: TL
Birikmiş Aylık Tutarı: TL
Ek Ödeme Tutarı: TL
Kesinti Tutarı: TL

Aylık ve diğer tutarlar daha belli değil. Ama aylık bağlanma oranı 53 ve gösterge 14175. Sanırım Uğur bey bu konuda araştırma yapacağım diyordu. Bizleri de aydınlatırmısınız?

Hayırlı olsun abi emekli olmuşsun bir kaç gün içerisin de emekli maaşın ve biriken paran da yazılır.

Sağolasın İlker arkadaşım,Allah razı olsun. Bu noktaya gelene kadar ki mecrada beni yalnız bırakmaman taaa Mersin'den Firdevs hanım ile tanışmama vesile olup yardımları sayesinde işlemleri başlatabilmem,her şey için çok teşekkürler.
Firdevs hanıma çok teşekkürler.
Uğur Bey olsun, Mehmet Bey olsun, Ercan Bey olsun daha adını sayamadım tüm gönül dostlarıma selamlar, hepinizden Allah razı olsun.
İnanın bu forum yer yer dert ortağım, yer yer ansiklopedim, yer yer sevinç kaynağım oldu.

bulnes kardeş hayırlı uğurlu olsun ALLAH emekli maaşını sevdiklerinle yemeyi nasip etsin

hayırlı olsun bulnes arkadaşım darısı bizlerin başına :)

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler, Allah razı olsun hepinizden. Bekleyen arkadaşlarımızında darısı başına....

Hayırlı olsun yeniden, sağlıklı mutlu ve uzun yıllar ailen ve sevdiklerinle harcaman dileği ile :)

Teşekkürler erşin arkadaşım, sağolasınız.

bulnes

söylenecek tek kelime hayırlı ugurlu olsun allah güle güle harcamak nasip etsin çok ama çok sevindik sesnin adına bulnes :)

hayırlı olsun bulenbey ailenızle mutluyemenızı nasıp etsın ulent bey bırsey sorucaktım toplam kazancınız kactır onagore maasını ogrenebılırız sgk toplam kazancı dıkkate alıyor toplam gun kazanca bakmıyo ornegın benım gunsayım 4560 gun toplamkazancımsa 71mılyon baglanan maassa 646tl dır ekodemeyle 714tl alıyorum sende onagore hesapyapalabılırsın sgk toplamkazanca bakıyor tekrar hayırlıolsun aramıza hosgeldın

rica ederim bülent bey canınızı sıkmayın en kısa zamanda sonuçlanır herşey..

bugün benim de bekli oldu sizede hayırlı olsun Bülent bey..

bulnes;

Sevgili Bülent Bey,
Çok şükür :) :) sizin de mutlu gününüze kavuştuk.Abi, oranların neredeyse benımle aynı.Ben araştırmıştım ama bişe bulamamıştım.Ama benım maası gozonune alınca sanırım çok yakın olacak inşallah..Zaaten bu bilgiler girdiğine göre en geç 1 haftaya evrak elinize geçer..Zaten benım elıme evrak da www.türkiye.gov.tr de görünmeden geçti.Ama şu an sistemde birikmişim, ek ödemem net maaşım tamamı görünüyor.Ama maaşı 23 ünde alacağım.Tamamını.. :) Haydi hayırlısı ama maalesef bu maaşa yetişlmez sanırım.Zaten ozamanda yazmıştım bilerek yapıorlar.Toplu olarak verıorlar ama 1,5 ay da kullanmıs oluyorlar..Neyse hayırlısı bunda da şükür :)
Hayırlı haberlerin devamını beklıyoruz... :)
Görüşmek üzere..
Sevgi ve selamlar...

