Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Xeplion iğne kullanan şizofren arkadaşlar..?

Yeni tekrar başladım aşırı gerginlik ve kafam titremeye başladı.

Arkadaşlar ereksiyon sorunu cinsel isteksizlik ve ejakülasyon bozukluğu (boşalmama rağmen sperm gelmemesi) sizde de oluyor mu ve bıraktıktan ne zaman sonra düzelir

Nerdeyse bütün antipsikotklerde oluyor
İlaç kullandığın sürece bu şekilde
Kafa rahat daha ne istiyorsun

@fringe,
içte huzursuzluk mu yaptı

@Byfenerist,
nereden biliyorsumuz ?

@Skyline,
kardeş ben 4 mg risperdal alıyorum , huzursuzluktan akatizi den yerimde duramıyorum , sen nasıl baş ediyorsun o kadar ilaçla, sırrı nedir

@Prens Ernak,
hangi ilaçları kullanıyorsunuz ?

@SEVGİYİtatmak,
o tamamen düzelme değildir , eğer ilaçları bırakıp semptom göstermiyorsan tamamen düzeldi denilebilir

bu xeplion 5 bin lira imiş doğru mu doktor siz onu parayla alamazsınız demişti

Xeplion için bıraktıktan sonra bu cinsel yan etkiler ne zaman geçer
Ek olarak boşalma hissine rağmen sperm gelmiyor sizde de oluyor mu

Merhaba arkadaşlar ben trevıcta 3 aylık olanı kullandım 8 ay önce baya yan etkisi oldu. Ellerde titreme , göz kararması, gözde seğirme hareketleri . Kas ağrısı, kasıklarda şiddetli ağrı, kabızlık bunlar bir kaç ay içinde geçti. Adet düzensizliği, göğüslerden süt gelme var meni , mezi vs gelmiyor . Prolaktinimi de yükseltti . Aranızda kullanan var mı yan etkisi kalıcı mı? Yan etkisi sizde geçti mi?

@bunyaminozdemir,
hangi iğneyi kullandınız ben bir defa Trevicta kullandım yan etkiler geçmedi. Mahvetti beni.

@mmmy1983,
Nasıl çocuk sahibi oldunuz. Kısır yapmadı mı sizi

Arkadaşlar bu ilacı hiç kullanıp bırakan oldu mu yan etkileri ne zaman geçiyor cinselliği bitirdi cinsel yan etkileri kalıcı mı

Kalıcı değildir..doktorun la konuşup başka bir tedaviye geçin.

Psikiyatri ilaçları genellikle cinsel sorunlar yapar ama kalıcı değildir..özellikle abılıfy (aripiprazol) biraz daha yaygın sorunlar yapar.

@FURKANSSA,

Üst Alt