Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Veteriner hekimler EKPSS 2016 puanlar kaç acaba?

yeter buyuk bır ıhtımalle.acama bu vet.hek. 1.ve 3. yok .yanı forumlarda.okulu bıtırmemış veya baska bır yerde memur olabılır mı kı.bızım forumda 2 ve 4 var.benım sıram 6.....

Benim sıralamam 9. Dediğiniz gibi olursa şansınız olur belki enzisyon, tercih yapın mutlaka. Ben de artık 4001 tercih yapacağım mecburen. Önereceğiniz kurum var mı?

Bakayım şimdi o zaman listelere. İnşallah herkes için hayırlısı olur.

Ya arkadaş 1. kim Allah aşkına hiç mi internet kullanmıyor bu arkadaş. Plan program yapamıyoruz neresi gelecek bilmeden.
1. tercih Muğla
2. tercih Denizli
3. tercih Kocaeli

Hakkınızda hayırlısı arkadaşlar. 4001 muhtemelen puanlar bazı yerlerde 70-71 gibi olacaktır. Memurluk olsun arkadaşlar özel sektör kendi işinizi yapmadıktan sonra resmen sömürü. En azından çalışıyosak da devletimize çalışırız. Kişiye çalışmak çoğunlukla kölelik mantığı. İşin içinde yalakalık, dedikodu, yalan, sömürü ben çok çektim. Hele bizim gibi engelli 657 ye tabi olduktan sonra ve haklarımız kanunlarla korunduktan ve 1 defalık tayin hakkımızın olması yetmez mi? Keşke hepimiz bölümümüze atansak ama hiç yoktan iyidir. Hem belki ileride mesleğe geçiş yaparsınız. Neden olmasın. Tek bir şey var hakkımızda gerçekten hayırlısı.

Arkadaşlar bana bir fikir verir misiniz? Çok kafam karışık. 71 puanla doğu illerini mi seçersem daha avantajlı olur yoksa kurum olarak mı düşünmem lazım? Mesela gümrük bakanlığının doğu illerini seçtim ama acaba diyorum kurum mu önemli böyle bir durumda yoksa seçilecek il mi? Bi akıl verin biraz önümü görmem lazım. Farklı fikirlere ihtiyacım var.

Ben diğer bakanlıkları bilmiyorum 2015 aralıkta tercih yaparken hem yakınlık düşünmüştüm hem de tayin verirler diye doğu yazmıştım ama en doğu dediğim antepti benim bakanlık olarak spor gümrük ve meb yazmıştım. beşinci tercihim çıktı benim evraklarla da dilekçe yolladım geri geldim. benim tafsiyem su olur yine ilk beş hatta on tercih sana yakın yerler olsun sonra doğu yaz bir de sıralaman kaç acaba genel buna da bak bence bir de şunu düşün bu sınava hiç kimse neredeyse bir kez girmiyor ikinci kez girenler hatta üç girenler çok genel sıralamada geçen atananların sayısını çıkar alınan 1500 öğretmeni çıkar bir de bunların 1/3 ünü ikinci kez girmiş olarak düşün ona göre sıralaman kaç ise duruma bak bir de herkesin akıl karıştırmasına izin verme 6. hissine de güven derim

Arkadaşa katılıyorum, ilk 10 tercihe istediğin yerleri yaz(yakınlık veya şehir veya kurum) kalanlara da gelmesi muhtemel yerleri en yakından uzağa doğru sırala. Benim görüşüm atanabileceğin yönünde. İhtimalin çok yüksek o yüzden önce iyi yerleri yaz.

gumruk bakan. ilçeye verılıyor mu.bu tuketıcı heyetlerıne.meb ıse okula duz memur verılıyor mu.hıc duydunuz mu

ben ilde çalışıyorum gümrük bakanlığı ilçeye görevlendirme ile veriyor yoksa duymadım meb de çalışan arkadaşım da merkezde çalışıyor benim

bize babasının engel durumu ile tayin olan bir arkadaş ilçede çalışmak istediğini nedenleri ile dilekçe verdi il müdürümüz onu ilçede görevlendirdi onun dışında merkezde bulunuyor ben ticaret il müdürlüğündeyim memurum görev dağılımı basit iş basit özellikle bizim okulu bitiren biri için cok basit resmi yazışma yapıyorum birde muhasebeye bakıyorum maaş yapıyorum ödemeler onun dışında ise tüketici ve kooperatife bakan arkadaşlar var tüketici birimininde işi basit resmi yazışma yapıyorlar karar çıkarıyorlar düşünen arkadaşlara verebileceğim bilgi bu sonuçta devlet memurusun hakların ona göre özel sektörden cok daha iyi yani

