Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Veteriner hekimler EKPSS 2016 puanlar kaç acaba?

Bimer cimer aracılığıyla gıda tarım bakanlığına veteriner hekim alimi için sürekli mesaj atalım boş boş durursak olmaz ben hep atiyorm .

haklısın mesaj atarak baskı kurulmalı ekpss 2014 sınavı puanıyla çok sayıda vet hek atandı bu sınav puanında sadece 4 atama çok az

En son sıralama kaçta kaldı acaba? Dört kişi mi almış oldular toplam?

arkadaşlar aranızda mezun olmayan varmı lütfen yardımcı olurmusunuz bu konuda

Kaç kişi kaldı acaba? Bir kişi alıyorlarmış sadece. Kimse kaldı mı forumda tercih yapmayan?

Brans siralamana bak atananlari dus belli olur zaten

Herkese selamlar.veteriner kaç puan atama için yeterli biliyor musunuz

fenciyim

79,87 puanla sıralamada 3. idim. İkinci atamada atandım. 3 atamada toplam 6 kişi alıyolar ona göre hesabı yapabilirsin. Puandan ziyade branş sıralaması önemli.

sevgili meslektaşlarım acaba sınavınız nasıl geçti

Bu sene ekpssye girdim 85 civari puan bekliyorum.Veteriner hekim olarak atanma şansım varmı acaba?

Demekki bu yıl herkez yüksek bekliyor demekki :) geçen ki puan sıralaması gibi olsaydı kesindi ama branş sıralaması önemli

Sınav sonuçlarında branş sıralamasıda veriliyor mu?

Sizin sınavınız nasıl geçti.şimdiye kadar bütün atamalarda en yüksek veteriner hekim 83 puanla kapatmış bi umut bende atanmayı bekleyeceğim bakalım

şimdiye kadar kapanlara göre evet ama bundan önceki alımlarda 65 63 le de atanan var tamamen kaç alım ve branş sıralamasına göre değişiyor. Benim 3 girişim ve İlk puanımla memur olarak atandım geçen puanla tanamadım tamamen prans sıralaması önemli. O da atamadan önce belli oluyor ama hazıranda öğretmen ataması var onunlada belli olabilir.

net olarak kaç net bekliyorsunuz

ve temennim şu 30 40 alım olsunda hiç birimiz kalmayalım

bir de tüm arkadaşlara diyorum ki bizde birlik yok sınavdan beri gün aşırı bimere yazıyorum ama tek kişi ile olmaz birlik şart. İkinci durum benim üstelik devlette işimde var yani ama hepimiz destek olup isteyeceğiz toplam 1 avuç insanız bizi atamaları lazım biologlar bile kadro olarak bizden çok açıldı

Temennim çok atama olması lakin bu durumlardan yeni haberdar oldumve bir araştırma yaptım.normal atamaların %4 une tekabül etmesi lazım kadronun ama bakıyorum %1ine bile tekabül etmiyor.bimere yazmıştım ama dönüş yok maselef

tek kişi değil hepimiz yazalım twett atalım ne bileyim kapısını aşındıralım gerelirse anlamıyorum kadroları da 1 kişi alım olursa yine hiç şaşmam

Üst Alt