Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vergi indirimi başvurum ne kadar zamanda sonuçlanır?
mcar...hocam istanbul nüfusunda oldumu bu süre daha çok geçikiyor maalesef..benim ankara ya gidiş 1 haziran cevap 7 eylül dü yaklaşık 3.5 ayı bulmuştu..hocam seninki de bu aralar eli kulağındadır bence..
vergi indirimi için bas vuru yaparken ssk lı bir işe geçtim buarada dükkanım var ve bagkurluyum o durdu ssk başladı evraklarım ankaraya gitti onay bekliyor sskdan çıkarsam bagkur aktif olacak emeklilik için günüm ve yaşım tutuyor bağkurun başlaması sıkıntı olur mu.
Merhaba arkadaşlar ben 13.07.2018 tarinde heyet e girdim eviss te hastaneden rapor bekleniyor yazıyordu 28.11.2018 tarihinde heyet aldığım hastaneyi aradım rapor eksiğiniz var dedi
Ki bu arada beni arayan yok sonrasında eksiklerimi tamamladım 04.12.2018 tarihin de rapor bakanlığa gönderildi yazıyor şuan eviss te.
Yani muhakkak arada arayıp sorun geri dönüş yapmıyorlar
Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevineceğim. Ben de vergi indirimi için Ankaradan onay bekliyorum. Sonrasında emekli olmak için başvuracaktım. Ancak bu süreçte işyerim kapanacak iflas nedeniyle. Yeniden bir yerde sigortalı bir iş bulmalımıyım? Yoksa gerek yok mu?
muratayhan2018 mrb hayırlı olsun
Vergi dairesine gidin durumu izah edin size bir fotokopisini versinler vermezler ise önemli deil sgk vergi indiriminizin olduğunu belirtin onlar zaten sgk yazıp teyit ediyorlar vergi indirimi hakkanızın olup olmadığını.
muratayhan2018
gerek yok. esas olan başvuru tarihinde çalışıyor olmanız. SGK ise rapor tarihinde çalışıyor olmanıza dikkat ediyor bildiğim kadarıyla.
umut2135
Aslında bu konuda şöyle bir durum var, kişi vergi indiriminden yararlandığını beyan etmesi yeterli ama bir çok kurum bunu dikkate almayıp yararlandığını gösterir yazı örneğini ve rapor örneğini istiyor. Daha sonra teyidi alınıyor.