forumda kimse birbirine destek olmuyor dikkat ettiğim kadarıyla engelli insanların,engelsiz insanlara göre çok daha fazla birleşmesi,yardımlaşması gerekirken tam tersi oluyor,zannedersem burdakilerin çoğu kendi arabası var toplu taşıma araçları kullanmadığından önemsemiyorlardır belkide kimbilir.Bak aile sosyal poltikalar bakanlığı sitesinde bile yazılmış
hatta DADAŞ06 arkadaşımızda kanun maddesini olduğu gibi aktarmış durumda,ama gel görki hala aksini söyleyen,destek vermeyen insanlar var çok yazık.........
alın okuyun iyice sayfanın en altında yazıyor ,anlamak istemeyenlere önemle duyurulur...
''Belediyelerin taşıma hizmetlerini düzenlemek üzere sağladığı özel taşıma kartlarına sahip olmamak ücretsiz seyahat hakkından faydalanmaya engel teşkil etmeyecek''
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı |
walera
aleyküm selam ,rica ederim kardeşim söylediklerine %100 inanıyorum çünkü bende ankarada 153 arayıp teyit ettikten hemen sonra bindiğim 2inci otobüste bu geçmez dedi,bende öyle bir cevap verdimki ,doğru haklısın geç dedi
bu zamana kadar çok sorun olmadı ama bu demek değildirki ben sorun yaşamıyorsam bir başkası yaşamayacak ,onun için herkes birbirine destek olması gerekiyor,(banane ya bana bir şey olmuyorsa,herkes kendini düşünsün) mantığı olursa aynı olay bana bir şey olmaz diyenede denk gelebilir mesela elektronik manyetik kart bozulur oanda aklına gelir aaaaaaaa biizim engelli kartımızda var ama oda geçerli şoför bey kanunda yazıyor dersin hiç bir işe yaramaz inmek zorunda kalırsın otobüsten ,onun içindir ki;
''Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste''
iyi forumlar,saygılar