Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu ilac sana hic bir kilo aldirmadimi. Yemene icmene dikkat edersen kilo aldirmazmi bu ilac. Yani ben yemektenmi kilo aldim. Doktorda diyor perhiz yap az ye diyor
aldırdı. aldırdığı için diyete ve spora başladım.
dediğim gibi tatlıdan şekerden çikolatadan uzak duracaksın
ekmek yemiyeceksin
pilav makarna yok
spor yapacaksın o zaman kilo sorunu yaşamazsın inş.
Ayrıca halsizlik ve kalp çarpıntımda tam 4 buçuk aydır devam etmekte napıcağımı bilemiyorum çok çaresizim biri bana yardımcı olsun çok minnettar kalırım
Byfenerist senin şuanki uyku durumun ne biraz düzeldi derken nekadar düzeldi
Xeplion kullanan arkadaşlar yılda bir rapor yeniliyoruz .eski raporlarda 3 Aydan 3 aya 3 kutu ilaç veriyordu Sgk şimdi Yen'i rapor çıkardık ayda 1 kutu veriyormuş yani her ay ilaç reçete yazdıracağız . Önce 3 ayda bir reçete yazdırırdım rahat oluyordu .niye böyle oldu bilgisi olan var mı
benim raporum haziranın 24 ünde bitiyordu. en son martın 23 ünde gidip üç kutu yazdırdım.
bana öyle bir şey demediler sorun da çıkarmadılar.
ilacı doktor cebinden karşılamıyor sigortam sayesinde devletten alıyorum
yazmayan doktoru şikayet edn
ilacın fiyatı onu ilgilendirmez size sağladığı etki önemli.
Dedıgım gıbı pipolar bozuklugu varmıs bende 8 senden berı yaptırıyorum her yaptırdıkdan sonra 12 saat sonra usume gelıyo havalar sıcak olsa bıle neden oluyo acaba sız de oluyormu dıye sorucaktım
xeplion da erkesiyon sorunu ve libido azalması olur
düzelmek için ben dostinex diye bir prolaktin bastırıcı kullanıyorum
haftada iki hap atıyorum 0.5 mg
o günden beri sorunum kalmadı.
Kosavalı
1800 gün sigortan varsa hemen malulen emekli olabilirsin. 3600 gün varsa engelli indiriminden emekli olabilir emekli olduktan sonra da engelli olarak çalışabilirisin. ama bak malulen emekli olursan 1800 gün ile birdaha çalışmana izin verilmez. sgk raporunu kesmez
senin için yazmamıştım bir hata olmuş. üyenin biri yazmıştı ilacımı satmak istiyorum diye de ona yazmıştım. sen galiba en kıdemli üyesin bu konuda. benim raporumda atipik psikoz sürekli ve çalışamaz raporum var. bu raporda ağır engelli yazmıyor ama ben yeni rapor için başvuru yapsam evde bakım parası alabilirmiyim.
hak ediyorsan bir an evvel emeklilik dilekçeni ver. bende SGK da memur olarak çalışıyordum. ayın 18inde emeklilik için imzamı attım ilişiğimi kestim. şu an iyiyim. xeplion 150 yazıyor doktor bana yanında solian 400 günde iki tane. uyuşukluk var. yavaş hareket ediyorum. uyku için de ilaç verdi zorda kalınca kullanıyorum. ayaklarımı sürterek yürüyorsun diyorlar. ani öfke patlamarı oluyor. evden dışarı pek çıkmıyorum.
2008 yilinda askere gittim ve rahatsizlandim tekrarlayici uyum bozuklugu diye muaf ettiler sonra hic tedavi.gormedim kendimi toparladim sonra bir fabrikada ise.basladim tam alti sene calistim hic psikiyatriye gitmedim sonra evlendim ve 2.5 ay surdu rahatsizlandim hemde cok kotu oldum suan tedavi goruyorum xeplion igne 100 mg ve selectra kullaniyorum depresyonda var hicbiseyden zevk almiyorum evden disari cikmiyorum nadir sosyal hayatim bitti is hayatim bitti calisabilir raporum var ve cok kilo aldim 147 kiloyum seker hastasida oldum allah yardimcimiz olsun cok uzgunum ins eski sagligima kavusurum
Ereksiyon uzun sure olamiyorum meni gelmiyor onceden boyle bir sorunum yoktu xeplion yapti doktora soyledim tahlil yapti prolaktin seviyem artmis uc ay sonra yine kontrole gidecem bakalim ne olacak
Rahatsizlanmam beni tam on yil geriye atti tam bir yikim yasadim
öncelikle geçmiş olsun. bende xeplion 100 mg kullanıyorum. yanında solian 400 arada uyku bozukluğu olduğunda da uyku hapımı alıyorum. benimde sosyal hayatım bitti. ereksiyon sorunu iğneden değil haplardan oluyor. denedim. hap kullanmadığım zaman ereksiyon oluyor fakat iğneden kaynaklı meni gelmiyor o konuda haklısın bu iğneden kaynaklı. rahatsızlığını tetikleyen bişey yoksa mümkün olduğunca ilaçları kullanmasan yavaş yavaş rahatlarsın. ama çok kilo almışsın şeker de başlamış çok geçmiş olsun. bana yüzde 80 rapor verdiler çalışamaz diye yeni emekli oldum bu ay maaş alacağım ilk defa
Keske bende emekli olsaydim benim raporum 45 calisabilir ne is yapcam nasil yapcam endiseside var ve cok yorgun ve halsiz oluyorum kendime hayrim yok bir firmada nasil calisirim nasil verim alirlarki benden burda bir yanı
Bende emekli olamazmiyim ne yapabilirim vucudumda agrilarda oluyor enerji azligida var doktora gidiyorum yorgunum cabuk yoruluyorum halsizlik var diyorum kan tahlillerine bakiyor bisey yok diyor yasam kalitem cok düştü endokrine gittim zayiflama ilaci verdi