89,000 tl aracın ötv indirimli fiyatı yaklasık 63000 tl dir.
Bu arada bütün araba firmalarının bazı bayileri bu hesabı kasıtlı olarak yanlıs yapıyorlar, bu nedenle araba almaya karar veren arkadaslar burada arabanın ötv indirimsiz ve indirimli fiyatını yazarak muhakkak dogru hesabı teyit ettirsinler.1 ay kadar önce yeni corolla için ötv indirimli olarak 45500 tl fiyat veren ço.. bayisi benim kendi masasında kendi hesap makinesiyle, göstererek yaparak buldugum yaklasık 42500 gibi fiyata ragmen ısrarla kendi hesabının dogru oldugunu aradaki farkın nakliye vs den kaynaklandıgını iddia etmişti. Halbuki nakliye vs masrafları aracın cıplak fiyatı içinde olması gerekiyor. Aynı gün İstanbuldaki baska bir bayiden aynı arac için 42400 tl fiyatı üstelik telefonda görüşerek almıstım. Bunun üzerne aynı fiyata kendilerinin de verebileceğini ( Kardan fedakarlık yapacaklarını iddia ederek???) söylemişti. Yine aynı firmaya ait olan Honda bayisi de 42500 tl hesapladıgım honda cıvıc için yine 45500 tl fiyat verdi yani markalar farklı olmasına ragmen aynı gruba ait olan 2 bayi 3000 tl gibi bir parayı içetmeye calıstı. Bu nedenle biraz yolu uzatarak baska bayiden araba almaya karar verdim.
Araba almaya karar verenler öncelikle araba modeline karar verip pazarlık vs yaptıktan bu site üzerinden fiyatı teyit ettirip sonrasında da aynı markanın baska bayilerinden de fiyat almalılar bence.