Kafam fazla bulanmasın diye girmiyordum foruma. En son yorumlarınızı okuduktan sonra dün tercih yaptım. Dediğiniz gibi en baştan en sona doğru istediğim yerlerden başlayarak değişik kurumlardan tercih yaptım. Artık beklemek zamanı. Tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum. Allah herkese hayırlısı neyse onu nasip etsin. 🙏

Tam tercihin son günü ilk tercihimin olduğu yerde deprem. Allah ım hadi gel işin içinden çık. Ev kiralarını dert ederken bir de bu çıktı. Akşama kadar kararımı gözden geçireceğim olmayacak böyle.

Tercihlerimiz inşallah hep hayır getirir. En iyisini yapmışsın çokta çevreyi dinlememek gerek. Sonuçta tercihlerimiz kaderimiz.

Yinede degistirmedim tercihleri hayirlisi bakalim. Gizli kisi nereyi yazacak ona gore belli olur.

Kadro Kodu 391467159
Tercih Sırası 2
Yerleştirme Puanı EKPSSP3 - 79,87860
Kurum Adı ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI
Kadro Unvanı VETERİNER HEKİM / DENİZLİ

Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

Gümrükte çalışan bir meslektaşımız vardı kurumla ilgili bilgi verebilirmisiniz acaba

Arkadaslar bende Yalova meb.e atandim düz memur olarak. Branş siralamam 4tü. 3. Atama olursa 5. Arkadastan baslar atama. Herkesin hakkindan hayirlisi olsun

dirbaha

Kısmete bak ya kıl payı ile kaçmış hayırlı olur inşallah cümlemize. 3. atama olacak mı belli bile değil ki bence en iyisini yapmışsın.

bızım evraklar aıle bakanlığından geçip kurumlara verılecekmış.1 ayı bular dedıler.daha sonra guvenlık sorusturması.kucuk sehırler 1-2 ay,buyukler 2-3 ay suruyormus....

merhaba arkadaşlar hepinize hayırlı olsun çoook sevindim adınıza. atananlara söyleyeceklerim şunlar siteleri takip edin formlarınızı hazırlayın 12 taneye yakın foto çektirin. işe başlama 2 - 3 ayı bulur. eger bulunduğunuz ilde kalmak istiyorsanız dilekçenizi de belgelerle birlikte yollayın altına sağlık raporunu ek yapmayı unutmayın. maaşı başladığınız günden itibaren alacaksınız bu günden itibaren değil bunu unutmayın.

eğer sorularınız olursa cevap vermeye çalışırım hayırlı olsun

Evet ben baktım Ankara daki Bakanlığa götürecekmişim evrakları. Orman Su için böyle tabi diğer kurumları bilmem.Duyuruları takip ediyorum. Atandığım yerin telefonunu da kaydettim. Bayramdan sonra inşallah evraklarla uğraşacağım.

Güvenlik soruşturması zaten malum bekleriz acelemiz yok :) Tek sorun çocukların okul değişikliği adaptasyon süreci inşallah sıkıntısız geçer. İyi dileklerin için teşekkürler.

Hayirlisi olsun 1 puanla kacirmisim bende 78le kapatmış. Inşallah 3.atama olurda atanamayanlarda atanirlar biyerlere

Gercekten cok hizli bitti masallah bugun arayip 10 gun icinde baslayin dediler. 20 gun surdu toplamda.

arkadaşlar 2018 il çeyreğinde yani 2018 mart sonuna kadar 3.atama yapılacak 2500 kadro açılacakmış bakan jülide hanım ve başbakan açıkladı ve puanlar 4 sene geçerli olacak sınav 2 yılda bir yapılacak

benim branş sıralama 14 müş

vet50

Üstlere baskı yapılmalı, Çünkü 2 atamada toplam 4 kadro açtılar. Atanmak istiyorsanız tweet, mail vs. uğraşmak gerek. Veteriner Hekim kadrosu 2016 Ekpss de yeterince verilmedi.

Aynen uğraşmadan alim olmaz bir şeyler yapmalıyız 4 alim çok az

mart sonuna kadar 2500 atama var bizlere verilen kadro adedini artırmak lazım

Üst Alt