Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Veteriner hekimler EKPSS 2016 puanlar kaç acaba?

benım puanım 62

ama ben halen okuyorum seneye mezun olucam

Sanırım 3 kişiyiz ya sizlerin raporun da istihdam bölümü işaretli mi

Bende işaretli değil atama da bir sorun olurmu yeniden çıkartmalımıyım yardımcı olursanız sevinirim

istihdam derken? Ben raporu memur olmak veya engelli statüsünde işe girmek için şeklinde çıkartmıştım ama öyle bir şey yazmıyor.

slm arkadaşlar bende engelli veteriner hekimim puanım 70.5 inş hakkımızda hayırlısı olur başka bir arkadaşım var onun puanı da 75.5, benim ricam şu eğer hep beraber olursak bir şeyler yapabiliriz. ben memur kadrosu ile aralıkta atandım ancak veterinerliğe geçmem gerek

birde şunu diyeyim benim raporumu çıkartırken hem memur hem de veteriner hekim olarak çalışabilir şeklinde aldım. ve ayrıca vergi indiriminide eklettim size tafsiyem belgeler istenmeden önce üniversite hastanesinden bir tane kadronuza uygun rapor almanız

bende raporumu hem memur hem de veterıner hekım olarak calısabılır seklinde aldım

2016 verılerıne gore gıda ve tarım hayvancılık bakanlıgında 16 kısılık bosluk var suan

Benim 75.25

Bu arada raporda birsey belirtmekte gerek yok diye biliyorum.

ben her halükarda öyle aldım sorun olmasın diye rapor sorunum çıkmadı zaten tamam 16 boş kadro var evet ama kaçı veteriner hekim 2015 nisan atamasında 2 tane kadro açtı tercih yapan olmadı... ins 16 veteriner kadrosudur hepimiz atanırız.

Bu arada sözleşmeli vet.HEK. kadroya geçti. Onlardan ötürü yüzde 3 dilimi yükselir diye tahmin ediyorum

insallah sizler atanırsınız ben pek zannetmıyorum heppımız için hayırlısı olsun

o 16 kadroluk boşlukta zıraat muhendısı ve su urunlerı de olur buyuk bır ıhtımalle

Yani raporda istihdam işaretli olmasa yada çalışamayacağı alan boş olsa da atamada bir engel olmaz mı

Anlamadım bu olayı ben ya herkes farklı söylüyor

bence önce atanmaya bakalım raporda sorun çıksa da beklerler çünkü ben aralıkta atandım şubatta işe başladım. personel dairesini aradığımda dedikleri sizinle ilgili sorun yok eksik belgesi olanları bekliyoruz demek ki bekleniyor.

6 kişimiyiz şu an. Herkesin hakkında hayırlısı inşallah. Meraktan soruyorum engel durumunuz nedir meslektaş olarak. Mesela ben bir gözüm görmüyor ve orta derece astımım var.

talasemi majör ( akdeniz anemisi ) özür oranım %73. birde şunu söyleyeyim dilekçe hakkınızı gitmeden kullanabilirsiniz. yani yazacağınız yeri yazarken bunuda düşünün ve hakkınız bir kere ve istediğiniz il kadro derecesine bağlı.

bir kere diye bastırarak söylüyorum şuan memur kadrosunda kullandığım için hakkım yanmış olabilir. tercihlerimi hep yakına yapmak zorundayım. çünkü sadece Isparta da tedavi görüyorum.

sayı olarak 5 kişiyiz.

Arkadaslar atama ve terfi sub.başkanlığını aradım. Başkan osman bey izinde imiş başkasıyla görüştüm. Haberler kötü. ...Bu seneki alımda alım dusunulmedigini soyledi

Organize olup bakan değişmez ise ona ulaşmak lazım aklına sokmak lazım. Yoksa bu sene yaş

1600 kisi alimi biterse gorece baslarlarsa belik oradan 40 kisi daha alinir.16 bos toplam 56 ama alima niyet yok gib8

tercihler temmuz da ama kadro var mı? varsa kaç tane bilgi yok henüz. Mail attım Bakanlığa cevap yok.

Bende mail attım bakanlıktan herhangibir dönüş olmadı

meb. 250 tane ogretmen aliyor.tarim dan ses yok...tewetlere cevap yok.

nereyi aramamız gerekiyor şuan onu bile bilmiyoruz ki çok değil 6 kadro açsa yeter :(

Veteriner Hekim Memur arkadaşlardan yardım istedim haber alan olursa dönüş yapacaklar. İnşallah...

personel daire başkanlığı bilir tabi yardım etmek isterlerse

ben bimere yazdım istek olarak sizde yazın isterseniz yada twit atalım

Bakanlığımızın engelli açığı 16 kişi gözüküyor alım olur mu ne kadarı veteriner hekimi olur meçhul hayırlısı inşallah.

Veteriner teknikeri alacaklarmı ki?
Herkesin aklında bir soru var işte.
Hayırlısı olsun inşallah cümlemiz için.

D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

veteriner kadrosu acilmazsa memurlik yazan olacak mı

Üst Alt