Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Veteriner hekimler EKPSS 2016 puanlar kaç acaba?

Puanım 71. Sizce gelir mi bir yer düz memurluk olarak?

gelir genel sıralamana bak ve 1500 öğretmen alınacak düz memurluk gelir ticaret varsa başa yaz çok rahat yatar durursun

Bizden 2. sırada kim var acaba siteleri delik deşik ettim arkadaşı bulamadım.

Kaç alım olur acaba? 9. sıradayım. Boşuna ümit ediyorum değil mi?

Yaklasik 17 kisi varken 19 kisilik bi alim olmus gecmiste yani insallah bizleride gorurler. Habire tweet email atiyorum.

faruk çelikten tutunda başbakanımıza çalışma bakanına maliye bakanına hepsinin twitter adresleri mevcut.

atama belli oldu.temmuzda tercihler alinacak.ben hiç tahmin etmiyordum.yinede iyidir..alim var.hayirli olsun

subatta 1500 tane engelli öğretmen ataması yapılacagı duyuruldu.bu da gosterıyorkı.bızım grubta olanlar buyuk bır ıhtımalle tarım bakanlığı almazsa dığer bakanlıklara duz memur olarark atanacak.hayırlı olsun...

Yeni mezun olanlarda eklenicek ama gene pek bişey değişmicek

Malesef ses yok her şey olabilir. Bakanlığa bağlı tabi.

arkadaşlar günaydın gıda tarım 7500 tane veteriner hekim gıda mühendisi ziraat mühendisi ve tekniker alımı için maliye bakanlığı ile görüşmelere başlamış diye duydum haberlerde bunlardan 2000 tanesi yakın zamanda yapılacakmış; şimdi böyle bir şey varsa biz tweetlwei hızlandırmalıyız ancak yapacağımız vurgu hem sayı hem de hepimizin aktif olarak çalışabiliyor durumda olduğudur ki engelli personel %3 olmak zorunda düşünülürse inş bizimde yüzlerimiz bu sayılar ile güler.
https://www.haberler.com/gida-tarim-ve-hayvancilik-bakanligi-2-bin-700-9653690-haberi/ haber kaynağı bu ancak link olarak yapıştıramadım

İki alimin birbiriyle alakasi yok. Seneye alinmasi gereken sayiyi degistirmek disinda hic bir faydasi olmayacak. Onun icin normal kpss den bagimsiz hareket etmek zorundayiz. Sayimiz cok az tweetlerimizi gorduklerini hic sanmiyorum. Canli yayinlarda bakani yakalamak disinda hic bir cozum yok gibi.

nasıl yapacağımızı söyleyin ona göre yol izleyelim ancak yeni mezunlar eğer vet kadrosu yok ise memurluğa tercih etmelerini tafsiye de ederim masa başı iş sonuçta. bakalım herşey temmuz da belli olacak

Arkadaşlar 695 tane veteriner hekim alincakmiş tarimbakanliğindan. 2000 personelden 695 i veteriner hekimmiş

Normal kpss ile sozlesmeli alim icin o sayi. Bizimki henuz belli degil.

Tahmini olarak kaç veteriner hekim alınır sonuçta alim durumu KPSS veteriner kadrosuna bağlı olarak glişmiyo mu

Guya %4 ama bizim bakanligin cok acigi yoktu zaten. İsin icine vatan hainleri de girdi. Onlarida dusersek ihtiyaci varmi yokmu bilmiyorum. Bu tamamen baskiyla olacak is. Bi kac kisiyiz zaten elden beklemekten baska care yok.

Arkadaşlar tarım bakanlığından toplam 2058 olmak üzere 717 tane veteriner hekim alincakmiş. Bizim alim durumumuz bu sayıya gore mi belirlenir acaba sonuçta %4 lük kısmı 28 kişi yapıyor

arkadaşlar şimdi biz 12 temmuz ile 21 temuz arasi tercih yapcaz buaralarda osym de değerlendirilcek pekı sonuçlar tam olarak ne zamn açiklanır bilginiz var mı

Üst Alt