Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Veteriner hekimler EKPSS 2016 puanlar kaç acaba?

sonuçlar bir hafta içinde açıklanıyor ama işe başlama uzun sürüyor benim 2 ay surdu

Genel lisans sıralamamızı nasıl öğreniyoruz? Kendi alanımdaki sıralamayı değil de normal memurluk olan 4001 kadrosu için olan sıralamayı nasıl öğrenebiliriz? Bilginiz var mı?

arkadaşlar alimlar 1348 lisans dan açiklanmiş yine her şey boş alim çok azz

ilk sınav sonucunuzu öğrendiğinizde genel sıralamanız orada yazıyor ondan geçen atamada atanan sayısını çıkarırsanız öğrenirsiniz ben düz memurluğa öyle tercih ettim

Temmuz zamı ile 2652 ama özelden çalışmaktan iyidir ben burda olduğum sürede yüksek li,sansımıda tamamladım

birde tabi kurumdan kuruma farklıdır eminimde bana burda veteriner hekimim diye herkes el üstünde tutuyor müdürüm bile benim gözümde memur değilsin en kısa zamandad geçmem için elimden geleni yapacağını herkesin içinde söyleyen biri yani memur gibi değilim gün boyu kendi kitaplarımı okuyabiliyorum dersim olduğunda gitmeme izin verdi özel sektör insanı yıpratırdı eminim o yüzden memurluğa tercih edilebilir eğer vet kadrosu açmazsa

O konuda biraz sans isi. Kurum degisikligi kolay olsa direk yazardim ama maas cok dusuyor. Hele sehir degisikligide olursa gecinmek benim icin zor. İnsallah kadro vermislerdir yarin ola hayrola.

umudum yok ama benim 6 ay sonra 2 yılım doluyor kurumlar arası şansımı deneyeceğim okuluda deneyeceğim en azından zaman kaybı olmadı benım için cunku kendı ilimdeyim eşim burada avanj oldu

Bir veteriner adayıda benim :) ama ben liseden atandım bu sene raporumda istihdam işaretli dğl ama kurumum buna bir sorun çıkarmadı inş. mezun olursam kurumlar arası geçişle veteriner kontr. enstitüsüne geçicem

Teşekkürler. Bakalim kadro acilacakmi. Kismet artik hakkimizda hayırlısı olsun.

4001 puanının kaca dusecegı sıkıntı.öğretmenlerın puanı bellı degıl.58 ıle atanan var,75 ıle var.4001 ile atama 1.atamada 81 dusmuştu yanlış hatırlamıyorsam 4001.bence bu alımda 75 e anca dusecek.bu yerleşme işlemleri haangı kurumda daha rahat oluyor.rapor tekrarı ıstemeyen,hızlı işleyen bır kurum var mı?

bu arada suna baktım şimdi.belkı 75 de zor.2016 atamada 5000 kışı alınınca 127 tane memur alınmış.2500 kişide sız tahmın edın....

geçen atamada benim atandığımda hepsini memur aldı yanı 1348 mi neyse hepsini memur alabilir de eğer öyle olursa atanırsınız. bence ayrıca da çoğu kurum bence yardımcıdır yani benim kurumum tayinide cabuk verdi o yüzden gümrük bakanlığı avantaj bir de suna değinmek isterim milli eğitim de formasyon alırsanız görevlendirmeyi kendi içinde yapıyor bunuda düşünebilirsiniz bence 2650 lira da az para değil sonuçta devlettsin

milli eğitim de formasyon alırsanız görevlendirmeyi kendi içinde yapıyor .bunu tam anlıyamadım?yerleştırmedemı,iş başı yaparken mı

müjde 3 tane hayırlı olsun ilk 3 kişiye

iş başı yaptıktan sonra

bu ülkenin çalışan beyne ihtiyacı yok anladım ben ne veteriner hekime ne başkalarına onlara sadece memur lazım salak bölümler bitirmek lazım biz gibi zor bölüm falan değil onlara çok yazık yazık yani

3 kadro acilmis kocaeli ve mugla gthb,denizli orman bakanligi hakkimizda hayirlisi. darisi size olsun insallah.

benim umudum yok artık memurluktan geçersem geçerim yoksa yok yani

275 tane 4001 var nasıl sızce kaça duser.bu bızım veterıner sırasına okulu bıtıremeyenlerde var mıdır?

İlk alımda 1 kişiyi görünce hissettiklerim sendedir. Tabi o zamanlar branş sıralamasıda yoktu. Dünyanın tweetini ve bimer cimer her türlü yazdım. Ancak alım 3 taneyle sınırlı kaldı.

Evimize uzak ama tercihlerim belli. Muğla ya da Denizli hakkımızda hayırlısı. Zaten 1. yıl asaleti alınca tayin hakkı mevcut. Ya memnun kalır orda yaşlanırız ya da memleketimize döneriz. Sonuç o kadar uğraşmama didinmeme değdi. Ha özel sektörde para yok mu? var ama anamdan emdiğim süt burnumdan geldi. 5 departmanın müdürüyüm aldığım maaş 1 departman. Hakkım yeterince yendi devletim de bunun yarısını çalışsam ohoo ne işler başarırız.

Tekrar ediyorum 1. ve 3. olan meslektaşlarım; 1. tercihim Muğla GTHB, 2. tercihim Denizli Orman Su. Artık hangisi gelirse hayırlısı.

tıcaret bakanlığının taşra teskılatı var mı.yanı atanında ilçeye atanıyor mu ?

Degerli meslektasim, Bakanliklar da merkez sadece bakanligin oldugu yerde olur diger butun il ve ilceler tasra olarak gecer. Yani tasra il merkezi ya da ilceler olabilir.

benim siram 6.nasip degilmis.acaba aralikta alim olurmu.yoksa 4001 yazsammi.75 puanim var.gelme ihtimalivar gibi

Gelir gider ve yer durumu hesabi yap sonucta memurluk bir baska. Benim isime gelmedigi icin yazmamistim.

gelir giderr yeri düşünürken engel durumuz ile tayininizin kendi ilinize çıkacağınıda düşünün demişsiniz ya adaylığım kalkınca geçerim en baştan beri diyorum adaylık şartı yok beni direk olarak uşak kadrosunu burdura verdıler dilekçe ile dilekçeye sağlık raporunu ek yapmayı unutmayın

bence şu durumda memur maaşını küçümsemeyin derim size çünkü rahat iş özel sektörde kredi bile çekmeye gitsen faiz oranına bak sen devlet memuruyken bak. emeklilik olarakta sağlık imkanları olarakta benim yaşım hepinizden küçük belkide sizin yaşınıza şu durumumdan eser kalmayacak memur maaşı ile kendi düğünümü yaptım canım çıkmadan arabamı aldım 0 yani demem şu ki özelden çokta iyidir ve 1,5 yıllıkta kendi ilimde memurum

gumruk ile meb maasları arasında fark mı.senın maas yenı yattı ne kadar zeynep hanım

2650 temmuz zamı ile

memurlar net var ya orada maaş hesaplama var oraya bakarsanız görürsünüz nerede ne maaş alırsınız bildiğim kadarıyla yok ama siz yinede bakın

şartlar bunlar tercih sizin

71 ile 4001 olma ihtimali var mı acaba? Çok kararsızım tercih yapma konusunda.

Üst Alt