Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
günaydın arkadaşlar suan bir umut var neden bilmem 1500 tane ogretmen ataması ve ardından memur bu bize sans ve bizde sesimizi duyuralım 6 tane veteriner kadrosu bize yeteceğini
siralama belli degil.bence vet.sayisi fazla.yarin engelli gunu.toplantidan bir mujde cikar belki.c.baskani belki engelli kabul eder.basbakan aciklama yapar belki
bakalım görcez ama tahminime göre eger branş kadrosu açarsa puanlar düşer engelli veteriner çok olacağını sanmıyorum. ama biz hiçbirşey yapmıyoruz eminim yanı twit atabiliriz ne bileyim sesimizi duyurmuyoruz ki
ben tarim bakanimiza ve basbakanimiza twet attimm.herkes gun icinde 3-5 defa atalim.
sayin bakanim,dunya engelliler gununde ekpss giren vet.hek.,ziraat muh. atama mujdesi bekliyor.
genel yazarsak daha iyi olur.muh.ve vet.hek.dahil edelim.zir.muh.bizi dahil eder.
Toplam 6 tane mi veteriner hekim var. acaba. Bende tercih yapacağım.. watsap grubu yapma ihtimalimiz var mi birlikte toplanıp Tweet atabiliriz.. Grup kurup bakana bildirim yapılabilir. 2014 te öyle yapılmış ve veteriner hekimlerin hepsi atanmış...
Ziraatcilardan bize ne ben bu konuda katiyim biz veterinerleri göze sokmaliyiz grup kuralım ve twit atalım. Ayrıca mühendis zaten çok atıyor önemli olan bizim atanmamiz
Arkadaşlar tek bu site yok ki engelliler blog diye site var engelliler diye site var orada veteriner arkadaşlar var. Herkes bennur karaburun twet atin bimerden mesaj atin sesimizi duyuralim
Normal kpss ile bizi bir tutmayın eger yeni alınanlara göre yapsa %3 engelli çalıştırması lazım kac veteriner hekim var kamuda kaçı engelli bilmek lazım üzülerek söylüyorum ki alımlar branş bazında olmayabilir memur alımı yapabilir sadece
puanı düşük ama işi olmayan arkadaşın yerinde ben olsam memur kadrosu ile işe başlarım en azından klinikte 2000 liraya didin ama izin bile olmasın diyeceğime bir dahaki alıma kadar en azından memuriyet ilerler ve asaletten sonra gıda tarıma da geçebilme şansı olur
bu puanı sadece ekpss de kullanırsınız ekpss ile alan memurluğa tercih edersiniz ben bir yıldır memur kadrosundayım maaşı 2400 engellisin diye rahatta davranıyorlar