Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Veteriner hekimler EKPSS 2016 puanlar kaç acaba?

daha karara vermedım ama zaten 4001 fazla yok sıralamama yetmez dıye dusunuyorum.

Tek Vet kadrosu varya yüksek puanı olan oraya yerleşir orayı yazmayacak mısın gerçi belediye çakılı kadro ama

Belediyede geçişler nasıl oluyor bilen varmı

EN YÜKSEK PUAN KİMİNSE O GİRER ORAYA.ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN

Yüzde 80 olmuyormuş torpil işi biraz geçmek istediğin belediye çalıştığın belediyeden seni isteyecek çalıştığın belediye de izin verirse geçiş yapabiliyorsan

Eş durumu yada tayin söz konusu değil yani

benım burada anne ,baba akrabalar var ..uzak yer olmuyor.yazmam.tayın gecıcı yapabılmelıyım

o kadroyu vet bat için özel ayırmışlar en yüksek puanla gidebilsin diye:) ağlanıcak halımıze güler olduk ilginç sıstem

Arkadaslar inanin sinir bozucu bir durum siralamam kacinci bilmiyorum ama yazmak zorundayim nakil isini arastiriyorum zor gibi gaziantep belediyesi neyse de Kartepe nedir ne degildir hic bilgim yok. Ayrica nemli bir bolge astim dan dolayi mahvolacagim kesin bakalim hakkimizda hayirlisi. Bir elin parmaklari kadar ihtiyacimiz var ama bize dusen orta parmak.

O nereler de acaba hiç sesi soluğu çıkmıyor zaten oda yazmam derse kadro sana kalacak Vet zeynep :)

Özür dilerim Vet zey yazdım ama telefonun azizliğine uğradık

ben araştırdım. güzel bir yer ve o kadar güzel kış turz yapılan yer varki kış boyu gezer dururdunuz bence tercih yap aradan biri çıkmıi olur. senlik benlik durum değil bu gerçekten hos degıl durum

Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar işsiz olmak çok zor ben 7 aydır işsizim babam olmasa evi geçindiremeyeceğim allah hepimizin yardımcısı olsun

ben ev kirasına kadar araştırdım. 600 800 arasıymış. benim maaş 2400 bakıyorum her ay gelmem gerek 300 oyle gitse eşim özel sektör orda bu maasa iş bulamazsa biz zarar etmiş olcaz nasıp ya

Tercihim Kartepe ozel sektorden cok yoruldum. Hakkimiz da hayirlisi olur insallah. Brans siralamasi belli olmadigindan bi sey diyemiyorum. Tek tercih yaptim zaten. Gelirse gidecegiz mecbur nakil olursa olur olmazsa da Rabbim bir yol gosterir insallah. Acacaklari 8 tane kadroydu yanlis yaptilar.

hakkında hayırlısı olur inş. olumlu düşünün ins olur. önümüzden biri gitmiş olur. inş kasımda kadro açarlar bizde atanırız

arkadaslar bu gelışmeelerden sonra acaba yenı alımlar yapılırmıkı .kasım ayında. kadrolar bosalıyor.yoksa durum daha kotu olup alım yapılmazkı.yoksa sımdı duz memurluk yazıp kurumlar arası gecmeye calışmakmı lazım karar veremedım....

acıga alınanlar dahil edilip %3 olursa alım azalır. yok alımlara hak olarak engellı verırse artar ama bu süreç uzun cunku daha hiçbirsey bellı değil. bence sansınızı değerlendırın derim. ne olacağı belli olmuyor maalesef

Matematik hesabına göre alınacak kişi sayısı çıkarılanlara paralel düşüyor ama yerlerine kpss ek tercihlerle illa takviye olacaktır. Sonuçta bu çarkın dönmesi gerek. Memleketimize hayırlı olur inşallah.

merhaba arkadaşlar bende 2014 ılk atamasında istanbul büyükşehire atandım belediyelerden nakil işlemi referans olmadığı sürece zor

değerli meslektaşlarım 2014 yılında ekpss ye 17 veteriner hekim girdi ve gıda tarım bakanlığı 17 tane kadro açtı bunun sebebi kadrolar açıklanmadan önce meslektaşlarımızla bir araya gelerek gıda tarım bakanlığına sürekli mail telefon hatta Ankara daki bir meslektaşımızın bakanlıkta birebir görüşme yapmasıyla olmustur. Bir sonraki atama olmadan bu birlik ve beraberliği göstermeniz dileğiyle

benim puan 70,81 arkadaşlar sadece 1 kadro açıldığı için çok üzgünüm 2015 ekpss tercih kadrolarında yer alan konya bu tercihde kaybolmuş anlaşılır gibi değil hükümetin bizlere ihtiyacı kalmamış

arkdaslar ortalık bıraz sakınleşınce haftada 1 bakanlığı aramak lazım.bımere yazı yazmak lasım arkadasın dedıgı gıbı istemeyınce bu kadroyu yıne acmazlar.organıze olalım...

bakanlığın hangi birimi aranmalı eposta adresi yok gıda tarım bakanlığının birde tercih süresinide uzatmışlar

Uzatmışken bir kaç kadro ekleselerdi bari kuru kuruya neyin uzatması sanki.

reco61
Ankara da ikamet eden arkadaşlar varsa Veteriner Hekimler Odası Başkanı ile birlikte Sayın bakanımızla bir randevu ayarlayabilir. Onun dışında yazışmalarla, bakanımızın katıldığı programlara mesaj ve tweet atmakla olabilir. Belediye nakil zor ama memurluk için değer diye düşünüyorum uzun yıllar özel sektöre hizmet vermiş birisi olarak. Burnumuzdan fitil fitil geldi.

gıda tarım hayvancılık bakanlığı kpss 2016/4 atamasında 566 veteriner hekim atadı bize verilen kontenjan ise 0

vet50

Malesef o alımlar sözleşmeli gerçi kadro vermedikleri kimse kalmadı. İnsan biraz kızıyor neden 1 kadro hatta oda belediye sonuçta sınırlamaları var siyaseti var. Hayırlısı demeye devam.

arkadaşlar şehit gazi yakınları kendi branşlarında atama için sürekli dilekçe yazmışlar sonuç olumlu bizde başlayalım ne dersiniz

nereye gönderelim dilekçeleri ne yazalım toplu hareket etmek lazım yoksa kadroyu biraz zor görürüz

onlar grup kurmuşlar sonra birlikte bir dilekçe yazmnışlr aynı sekilde ben bimere yazdım önce gıda tarımın personel dairesine yazarız. çalışabilir durumda kaç kişi olduğumuzu.

arkadaşlar mrb ben hergün bimere yazı yazıyorum sizde yazarsanız sevinirim

83 puanlı arkadaşımız atanmış. Hayırlı olsun dilerim darısıda hepimize inşallah.

Üst Alt