Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi İndirim Süreci konusunda güncel bilgi

Arkadaşlar ,bugün Ankara'yı aradım ve raporumun % 43 olarak onaylandığı haberini aldım.

Meğerse Haydarpaşa Numune son anda heyette boyun fıtığı için % 8 oran vermiş:)

İtirazlarım son anda da olsa işe yaramış:)

Hayırlı olsun. Sürecin olumlu sonuçlanmasına sevindim

arkadaşlar ben vergi indirimine bir hafta önce başvurdum raporum yaklaşik iki aylık benden tekrar rapor istenmedi ayrıca evraklar artık ankaraya gitmiyormuş kendi ilimizde onaylanıyormuş öyle dediler izmirde bitiyormuş iş

Bülent Bey, teşekkürler.Aslında hala inanamıyorum.Yazıyı elimde görene kadarda tedirginim.Bankanın insan kaynaklarına ulaşır ulaşmaz dilekçemi vereceğim.

Benim merak ettiğim bir husuta rapor ankaradan onaylaıp geldi iş veren maaşa yansıttı sgk ya herhangi bir bildirim yada evrak götürmek gerekiyorumu emeklilik zamanı geldiğindemi işlemleri yapıcaz yoksa?

SGK ya evrak gönderilmiyor.Emeklilik dilekçesi verildiğinde SGK defterdarlık veya vergi dairesine vergi indirimini teyit etmek için yazışıyor.

Bugün vergi dairesine gittim.28 Eylülde Ankaradan gönderilen onay yazısı kayıtlarda hala gözükmüyor.Ağustos ayından beri çok büyük yoğunluk olduğundan postaların çoğu açılamamış.Sanırım aralık ayında emeklilik talebinde bulunabilcem.

reis3542;

kardeş benim raporu 2010 da aldım.sürekli rapor ve oranı s.memur olarak atandım inşallah bendende yenisini istemezler yarın kayıt işlemlerini yapacağm.raporun aslınımı verdin yoksa noter onaylı aslı gibidirini mi verdin

Hasan bey
hayırlı olsun sonunda başardınız demek eea sabrın sonunu gördünüz demek.
ancak bu arada sinirleriniz bayağı yıprandı bunuda rapora ekletseydiniz :)
tekrar hayırlı olsun.. Selamlar

Sağolun.Hala yazının ulaşmasını bekliyorum.Benim Şansıma vergi dairesi Ankaradan gelen yazımı Kayb etmiş.Yeniden istedik gelmesini bekliyorum.

reis3542;
evet doğru.

ben bu ay ,16 yıl önce almış olduğum rapor ile vergi indiriminden faydalanmaya başlayacağım.evrağın ankaraya gitmesine gerek yok.

Sakatlık indiriminden yararlanmak için genel uygulama ilgilinin rapor almak üzere gerekli belgelerle ilgili müdürlüğe başvurması, ilgili müdürlükçe hastaneye sevk edilerek rapor aldırılması olmakla birlikte; vatandaşların mağdur edilmemesi için diğer kurumların sevki sonucu aldıkları raporlarla (rapor aslı veya noter onaylı) ve gerekli diğer belgelerle birlikte ilgili Müdürlüklere başvurabilmelerine imkan sağlamaktadır. Bu uygulama ile kişiler yeniden rapor alma külfetinden kurtarılmaktadır

merhabalar arkadaşlar, bende sakatlık vergi indiriminden yararlanmak için dün vergi dairesine başvuru yaptım. beni sağlık raporumu yenilemem için hastaneye sevk ettiler, hastanede sağlık kuruluna girmem için bana mart ayına gün verdiler. bu kadar uzun sürmesi rapor yenilemede normal mi? ben %90 oranında sürekli rapora sahibim. yardım edebilir misiniz?

BAB-I ALi Büyük şehirlerdeki hasta yoğunluğundan mütevellid malesefki uygulama bu şekilde olabiliyor, fakat sizin eski raporunuzun olması, sıfırdan rapor çıkartanlar gibi ölümüne mücadele etmeden en kısasından fazla irdelenmeden yeni raporunuzu çıkartırsınız, neredenmi biliyorum? damdan düşenin halini damdan düşen bilir :)

NOT:Hangi Hast sefk edildiniz?

KARTAL YAVUZ SELİM. bana da bu kadar uzun süre abartılı geldi. dediğiniz gibi elimde süresiz aynı hastaneden alınmış raporum var. yani sonuç olarak bekleyeceğiz?

Son durumu buraya yazmamışım.1 Aralık itibariyle emekli olarak bankadan ayrıldım :) Darısı bu iş için çaba sarfeden herkesin başına :)

hayırlı olsun anakin darısı bızım basımıza ınş.

ümit kardeş adaş bu verdğin link e giriyorum tc ve soyadımı yazıyorum bir sonuç çıkmıyor aynı sayfa geliyor yine

hey yavrum hey sene 2004 kasım ayı muracat ettım vergı ınrımıne 03 2005 yılında rapor geldı sene 2012 rahatsızlıgım artı dıye tekrar vergı dairesıne muracat ettım aralık ayında 2013 04 oldu halen bır tık yok soruyorum ben bu kurmuma 2005 yılından bu yana hıcmı bı ilerleme olmadı o yıllarda dogan cocuklar okullu oldu heyyy malıye öldünüzmü bee nedır bu tembellık yazıklar olsun bı gram ılerlemedınız evraklar elımde 2005 2013

ilk rapor tarıhım 2004 2005 sonuc 4 ayda geldı ıkıncı baş vuruşum 2012 aralık 2013 nısan ayı hesap edın daha sonuc falan yok yok

Üst Alt