Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim müracaatı yaptım. Sonuç ne zaman gelir?

bülent bey öncelikle iyi günler dilerim benimde size iki sorum olacak bakanlıga vergi indiriminden yararlanmak için başvurmuştum bakanlıgın internet sitesinden 03.09.2015 tarihinde dereceye girdiniz diyor rapor adresinize gönderildi diyor bunun elime ulaşması kaçgünü bulur ve ulaştıktan sonra izlemem gereken yol nedir yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Vergi indirim belgesi is yerinize gelecek..geldikten sonra bir ornegini alip saklayin.daha sonra sgk ya giderek emeklilik islemlerinizi başlatın.yaklasik 3-4 ay sonrada bir sorun yoksa emekliliginiz hallolmus olur.

Arkadaşlar bu verilen numaraların hiç biri cvp vermiyor yokmu bu telefonların başında adam

Postaya verilmiş belge beklemeden ankardan elden vergi inidirimi belgesini alabiliyormuyuz

OturanBoğa başkan benim anlamadigim ilçedeki Maliye memurlar sadece rapor yeterli dedi rapor aldı başka bişeye gerek yok dedi ben anlamadim inşallah boşu boşuna 1 2 ay bekletmezler...

Selam vergi indirimim yüzde59 olRK kAbul edilmiş hiç indirmemişler şimdi merak ettigim emekli olacagım zaman ne yapıcam yine rapor çıkarmam gerekiyormu nasıl bir yol izlemem gerekir

Kutlay30
Eger süreli değilse tekrar rapor almana gerek yok vergi indirimi belgene sahip olmalısın o belgeyle emekliliğe başvuru yapacaksın
Ayrıca senin vergi indirimi kaç günde tamamlandi kardeşim

Bende yapmıştım 5 yada 6 ay sürüyor

Bende vergi indirim belgesi için başvuru yaptım yüzde 88 rapor vermişler is yeri de SGK ya bildirim yapmış fakat benim erken emekli olma şansım varmı yoksa ben ayrı mı başvuru yapmam lazım
OturanBoğa

OturanBoğa mrb abi ben vergi indirimi icin basvurdum raporum % 50 subat 2016 tarihli oranı düşer mi düşerse memuriyete bi sey olur mu bilgi verirseniz sevinirim

İki ayda ama evrak elime geçmedi telefonla öğrendim

Bu numara direk hat ne zaman ararsanız ögrene bilirsiniz0312 415 32 05

Güncel bilgi:Geçen gün başvurdum 5 ay sonra iş yerinize gönderilir dediler.

Rapor tarihiniz kaç

Sugaremro

Merhaba sizin rapor tarihi hangi yıl eski raporla başvuru yapan arkadaşlar sorun yaşıyormu 05325478136 bilgi verirseniz cok memun olurum

NİKURA

Merhaba,Benim raporum yeni.Mayıs tarihli raporumla başvuru yaptım.Başvuruda bulunalu 1 ay oldu.Bayramdan önce Ankara yı aradım.Daha sisteme bir şey düşmemiş dediler.Sanırım temmuz ayı içerisinde netice belli olur.elime ulaşması da 3 ayı bulur diye tahmin ediyorum.Vergi indirim belgesi elime ulaştığında bütün süreci tarihleri ile birlikte yazacağım.

Teşekkur ederim benim ve benim gibi binlerce engelli eski raporla vergi indirimine başvurusu kabul edilmiyor yeni rapor almamız gerektiğini ifade ediyor vergi dairesindeki kıral memurlar bana kanun gösterin eski raporlar gecersizdir diye onuda gösteremiyoz devletimiz yeni kanun çıkartarak vergi indiorm belgesini kaldırmalı

40 la giden raporum 40 la onaylanmış

Raporum 40 lagitti vergiindirimine 40 la sürekli olarak geldi hastaneden

Raporu kendim almıştım istihdam için herkese tşk ediyorum

Son düzenleme:
s.a hayırlı olsun vergi indiriminden şu tarihten itibaren yararlana bilir yazan sayfada sürekli ibaresi varmı?sürekli ibaresi nerede yazıyor

Bende sürekli ve %55 rapor ile vergi indirimi için bugün evrakları teslim ettim
Hadi hayırlısı umarım uzun sürmez

İstanbul vergidairesine gitim memura sordum vergiindirimim onaylanmışmı diye evet dedi 40la bende sordum sürelimi süreklimi diye sürekli dedi iş yerinize göndercezdedi yalan söylememiştir inşallah hayırlısı

Herkese Merhaba;

Bende Vergi İndirim yazısı için yaşadığım süreci özetlemek isterim.

- Spinal Müscüler Atrofi Tip 3 hastasıyım.
- 1999 yılında sürekli ibaresiyle almış olduğum % 45 oranında raporum var.
- Bu raporla ilk defa, 2004 yılında Maliye'ye başvurarak Vergi İndiriminden yararlandım.
- Su an 2004 yılında vergi indiri aldığım işyerinden farklı bir işyerinde çalışıyorum.
- 05 Haziran 2017 tarihinde emekli olmaya karar verdim. Yeniiden Vergi İndirim yazısı için İstanbul Vergi Dairesi Mükellef Grup Başkanlığına başvurdum.
- Daha önceden Vergi İndirimi aldığım için raporun yeniden Gelir İdaresi Başkanlığı Merkez Sağlık Kuruluna gönderilmeyeceği söylendi.
- 6 Temmuz da başvurum EVİSS de göründü ve işyerimin bağlı bulunduğu Büyük Mükellefler VD iletildi.
- Vergi İndirim yazım 17 Temmuz 2107 tarihinde işyerime ulaştı.
- Vergi İndirim yazısı ile SGK ya gittim, Emekli olacağım söylendi.

Kısmet olursa, önümüzdeki aylarda SGK ya dilekçe verip, emekli olacağım.

bugün tam 90 gün oldu rapordan ses seda yok

arkadaslar rapor oranları düşen engelli arkadaslarımız için face de vergi indirimi magdurları adında gurup kurduk üye olursanız seviniriz

maliyeden ses yok ilk vergi indirimini 1 yıllık almıştım süresi bitti ikinci vergi indirimi için müracaat ettim bugün tam 90 gün oldu

Merhaba ben dosya numarami bilmiyorum ayri ca nereyi arayacağım bilgi verebikirmisiniz

Üst Alt