Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Veteriner hekimler EKPSS 2016 puanlar kaç acaba?

hayır arkadaş diyaloga geçmeye gerek duymamış:) o değilde sınavdan 100 alan insanları tanımak isterim nasıl bi çalışmaysa bu

Arkadaşlar ikinci tercih ne zaman olur bilgisi olan var mi ve ikinşc tercihte veteriner hekim alimi olur mu

raporu yeniletirler bana öyle yaptılar bence atanmadan raporu yenile ististam bölümünü işarettir raporda

günaydın arkadaşlar suan bir umut var neden bilmem 1500 tane ogretmen ataması ve ardından memur bu bize sans ve bizde sesimizi duyuralım 6 tane veteriner kadrosu bize yeteceğini

siralama belli degil.bence vet.sayisi fazla.yarin engelli gunu.toplantidan bir mujde cikar belki.c.baskani belki engelli kabul eder.basbakan aciklama yapar belki

bakalım görcez ama tahminime göre eger branş kadrosu açarsa puanlar düşer engelli veteriner çok olacağını sanmıyorum. ama biz hiçbirşey yapmıyoruz eminim yanı twit atabiliriz ne bileyim sesimizi duyurmuyoruz ki

ben tarim bakanimiza ve basbakanimiza twet attimm.herkes gun icinde 3-5 defa atalim.
sayin bakanim,dunya engelliler gununde ekpss giren vet.hek.,ziraat muh. atama mujdesi bekliyor.
genel yazarsak daha iyi olur.muh.ve vet.hek.dahil edelim.zir.muh.bizi dahil eder.

Toplam 6 tane mi veteriner hekim var. acaba. Bende tercih yapacağım.. watsap grubu yapma ihtimalimiz var mi birlikte toplanıp Tweet atabiliriz.. Grup kurup bakana bildirim yapılabilir. 2014 te öyle yapılmış ve veteriner hekimlerin hepsi atanmış...

Ziraatcilardan bize ne ben bu konuda katiyim biz veterinerleri göze sokmaliyiz grup kuralım ve twit atalım. Ayrıca mühendis zaten çok atıyor önemli olan bizim atanmamiz

Evet haklisiniz muhendis ataması zaten yapılıyor.çok geçmeden birşeyler yapalim

Adam akıllı sıralama açıklasalar bizde neyiz ne değiliz biliriz. 10 kişiden fazla değilizdir herhalde.

Arkadaşlar tek bu site yok ki engelliler blog diye site var engelliler diye site var orada veteriner arkadaşlar var. Herkes bennur karaburun twet atin bimerden mesaj atin sesimizi duyuralim

O kadar varmıymış ya. Normalde 3. yüm ama 1 kişi atananı seçince 2. yim kısmet artık.

7. iken atanandan oturu 6. olmusum.basbakanimizin 2017 alim yok dedi.bu sene zor.2018 sinava girip tekrar deneyecez gibi gozukuyor.

moral bozmak istemem ama 2017 zor.bu engelliler gununde alim mujdesi bekliyordum.hayal oldu...2017 alim olsa soylerlerdi.

inş.olur.ama dedigim gibi ben eng.gununde aciklama bekliyordum.hayirlisi olsun hakkimizda

Mart'ta alım varmış da acaba veteriner alımı olur mu diye merak ediyorum. Tecrübeli arkadaşlar fikir verebilir belki.

Normal KPSS de 700 tane veteriner hekim alimi var bunun kaç tanesi bizden olur bilmiyorum

Normal kpss ile bizi bir tutmayın eger yeni alınanlara göre yapsa %3 engelli çalıştırması lazım kac veteriner hekim var kamuda kaçı engelli bilmek lazım üzülerek söylüyorum ki alımlar branş bazında olmayabilir memur alımı yapabilir sadece

puanı düşük ama işi olmayan arkadaşın yerinde ben olsam memur kadrosu ile işe başlarım en azından klinikte 2000 liraya didin ama izin bile olmasın diyeceğime bir dahaki alıma kadar en azından memuriyet ilerler ve asaletten sonra gıda tarıma da geçebilme şansı olur

bu puanı sadece ekpss de kullanırsınız ekpss ile alan memurluğa tercih edersiniz ben bir yıldır memur kadrosundayım maaşı 2400 engellisin diye rahatta davranıyorlar

Üst Alt