acaba kim yalan söylüyor iett diyorki başbakanlık kartınla binemezsin bazılarıda diyorki kanun çıktı ben anlamadım bu işi
istanbulda başbakanlık kartıyla iettye binen varmı acaba
istanbulda başbakanlık kartıyla iettye binen varmı acaba
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
iktidar goz boyuyor. secimlerde alasagi edilecek diye bole bedava cikardi. sadaka gibi bilet verecegine engelliyi adam gibi egit is ver. maasi olsun yaslilarin emekli maaslarini iyilestir sikiyorsa. bunun sonu yakindir zarar ediyor metro diyecekler. otobusler ankarada zaten cogu ozel. ozellerde yaslidan engelliden sehit gazi yakinindan almasin ogrenciyi yarim bilet yapsin. iyide bu adamlar insanlardan vergi almiyor devlet gibi. nasil ayakta duracak.once adam gibi kazanci olsun emeklilerin engellilerin sehit gazi yakinlarinin
Arkadaşlar ben sizi anlamıyorum elinizdeki başbakanlık kartları heryerde geçecek diye bir kaide yok o kartlar Ankara'da Ankarakart alacaksın İstanbul'da Turuncu kart İzmir'de ne olduğunu bilmem ama Başbakanlık engelli kartını eshot'a gösterip yeni kart çıkaracaksınız ve o kartlarla ücretsiz bineceksiniz... Lütfen anlamadan bilmeden başbakanlık kartımla otobüse binemiyorum diye yaygara koparmayalım biz önce gereken yerlerden kartlarımızı alalım onlarla binelim gezelim herşeyin kuralı vardır boş yere kimsenin günahını almayalım lütfen ama...
ve aile sosyal politikalar bakanlığı duyuru kısmını okuyun kendinizi yormayınbu arkadaşa katılıyorum niye yasa kanun tek olması gerektiğini söylüyor yoksa yasanın bi anlamı yok
arkadaşım muhalefet veya iktidarı eleştirmek değil amacım başka bi ile gittim bi haftalığına ordan kart çıkartacağım peki ülkemizde 81 il var oralara gittiğmde de çıkardığımı düşün cüzdanda 81 kart saçma değilmi
doğru turuncu kartını iettden alırsan ücretsiz ve 2 katlılar hariç ama kanun bunu demiyoristanbul yüzde 40 olan ve üzeri ücretsiz