Merhaba arkadaşlar, şu an itibariyle hala herhangi bir gelişme yoktur.
Ne e-devlet sitesinde ne de posta olarak.
Hala maaş belli değil. Hala ne zaman alacağımda belli değil.
Pendik SGK dan çıktı onu biliyoruz.
Bu durumu telefonla sorabileceğimiz bir yer var mı?

bulnes;

Sevgili Bülent Bey,
Ben daha önce de yazmıştım size, bilerek yapıyorlar, maaş ödeme dönemi geçsin , yanı ayın 26-27 si olsun bak göreceksin sistemde, benım de o ay ödeme yapmamak için baya gec gırdıler ama maaş ödeme bitti yanı o ay almayacagımız kjesınlesınc bılgılerı gırdıler..MAalesef öyle .. Ben mesela bugun ıtıbarı ıle bırıkmıslerım ıle maaşımı aldım çok sukur....!!! :) darısı cümlemizin başşına bu günleri de gördük.Bülent kardeşim merak etme Allahın ıznı ıle bırıkmıslerın ıle Onumuzdekı ay alırsın ınsallah maaşını.. 2-3 gün içinde de tahmınımce pazartesı gununden sonra ınsallah bılgılerı gorursun de rahatlarsın.. Görüşmek üere.. Selamlar..

Çok teşekkürler Uğur Bey, yazdıklarınız ne bileyim içime su serpiyor işte.
Bu arada maaşınız hayırlı uğurlu olsun.

Elbette Bülent Bey,
aynı şeyleri mide kramplarını bende yaşadığım için :) :) çok çok iyi anlıyorum sizi..Hayırlı haberlerıınızı beklıyoruz ınsallah.. Ayrıca da çok teşekkürler..

bulentbey pendık sgk dan telle ogrenırsın 491 90 47 dailıise 199 dan ogrenırsın bende burdan ogrendım maasını ogrenırsın sıcıl veya tcle

Merhaba,herkese günaydın, iyi haftalar arkadaşlar.
Bugün işe gelir gelmez durumuma bakayım dedim ve aşağıdaki durumu gördüm.
22 Aralık Perşembe günü bana gönderilmek üzere postaya verilmiştir sonucu çıkarıyorum ben artık.

EVRAK BİLGİLERİ
VARİDE NO:[FONT=Verdana]20.009.506[/FONT]VARİDE TARİHİ:[FONT=Verdana]25.10.2011[/FONT]
GELDİĞİ YER[FONT=Verdana]SİGORTALI[/FONT]T.C. KİMLİK NO
SİCİL NO:TAHSİS NO:
ADI:[FONT=Verdana]BÜLENT[/FONT]SOYADI:
EVRAK NO:EVRAK TARİHİ:[FONT=Verdana]25.10.2011[/FONT]
EK SAYISI:[FONT=Verdana]0[/FONT]GİZLİ:[FONT=Verdana]Hayır[/FONT]
GELİŞ ŞEKLİ:[FONT=Verdana]ELDEN[/FONT]GELİŞ NUMARASI:
KONUSU:[FONT=Verdana]EMEKLILIK TALEBI[/FONT]

[SIZE=-1][FONT=Times New Roman]
[FONT=Verdana]1[/FONT][FONT=Verdana]25.10.2011[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM PENDİK SGM EMEKLİLİK İŞLEMLERİ TAHSİS 1 SERVİSİ[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]2[/FONT][FONT=Verdana]27.10.2011[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM PENDİK SGM EMEKLİLİK İŞLEMLERİ TAHSİS 1 SERVİSİ[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]3[/FONT][FONT=Verdana]22.12.2011[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM PENDİK SGM GİDEN EVRAK SERVİSİ[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]4[/FONT][FONT=Verdana]22.12.2011[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM PENDİK SGM GİDEN EVRAK SERVİSİ[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]5[/FONT][FONT=Verdana]22.12.2011[/FONT][FONT=Verdana]ŞAHIS[/FONT][FONT=Verdana]TAAHHÜTSÜZ GÖN. ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]6[/FONT][FONT=Verdana]22.12.2011[/FONT][FONT=Verdana]ŞAHIS[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]7[/FONT][FONT=Verdana]EVRAK KAPANDI..[/FONT]

[/FONT]
[/SIZE]

Günaydınlar.. :)
Eveeeeet Bülent Bey.. bu gün kesin elinize ulaşır 22 sinde cıkardılarsa 23 unde kargoya verılmıştir.HAfta sonu diye bu güne kalmıştır.HAydi hayırlısı , bugün gün içerisinde hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..Şimdiden hayırlı olsun :)

Çok teşekkürler Uğur Bey, hayırlısı olur inşallah.
Gelir gelmez sonuçları sizlerle paylaşacağım.

Merhaba Uğur Bey,

Malesef hala bir gelişme yok. Bekliyoruz mecburen.

Üst Alt