Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yaygın anksiyete bozukluğum var ama askerlikten muaf tutmadılar!?

Oğuz abim rahatsız ediyorum kusura bakma yarın biraz gezeceğim 2 tane rivotril alıp gbt sıkıntı çıkarmı kaçak falan diye OğuzHan112 daha onay gelmedi ya o yüzden sordum

Hayır hiç bir sıkıntı olmaz,da; rivotril ne için?
Doktor mu yazdı?arac kullanacaksan rivotril alma.
Raptile

Oğuzhan abim gbt ye girdim yoklama kaçağı gözüküyorsun diyor e devlette raporum gözüküyor hastane tamamlanmadı yazıyor askerlik şubesine gidiyorum e imzalı olduğu için sisteme düşer diyor ceza falan gelmesin abim napmam gerek bana bir yardımcı olurmusun OğuzHan112

Bi sorun olmaz dimi abi rapor iptali gibi onaylanmaz falan diye korkuyorum bide ne zaman düşer bu sistem çok kötü abi OğuzHan112

Hayır sen hiç merak etme hiçbir şekilde iptal olmaz içini rahat tut.

Çok fazla kaygılı ve anksiyeten var, bir an önce tedavinle ilgilenmen gerekiyor. Rivotril kullanıyorum demiştin onun tedavi edici bir özelliği yok
Raptile

Oğuzhan abim bugün hastaneye gittim durumu öğrenmek için MSB onay verdi diyor hastane bilgisayarında raporun onaylanmış dediler OğuzHan112

Oğuzhan abi yardim

Oğuzhan abi iyi günler kolay gelsin
Benim bir sorum olacak abi
Benim Mayıs ayinda hastaneye de 1 hafta yatmisligim.var anksiete bozukluğu ve depresyondan
Aynısını kıta.formuna yazdılar 1 ay hava değişimi aldim
İkinci gidişimde 3 ay verdi
Ama konuşması çok hoşuma gitmedi
Bana duzelmiyecek bir şey değil bu dedi ve 3 ay hava değişimini yazdimtan sonra git gel hallet şu askerlik işini dedi
Galiba dönüşte bana sıkıntı olacak gibi geldi ?

Anksiyete bozukluk evet tedavi edilebilen bir hastalık,ancak öyle 2.3 ayla olacak iş değil. En az 1yıl tedavi almanız gerekir. İnatcı vakalarda bu süre 3 yıla çıkabilir.

Siz doktorun öyle dediğine bakmayın,dönüşte tekrar kıta işlevsellik formu ile hastaneye sevk alıp gidersin.muaf kararı çıkacaktır rahat ol.
Bura isimsiz

Üst Alt