Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vergi indirim müracaatı yaptım. Sonuç ne zaman gelir?
kumsaati arkadasim sen gaha cok yeni göndermissin benimki 80 gün oldu daha isleme alinmamis sen daha cok bekleyeceksin dervis misali allah sabirlar bersin daha 1.3.2013 de gelen dosyalar inceleniyor
Slm arkadaşlar ben 05.02.2013 tarihinde izmir vergi dairesine sakatlık indirim belgesi için başvurdum. başvurmadan önce %46 özürlü raporum ve özürlü kartım vardı raporumun aslını bulamadığım için 05.02.2013 tarihinde beni tam teşeküllü hastaneye sevk edildim ve bu sefer %60 özürlü ve süresizdr raporu verdiler . 26.02.2013 tarihinde ankara maliye bakanlığına göderildiğini öğrendim ve 01.07.2013 tarihinde izmir vergi dairesine gittiğimde ise 3.üncü aylar gelmeye başladı dediler ama benim anlamadiğim ben 2.ay başvurmuştum önce 2. aylarda başvurulan dosyaların gelmesi gerekmıyormu ..
bana bu konu hakkın da yardım ederseniz çok minnettar kalırım .
cevap için teşekür ederim bülent abi bu kadar süre geçmesi normal mı yani normal ise ne kadar daha beklemem gerekiyor ve sizin verdiğiniz ankara maliye sakatlık indirimi takip numaraları cevap vermiyor ...
şimdiden teşekür ederim..
saygılar
ben yılbaşından hemen sonra başvurmuştum. hastaneye sevk ettiler ve hastanede sonucu direk vergi dairesine yolladı vs. sonuç olarak rapor elime daha birkaç gün önce ancak ulaştı. aradığımda haziran 14 ü gibi postaya verilmiş dediler. sadece posta süreci bile 1.5 aya yakın sürdü.
geldi geldiiii vergi indirim belgesi %60 olan raporumu %46 olarak onaylanmış durumda birde bana baş vurduğun tarihten itibaren geçerli dediler fakat sgk ya gittiğimde ben ne kadar maaş alırım diye sorduğumda ise cevap vermiyorlar bunu nasıl öğrenebilirim bu konu hakkında yardım talep ediyorum lütfen iyi çalışmalar herkese...
28 şubat tarihli %41 raporumu bulunduğum ilçenin maliyesine verdikten 4 ay sonra ulaştığım ankara rapor bölümü 30 mayıs tarihinde raporun elimize ulaşmış ama sonuç göremiyorum diye bilgilendirildim, hala beklemedeyim sizce ne zaman öğrenebilirim raporun sonucunu, buradaki maliye daha acele etme diyor gelir gelir diyor )
astellas kardeş benim vergi indirim belgesi izmir merkezde oturduğum halde 6,5 ayda geldi ve 8 aydır bekleyenlerin olduğunu öğrenince şaşkınlığımı gideremedim desem yalan olur .. ama sen 1 ay daha bekle eninde sonunda gelecek bu meret belge ama sen gene yöneticimiz bülent beye sor bülent bey daha uzman bu konularda..
sana iyi şanslar kardeş...
arkadaşlar forumda bazı arkadaşllar ankaraya bartık raporlar gitmeyecek direk il içinde vergi dairesi indirim verecek dedidogrumudur acaba ben buğün verghi dairesine arkadaşa sordum yok öyle bişey yine ankraya gidiyor denildi oysaki 31 03.2013 resmi gazetede yayınlanmış gi,tmeyecek diyorlardı bilginiz varsa verirsneiz sevinirim ona göre muracaatımı yapayım arkadaşlar
arkadaşlar bir de öğrenmek istediğim bişey var. diyelim %4o vergi indirimnden yararlanmaya hak kazandım, asgari ücretli birisiyim, maaşıma ne kadar bi yansıma olur?
0 312 415 32 02-03-04-05-06-07 ben bu güne kadar sadece 415 32 07 den bir bayanla görüştüm daha mayıs ayının raporlarına yeni başladılar diyor başkada bir şey demiyor.
0312 415 32 07 bende bu numaraya ulaştım ben santralım diyor ve bilgi vermiyor. başka numaraları yönlendiriyorlar ama verdiği numaraların hiçbiri cevap vermiyor...
benim ortapetik engelim biraz daha geç geliyormuş. nisanda Ankara"daydı raporum nasıh haber alıcaz bilmiyorum.önceden bi telefona bakarlardı. artık oda yok...
engelliniz nedir. bir seneyide geçmiş. bence bukadar uzun sürceğini düşünmüyorum. belgeleriniz kaybolmuş olabilir mi? araştırın bence istanbul vergi dairesine sorun...
arkadaşlar biraz önce 0 312 415 31 84 numarasından bir bayan çıktı kurulda ortopedi doktorumuz yoktu yeni geldiği için yaklaşık bir ay sonra tekrar arayın dediler arkadaş ne ankaraymış bee...
11.05.2013 te teslim ettiğim evraklarım 05.11.2013 de ist vergi dairesine ulaşmış.
arkadaşlar evrakım İstanbul vergi dairesine eviss e ulaşmış onlarda bağlı bulunduğum ilçe vergi dairesine dün göndermişler ama ellerine daha geçmemiş sonucu maalesef öğrenemiyorum eviss den de takip numaramı girmeme rağmen bir bilgi çıkmıyor sizce neden kaynaklanır?