Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim müracaatı yaptım. Sonuç ne zaman gelir?

2 yillik rapor
2020 tekrar heyete giricem .
Henuz maas almadim. Emellilik dilekcesini 14 aralikra verdim

10/03/2018 de Ankara'ya evraklar gönderilmiş daha cevap gelmedi

Raporumu 10/03/2018 tarihinde gonderdiniz ? Vergi indiriminden yararlanmak icin ? Raporunuz surekli mi ?

Cok uzun zaman olmus gondereli.evraklaribn takibini yapacak yer yok mu ?

Hayırlı olsun bende ekimde gönderdim oranım %84-2yıl süreli. Sizin rapor oranı kaç ayrıca sigorta girişiniz hangi yıl.

Merhaba . Ms hastasiyim . Rapor oranim %74
Sigorta guris 1996

Merhabalar şizofreni hastasıyım yüzde 81 raporum var sigorta girişim 1998 sigorta günüm 5850 vergi indirimi için başvuruda bulundum emekli olabilirmiyim olursam kaç para maaş alırım sigortam asgari ücretten yatıyor

Evet emekli olabilirsiniz. Vergi dairesine heyet raporunuzu vermeniz ve oradan gelecek kagittan sonra sgk ya basvurarak emekli olabilirsiniz. Maasin ne kadar olacagiyla ilgili de irsey soyleyemem
Iyi aksamlar

Arkadaşlar engelli derecesi nin onaylanıp onaylanmadığını hangi tel nodan öğrenebilirim rica etsem bilgi verirmisiniz

Allah aşkına biri cevap versin mayis 5 inde vergi indirimi muracaat ettim ve Ankara ya gönderildi 10.ayda eksik evrak oda (sft )tamamladim kasim 28.inde tekrar Ankara'ya gitti sonuc hala yok Allah korkusu yok bunlarda bu insanlar ne yer ne icer dusuncesi asla yok devletimiz güçlü diyorum yazdim cevap yok ankara saglik kurulu telefonlari otomatik olarak ertelenmeye alinmis cevap yok acmiyirlar ben bu ulkenin evladiyim benim atalarım bu topraklarda savasmis can vermis vallahi billahi intihar boyle hasil oluyor ne yapacagimi şaşırdım Suriyeliler kadar anlam taşımıyorum vs umudum kırıldı vesselam

Acarlar mı deneyecegim yarin

Merhaba
Öncelikle sizin durumunuz gerçekten üzücü.umarim en yakın zamanda sonuca kavuşur.
Benim cevabın gelmesi 4 ay sürdü.
Ağustosta gönderdim.cevap aralık ayında geldi.
2 yıl süreli.
Umarım sizinki de en yakın zamanda gelir
Iyi aksamlar

Teşekkür ederim

Teşekkür ederim

Ben bu ulkenin evladiyim üzüldüğüm nokta bu bir devlet vatandaşının aç yada tok olduğunu bilmiyorsa o devlet hicbir anlam taşımaz 8 ay bir sonuca varilmazmi dunyada boyle bir sistem yoktur engellisine zulüm yapan cumhurbaşkanlığı bu ise bir çözüm bulmali ben bir isyanın sesiyim bu konuda ben kendi istegimle engelli olmadim ben prim odedim hak edişimi istiyorum ankara saglik kuruluna bir sozum var keyfiniz ne zaman gelecek telefonleriniz engelliye ne zaman açılacak bir engelliye alo demek tc sini alip bilgi vermek cokmu zor bütün bu iste sorumlu kim varsa Allah için göreve davwt ediyorum...

Arkadaşlar benim raporumda 03.07.2020 tarihinde gönderildi. Hala beklemedeyim. Benide Ankara'dan sonuç bekleyenlere ekleyebilirmisiniz. teşekkürler

Üst Alt