Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Xeplion iğne kullanan şizofren arkadaşlar..?

mmmy1983

Ilginiz icin tesekkurler. Dostinex i doktoruma soyleyip deneyecegim. 100mg igne oluyorum. Herhangi bir dusunce bozuklugum yok alevlenme bittiginden beri. Siz ne kadar suredir xeplion kullaniyorsunuz? Ne kadar suredir alevlenme yasamadiniz? Egitimli yabanci dili olan biriyim 29 yasindayim. Kolay is buluyorum ama calisirken tekrarlamasindan korkuyorum. Xeplion bana libido haric bir yan etki yapmiyor. Birakmayi dusunmuyorum. Tek arzum xeplion ataklarimi kesmesi. Bu yuzden sordum size de.

Şu alevlenme dediginiz şeyi bi türlü anlamıyorum ama bazı ortamlara girince ben de değişiyorum , kontrol edemiyorum kendimi, ne yapsam ne içsem çare olmuyor aşırı baskı duşmanlık besleme herkesi kücük görme panik, ani atak gibi durumlar, acaba bu nedir anlamıyorum özellikle kalabalik bir ortamda okul sınıfı gibi, iş mülakati gibi 180derece cevrilmiş bi karakter oluyor. Agora fobi sosyal fobi baktım pek bu bahsettiğim gibiye uymuyor bana ortamda hic sebep yokken aşırı ciddileşiyorum

DissFlex

tamam işte alevlenme dediğimiz bu zaten. bana da bazen oluyor. ama ben genelde kendimi dışarıya kapatıyorum.

Alevlenme bu demek. Tamam. Bugun gene sosyal etkinliğe giricem. Problem nedir biliyorum artik bu konular sayesinde. Üstüne gidiyim bakalım, gelismeleri yazacağım.

mmmy1983

Ilginiz icin tesekkurler. Dostinex i doktoruma soyleyip deneyecegim. 100mg xeplion igne oluyorum. Herhangi bir dusunce bozuklugum yok alevlenme bittiginden beri. Siz ne kadar suredir xeplion kullaniyorsunuz? Ne kadar suredir alevlenme yasamadiniz? Egitimli yabanci dili olan biriyim 29 yasindayim. Kolay is buluyorum ama calisirken tekrarlamasindan korkuyorum. Xeplion bana libido haric bir yan etki yapmiyor. Birakmayi dusunmuyorum. Tek arzum xeplion'un ataklarimi kesmesi. Bu yuzden sordum size de.

no1

2016 nıın başından beri kullanıyorum. üç sene olacak.
150 -100 ve 3 ay da 75 kullandım. şuan 100 kullanıyorum.
hayatım stabil değil ara ara aşırı stres yüklerim oluyor biraz da güvenlik önemli diye artırıp azaltıyorum.
aralıkta doktorumla görüşecem kısmetse tekrar 75 e düşürebiliriz.
bende uzun zamandır herhangi bir şizofrenik belirti yok.

xeplion etkili ve yan etkisi az bi ilaç
inşallah sizde de işe yarar.
bende 10 küsür yıldır hastayım ilaçları bıraktığm dabir zaman sonra başlıyor.
şuan çok iyiyim
dediğim gibi evlendim ve çok şükür bir çocuk sahibi oldum.

hastalığımız zor bir hayat sunuyor bize ama ilaçlar ve çevre aile sayesinde ayakta kalabiliyoruz.
ilaca ve mücadeleye devam sakın bırakmayın
bende 35 yaşında bir mühendisim .
işim zor hayat zor şimdi eş ve çocukta var ama üstesinden gelmeye çalışıyorum
hasta oldum diye hayata küsecek değilim

20-30 sene önce bu kadar iyi ilaçlar yoktu insanı moron gibi yapıyordu şimdi şartlar daha iyi yaşam kalitesini çok etkilemiyor bir süre sonra ilaca alışıp hayata karışabiliyorsun

kesinlikle doktorunla görüş ve ilacına devam et düzeleceğini umuyorum
geçmiş olsun

