Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
subatta 1500 tane engelli öğretmen ataması yapılacagı duyuruldu.bu da gosterıyorkı.bızım grubta olanlar buyuk bır ıhtımalle tarım bakanlığı almazsa dığer bakanlıklara duz memur olarark atanacak.hayırlı olsun...
arkadaşlar günaydın gıda tarım 7500 tane veteriner hekim gıda mühendisi ziraat mühendisi ve tekniker alımı için maliye bakanlığı ile görüşmelere başlamış diye duydum haberlerde bunlardan 2000 tanesi yakın zamanda yapılacakmış; şimdi böyle bir şey varsa biz tweetlwei hızlandırmalıyız ancak yapacağımız vurgu hem sayı hem de hepimizin aktif olarak çalışabiliyor durumda olduğudur ki engelli personel %3 olmak zorunda düşünülürse inş bizimde yüzlerimiz bu sayılar ile güler. https://www.haberler.com/gida-tarim-ve-hayvancilik-bakanligi-2-bin-700-9653690-haberi/ haber kaynağı bu ancak link olarak yapıştıramadım
İki alimin birbiriyle alakasi yok. Seneye alinmasi gereken sayiyi degistirmek disinda hic bir faydasi olmayacak. Onun icin normal kpss den bagimsiz hareket etmek zorundayiz. Sayimiz cok az tweetlerimizi gorduklerini hic sanmiyorum. Canli yayinlarda bakani yakalamak disinda hic bir cozum yok gibi.
nasıl yapacağımızı söyleyin ona göre yol izleyelim ancak yeni mezunlar eğer vet kadrosu yok ise memurluğa tercih etmelerini tafsiye de ederim masa başı iş sonuçta. bakalım herşey temmuz da belli olacak
Guya %4 ama bizim bakanligin cok acigi yoktu zaten. İsin icine vatan hainleri de girdi. Onlarida dusersek ihtiyaci varmi yokmu bilmiyorum. Bu tamamen baskiyla olacak is. Bi kac kisiyiz zaten elden beklemekten baska care yok.
Arkadaşlar tarım bakanlığından toplam 2058 olmak üzere 717 tane veteriner hekim alincakmiş. Bizim alim durumumuz bu sayıya gore mi belirlenir acaba sonuçta %4 lük kısmı 28 kişi yapıyor
arkadaşlar şimdi biz 12 temmuz ile 21 temuz arasi tercih yapcaz buaralarda osym de değerlendirilcek pekı sonuçlar tam olarak ne zamn açiklanır bilginiz var mı