Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi başvurum ne kadar zamanda sonuçlanır?

%46 5 yıl süreli raporumu Ankara merkez sağlık kurulu sürekli olarak onaylamış. İşyerimin merkezi İstanbul'da İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığına gönderilmiş. Yaklaşık 1 ay için de işyerine tebliğ olur mu?

14ramazan..öncelikle hayırlı olsun darısı bizim başımıza:)...vergi dairesine geldiyse bir telefon aç gelip alabilirmiyim elden diye beklemene bile gerek kalmayabilir bir şansını dene derim..

Evisten takip edebilirsiniz arkadaşlar sizin gidip almanıza bile gerek yok işyerinin mail adresine tebligat yollanıyor zaten sizin yapacağınız bir şey yok

Uygulamaya koyarlarsa vergi dilimine de girmezsiniz zaten maaşınız asgari ücretin üstünde alıyorsanız eger

bugün ankara ya uzun aramalardan sonra nihayet ulaştım,raporumun yüzde 57 ile sürekli onaylandığını 31 temmuz itibari ile istanbul vergi dairesine gönderildiğini öğrendim..ben erken emeklilik için başvurmuştum(beyin kanaması)kendim vergi dairesine gidip elden alsam işlemlere başlasam verirlermi acaba..tabi bayramdan sonra?

OturanBoğa...abi sen daha evvel de demiştin işyerine postalanmayı beklemenize gerek yok öğrendiğiniz andan itibaren gidip işlemlere başlayabilirsiniz diye...yalnız ben telefon la öğrendim sadece eviss de falan gözükmüyo..eviss e düşüp sistem de gözükmesinimi bekleyeyim?...teşekkürler..

Evisten raporunun: Sonuçlandı İşverene Bildirilmek Üzere İlçe Vergi Dairesine Gönderildi yazısının gelmesini bekle

deathless
mrb hayırlı olsun
vergi indiriminiz onaylanmış ancak ankara sonucu
İstanbul a göndermesi ve eviss yansıması lazım işlemler
Sonuçlandı diye daha sonra sgk gidip baş vura bilirsiniz emeklilik için tüm şartlarınız oluşmuş ise eğer.

@tayfun01...teşekkürler dediğiniz gibi eviss e yansımadan sistemde gözükmeden hiç bir işlem olmuyormuş emeklilik ile ilgili..

@umut2135...teşekkürler umut bey ...4a sgk 1988 giriş 5676 primim var..14 aydır raporluydum beyin kanamasından dolayı iş göremez parası almıştım o süredir...sadece telefondan öğrendim yüzde 57 ile onaylandığını, ama işte resmi bir şekilde görmeyince sistemde açıkçası inanasım gelmiyor,acaba görevli yanlışmı gördü vs..diye:)....herkes için en hayırlısı olsun inş.

deathless içini ferah tut görevli yanlış bilgi vermez
15/20 güne sistemde görülür sonuç.

Benim 95 günde geldi ama sürekli aradım eğer istanbulsa eviss Ten takip yada (0312)415.32.17 sık sık ara çok sancılı bir süreç

Minikmert...haklısın..özellikle istanbul nüfusundan dolayı daha da bir sancılı süreç maalesef...aradım şansıma düştü ve yüzde 57 ile onaylandığını sürekli olduğunu 31 temmuzda da gönderildiğini söyledi...bakalım sistemde gözükmesini bekliyorum...sen emekli oldunmu bu arada erken emeklilikmi hastalık neydi ne oran aldın?

Sgk da bekliyorum 09.07.2018 verdim dilekçeyi Bayram Seyran derken tip2 diyabet hipertansiyon

Benim ilk başvuum üzerinden 5 ayı geçti evis te hala rapor bakanlıktan onay bekliyor yazıyor.
19 mart vergi dairesine başvuru ve sevk
6 nisan saglık kuruluna girme
4 haziran hastanenin raporu göndermesi.
12 temmuz rapor bakanlıga gonderıldı onay bekliyor.