Bir daha vurulmayacağım bu iğneyi kilo yaptı ben de psikoza girerim daha iyi be .:mad:

sokrates

Kilo meselesi bir çok atipik antipiskotik ilacın sorunu sadece xepliona suç bulmayalım
kilodan kurtulmak için ekmek ve unlu mamullerini keseceksiniz
makarna pilavın her türlüsünü yemiyeceksiniz
tatlı ve çikolata yok
protein ve sebze ağırlıklı bir beslenme diyetine geçin
cana karatayın kitaplarını alın okuyun ben de çok kilo almıştım
karatay diyeti ve yürüyüşlerle birlikte kilo sorunumu yendim
geçmiş olsun

Ekmek ve şekeri kestim zaten makarnayı da keseyim ok.

mutlaka günde 45 dk nın üstünde tempolu yürü

Kilo aldiriyo abi ben 100 kilodan 145 kiloya ciktim simdide zayiflamak istiyorum boyum 1.87 45 kilo versem on numara adam olcam

Günde 1 saat civarı yürüyorum zaten ama bu iğneyi kesinlikle vurulmam artık ilaçlar yeterli bana iyiyim 1,5 yıldır .

ekmek ve şekeri kestim zaten makarnayı da keseyim ok.

tebrikler

Kilo aldiriyo abi ben 100 kilodan 145 kiloya ciktim simdide zayiflamak istiyorum boyum 1.87 45 kilo versem on numara adam olcam

ÇOK ALMIŞSIN YAW

Günde 1 saat civarı yürüyorum zaten ama bu iğneyi kesinlikle vurulmam artık ilaçlar yeterli bana iyiyim 1,5 yıldır .

MAŞAALLAH.

Zaten bu iğneyi bana yazan doktora da fazla güvenmek zorunda hissetmedim kendimi bana daha önce hiç iğne yazılmadı çünkü 2 defa vuruldum yeter yararından çok zararı var bana bence cedrina 200 ve prozac 2 adet günde bana yetiyor hem takıntı konusu frenleniyor hem uyuyorum mışıl mışıl zaten beni asıl hasta eden şey geçmiş takıntısı en çok bana terapi lazım aslında ilaçtan iğneden çok bir de uyku problemim var ki ilaçsız asla 1-2 saatten fazla uyuyamam geceleri .

mmmy1983

Size ailenizle birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum. iyi olmanıza çok sevindim. Yalnızca xeplion iğne kullanıyorsunuz değil mi? başka ilaçlar yok ? ben yalnızca xeplion kullanıyorum. kesinlikle devam edeceğim iğne olmaya. bir daha alevlenme yaşamayı işimi kaybetmeyi göze alamam. yalnızca xeplion iğne olmak da o kadar ağır bir bedel değil. alevlenme olduğu sıralarda o kadar akıl dışı bir hale geliyorum ki başıma bir iş de gelebilirdi. buna da şükür diyorum. iğneye ek olarak bir tavsiye ettiğiniz dostinex'i doktoruma sorucam. umarım bu ikisi bana yeterli olur.
sokrates

bende kilo yapmıyor xeplion. Biraz beslenme alışkanlığıyla da alakalı olabilir. sevgiler

no1

bu dostinex i bende sorayım doktora. bu kullanırsak çocuğumuz olur mu acaba yeniden. şimdi değil ama ilerde bir çocuğum daha olsun istiyorum. nasip se

sokrates

xeplionun yan etkilerinden biri de uykuya daldırmama sıkıntısı .
bende bir süre cedrina kullandım ama hiç 200 mg ama çıkmadım.
sizde de sinir ve sersemlik yapıyor mu ?

demirkaya03

arkadaşlar dostinex şu işe yarıyor. bence önce çocuk için ilacın sizde yarattığı hasarı keşfedin.
bir üroloji veya endekronoloji uzmanına gittin kullandığınız ilaçları söyleyin.

