Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Veteriner hekimler EKPSS 2016 puanlar kaç acaba?

Herkes yazar

D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seneyi beklerim ben şükür işimiz var. Normal memur maaşı düşük kalır bana.

aylık ne kadar kazanıyorsunuz bilmiyorum ama size katılıyorum. ben yeni mezun olduğum için memur kadrosuna tercih etmeye çekinmemiştim. normal memur maaşım 2300 şükür yetiyor ama kıt kanat yani. puanlarınız iyi bekleseniz de kazanırsınız.

ve bizim mesleği insan özlüyor ben gün boyun anlamakta zorlandığım belgeleri giriyorum bir hayvan ibaresi görsem mutlu olurum :( ama maalesef

arkadaslar,şu benım aradıgım yerı bır arayın ıstersenız.aynı cevabımı verecekler..bana alım calışması yok demışlerdı.KADRO VE TERFİ İŞLEMLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

0312 258 86 85 tel.sube baskanı dahılı numarası var.2445 bırde sız arayın hıç olmazsa boyle bır talep oldugunu belırtıller.bu ışler boyle oluyor.kamu oyou beklentısı olacak

Aradım şimdi 2445 yanlış aradın Osman ÖZERİ iste santralden dedi 03122873360 nolu numaradan istedim dediği şahsı o şahısta 2445 ten bi öğrenin çalışmaları onlar yapıyor diyor.
Yani anlayacağınız ben zaten maaşımı alıyorum dert senin derdin deyip sallıyorlar.
Sabredin arkadaşlar 13 Temmuz'a bişey kalmadı, hep birlikte öğreniriz alım olup olmayacağını

D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dedigij gibi salliyorlar.....hakkimizda hayirlisi...

burdur ticaret il müdürlüğündeyim

bu kadar büyük alım yapıp hepsini memur yapamaz bence kadro ayrımı yapar son atamada yapmadı çünkü

personel alımları

Aynur YILDIZ
30.6.2016 (Per) 12:44
Kime:
tunahan953@hotmail.com;
Sayın İlgili
Bakanlığımızca personel alımları(4/A-Sözleşmeli), kadro durumu ve hizmet ihtiyaçları doğrultusunda, Devlet Personel Başkanlığının tespit etmiş olduğu nitelik-kod kılavuzuna göre personel açığı olan branşlardan, Bütçe Kanunu hükümleri ile Bakanlığımıza tahsis edilen kontenjan dahilinde, EKPSS sonucuna göre Ölçe Seçme Yerleştirme Merkezi Başkanlığından personel talep etmek suretiyle yapılmakta olup, yerleştirme işlemleri Ölçe Seçme Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilmektedir. Bakanlığımız personel alımlarını Ölçe Seçme Yerleştirme Merkezi Başkanlığının ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi internet adresi ile Devlet Personel Başkanlığının Kamu Personeli Alım İlanları adresinden takip edebilirsiniz.
Bilgilerinize sunulur

Bakanlığa mail atmıştım cevabı bugün geldi

Bakanlığa mail atmıştım cevabı bugün geldi

Engelli memur atamalarına ilişkin bir soru üzerine Soylu, "İlkokul, ortaokul eğitim seviyesinden bin 220 kişi, ortaöğretim seviyesinden 2 bin 514 kişi, ön lisans eğitim seviyesinden bin 340 kişi, lisans eğitim seviyesinden de bin 39 kişi olmak üzere, toplam 6 bin 113 engelli memur alımı yapılacaktır." bilgisini paylaştı.
bakalım 1039 kişi içinde veteriner olacak mı?
?

2015 yılında 4200 atama olmuş.toplam alınan lisans duzeyınde 539 kışi alın mış.bu rakam [6000] kişi yaklaşık yuzde 50 fazlası.750 kışı yerıne 1036 kısı alınıyor.buda lısans duzeyında yuzde 25 artıs gosterıl.bu kadroları doldurmak ıcın bence duz memurluga yuklenecekler.inş.dpb 16 acıgı goz onune almadan atama yaparlar.bazı kurumlarda fazla var.

Ensizyon

Orana vurursak hayli hayli fazlasıyla açılıyor kadro. Kısmet bakalım.

Ya 2014 de 1400 küsür lisans kadrosu açılmış bu sene alım artmıyor azalıyor

ilk alıma göre doğru azalma var.

herkese iyi bayramlar.....

baska bır forumda gordum,ösym cevap vermıs kadro nıtelıkler 11 veya 12 gıbı acıklanacakmıs.

Veteriner arkadaşlar bir şey sormak istiyorum ya konu dışı biraz ama öncelikle yaptığınız iş gerçekten çok güzel hayvanların derdine derman olmak başka bir şey, ben şu an lisans mezunuyum ve ayriyeten veterinerlik okumak istedim önlisans olarak aöf den bir şeyler öğrenirim diye ama orada da staj muaf diye bir şey okumuştum stajsız bir şey öğrenmekte çok mümkün olmasa gerek sizler sanırım üniversitelerde okudunuz ve staj sizlerde sorun olmadı sanırım sormak istedim

staj muaf olayını bilmiyorum ama benim okuduğum okulda 2 sınıftan itibaren her yıl staj var ve 5/2 dönemi zaten intörn olarak okulda klinik bilimlerde çalışıyorsun diğer üniversiteler nasıl orasını bilemem

arkadaşlar üzülerek söylüyorum kadro sayısı 0

Tek bir belediye kadrosu var yazacak olan var mı arkadaşlar 2. Atamayı beklemeyi düşünüyor musunuz benim gibi

ben yazıcam puanım düşük ama mecbur yazıcam.

şuan moralım cok bozuk benım sıralamam ilk sıradayken gıdıp memur kadrosu açanların kulağını çınlatıyorum bır kadroytu o zaman açmadılar lanet olsun

tahmın edılen oldu.yapacak bır sey yok,calışacak vet. muh.ıstıyordu.engellı ona gore calısamaz gıbı goruyor herhalde,seneye sağlık olsun

Üst Alt