5 ayı geçti yapabilecegım bir şey varmı.Evisste guncellememiş olabilirmi?

marvimarvi...süreyi 5 ay olarak hesaplama...raporun bakanlığa gönderilme tarihinden hesapla,seninki 12 temmuz benimki 1 haziran gönderilme tarihi ben halen bekliyorum...benimkini eylül başı gibi bekliyorum hayırlısıyla.

hastaneden çıkması 3 ayı buldu neredeyse.Bakanlıktan yazı direk işyerimemi yoksa il ilçe vergi dairesine mi geliyor .

Bende bekliyorum bu şekilde.

11.07.2018 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor

ben telefonla öğrendim sonucu yüzde 57 ile onaylanmış..sisteme düşmesini bekliyorum işlemlere başlamak için.

işyerine tebliğ veya rapor aslı gelmeden kendimiz alabiliyormuyuz vergi dairesinden,sgk emeklilik işlerini hızlandırmak adına?

Eviss te bu şekilde benim.Daha önceki tarihlerde ankara ya gitmi ve hala bekleyen varmı.Herkes son durumunu yazabilirmi?

12.07.2018 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor.

arkadaşlar bugün eviss de yüzde 57 ile dereceye girdiğimi öğrendim...darısı tüm bekleyenlerin başına:)

bilgi açısından:2 mayıs heyet,1 haziran bakanlığa gönderildi ibaresi ve bugün 7 eylül dereceye girdiniz ibaresi..

Raporu hazıran sonu temmuz başı ankara ya gönderilmiş olanların durumu nedir acaba? işyerine e posta gelen varmı?

Haziran başında rapor aldım. Haziran son haftası raporumla Gebze vergi dairesine başvurdum. Geçen hafta kuruldan geçtiğini öğrendim. 28 eylülde sonucu Gebze'ye gönderdiklerini söylediler.Yani 6.aydaki başvurular daha yeni sonuçlanmaya başladı.

kaann41

Evet işler iyice yavaşladı. Bende temmuz başı verdim bekliyorum.
Vergi dairesine raporun haricinde bir evrak verdiniz mi?

işyerinden çalıştığıma dair yazı, kimlik fotokopisi vermiştim. bir de orada işyeri bilgilerini içeren bir dilekçe doldurmuştum. başka bir evrak verdiğimi hatırlamıyorum.

kaann41

Hastaneden aldığınız rapor ile beraber, bazı arkadaşlar tahlilleri, filimleri vs. evrakları da vermemiz lazım dediler o yüzden soruyorum. İşleminiz sonuçlandığı için... Eksik evrak geri dönüşü oldu mu?

Küre-i Arz

Kusura bakmayın uzun süredir giremedim. Eksik evrak geri dönüşü olmadı. İşitme engelli olduğum için sadece odyo testi yaptılar. Aldığım raporun yanında odyo sonucunu vermediler bana. Ama başka rahatsızlıklarda belki ekstra şeyler isteyebilirler.

Benım durum hala boyle.Raporun Ankaraya gonderılmesı 3 ayı geçti:(

12.07.2018 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
19.03.2018 Hastaneden rapor bekleniyor

mrb arkadaşlar 2004 ten beri bakırköy ruh hastanesinde tedavi görüyorum psikotik bozukluk tanısıylada askerede gidemedim çürük verdiler şuanda hala gidip geliyorum vergi indirimi almak istiyorum ne yapmam lazım birde yüzde kaç rapor verirler

Yusufbb...öncelikle çok geçmiş olsun..hastalığın ile ilgili yüzde 40 ı geçen bir raporun olması lazım ilk önce..bir işyerinde çalışıyor olman lazım ve o şekilde vergi dairesine müracat ediyorsun raporunla birlikte, rapor ankara merkez sağlık kuruluna gidiyor orda da yüzde 40 üzeri onaylanırsa vergi indirimini alıyorsun...

Üst Alt