eğer ilaçlar prolaktin hormonunuzu yükseltiyorsa dostinex yazar zaten.

ben yazılırken hem xeplion hem cedrina kullanıyordum ikisi de prolaktini yükseltiyor.

prolaktin erkekte cinsel birleşme sonrasında yükselir ve bu sayede belli bir süre testesteronu baskılar bu yüzden de uyarılamazsın.
sürekli yüksekse yani iki üç katsa buna hiperprolaktin denir .
bu durum sonucunda da erkekte libido azalması sperm azalması ve kalitesizliği yani hareketsizliği ereksiyon problemleri ve daha bir sürü cinsel sıkıntı oluşabilir.
çünkü bu horman fazlaysa testesteron da azalıyor . o azaldı mı kadınlık hormonu olan ostrojen vücutta etkin hale geliyor.
erkeklik özellikleri kayboluyor.

bence dikkat edilmesi gereken bir durum. üstüne düşün derim.
cümleten geçmiş olsun.
no1

çok teşekkür ederim. evet şuan piskiyatrik ilaç olarak sadece xeplion iğne kullanıyorum.
birde haftada bir adet dostinex alıyorum.
ancak midem de reflü ve gastrit sıkıntısı var o yüzden de bir ilacım var mide ilacı.

ama geçiyor çok şükür. sigarayı bıraktım.
sigara mideyi çok etkiliyor.
dediğim gibi stres çok kötü birşey herşey oradan çıkıyor.

İğneyi bir daha vurulmam diyordum yine gittim bugün vuruldum .:)

Xeplion 150 beni çok ciddi şekilde uyuttu.En büyük yan etkisi gözlerim dalgalı görüyordu ve rahatsız etti.Mecburen akineton olmak zorunda kaldım gözlerimin dalgalı görmesi geçti ama tabi iğnenin etkisini azalttı akineton.Onun haricinde tek kalamıyordum evde rahatsız oluyordum ama baya iyi geldi baya toparlamıştı beni.Daha sonra 50 liğini falan oldum pek işe yaramadı.Xeplion 150 hayatta kalmamı sağladı diyebilirim yoksa başkaları için de benim için de iyi olmayacaktı.

xeplionun uyutmama yan etkisi var ilk kez birini uyutuğunu duydum bu forumda

demirkaya03

umarım çocugun olur yeniden. mmmy1983 anlattığına göre hormonal dengeyi sağlıyor dostinex. Bizdeki prolaktin hormonunu olması gereken düzeye getiriyor. böyle olması durumunda cinsellikle ilgili bir sıkıntımız kalmaz diye düşünüyorum. ben doktoruma yazdıracağım danıştıktan sonra.
mmmy1983

anladığım kadarıyla aynı durumdayız. bende xeplion vuruluyorum ve tavsiyeniz üzerinize dostinex'e başlayacağım. sigarayı bırakmanız iyi olmuş. stres bizi hasta ediyor kesinlikle katılıyorum. hastalığımızı tetiklediği ve alevlenmeye yol açtığı bir gerçek. Umarım hayatımız xeplion ve dostinex ile yolunda gider. umudum bu yönde. bir kez daha düşüncelerimin kontrolünü kaybedip başa sarmaya hiç enerjim yok.

mmmy1983 Seroquel de mesela insanları uyutmadığını duyuyorum ama beni maaşallah 14-15 saat uyutuyor.

Bu iğne takıntı ve depresyon durumlarına da iyi geliyor mu ?

düşük dozları depresyonda
yüksek dozları takıntıda etkili
Lacoco
ilaçlar her bünyede farklı reaksiyon gösteriyor. kimini uyutan ilaç kimine hiç dokunmuyor.

mmmy1983
DissFlex

Xeplion bende huzursuzluk yapiyor sanirim. Ya da bende var ilaca bagliyorum. Ama hormonal olarak yaptigi degisiklik bende bir cesit huzursuzluk yapiyor. Dostinex bunu ortadan kaldirir umarim.

Üst Alt